ОвенСпомените са нещо прекрасно, когато предизвикват топли чувства и привързаност

...
ОвенСпомените са нещо прекрасно, когато предизвикват топли чувства и привързаност
Коментари Харесай

Хороскоп за 6 декември 2021 г.

Овен
Спомените са нещо прелестно, когато провокират топли усеща и обвързаност към близки хора и когато Ви припомнят, че точно предишното е направило от Вас този човек, който сте в този момент. Но в случай че тези мемоари прекомерно мощно Ви вълнуват или тревожат, това може да се отрази отрицателно на сегашното. Разходете се по пътечките на своята памет и преценете, кои мемоари в нея е по-добре да изтриете. Не позволявайте на носталгията да Ви накара да повярвате, че това в никакъв случай не е било истина.
Телец
Днес е ииизключителен ден за взаимно правене на оценка. Намерете през днешния ден час или два, с цел да седнете един до различен и да обсъдите какво е направено, какво не е направено и какво още следва да се прави или да не се прави. Постарайте се да сте оптимално почтени и откровени, а това ще Ви помогне да извършите по- верни заключения.

Близнаци
Днес ужасно ще Ви се желае, да стнете някой различен, само че единствено не себе си.Много усърдно ще имитирате воин от Ваш обичан филм или книга. Какво пък - това е похвално решение и дори е потребно за развиване на личната персона, само че не би трябвало да забравяте, че Вашия обичан човек обича точно Вас, а не облика, който по незнайни аргументи сте решили да си наложите.

Рак
Кога за финален път сте чели забавна книга? Защо не се обърнете към другари, на усета на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви предлагат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се счита такава не просто по този начин, а тъй като тези книги в действителност са хубави. А по-късно си направете огромна чаша парещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили точно по този начин.

Лъв
Напрегнат и комплициран ден, безусловно изтъкан от неприятни изненади и разочарования, измежду които единствено от време на време и инцидентно ще попадат скромни наслади. Старайте се да не се впечатлявате изключително от рецензията на роднините, забележките на малко познатите хора и шегите на приятелите - обръщайте внимание единствено на това, което Ви е прелестно да слушате. При сериозните въпроси може да разчитате на поддръжката и разбирането на обичания човек, само че в дреболиите няма да имате единогласие, а това от време на време ще скапва настроението и на двамата. Старайте се, да не ставате основател на промени, като това се отнася освен за връзките, а и за Вашия имидж, защото резултатите ще се разминават с упованията.

Дева
Днес Вашият обичан човек ще стане благополучен собственик на особени права и пълномощия, каквито във връзка с Вас няма никой различен човек, в този голям свят. Остава да се надявате, че той ще се разпореди с полученото богатство деликатно и рационално, както прилича на Вашата половинка...

Везни
Звездната настройка е такава, че допуска настройката Ви към отдох и изяснване на личния Ви енергетичне капацитет. Използвайте деня, с цел да намерите в себе си нови сили. За това ще Ви оказват помощ специфичните извършения за разпределяне, а също и събуждащите се креативен замисли. Отношенията с роднините ще се променят в удобна посока. За доста неща ще се наложи да извършите компромис и да успокоите избухващите у Вас искри.

Скорпион
Достатъчно! Накрая към този момент е пристигнало време, да се освободите от всички тези рискови усеща, с които се е наложило да се сблъскате. Опитайте се да се справите с тях, и дори си позволете и малко развлечения. Вероятно към този момент от самата мисъл, че ще се отпуснете и ще престанете да се безпокоите и ще се почувствате по-добре, към този момент в действителност ще сте добре. Но в случай че желаете да си повдигнете настроението, планирайте да прекарате известно време с обичания човек.

Стрелец
Роднините Ви усещат дефицит на внимание и по тази причина им отделете колкото се може повече време. За днешния ден се обрисуват обнадеждаващи финансови приходи. Всичко би било добре, само че за в този момент е единствено на равнище „ планове ”. През първата половина на деня ще Ви е мъчно да се „ включите ” на работен режим. Трябва първо да се разсъните задоволително добре и да се концентрирате. Съветът на звездите е, да избягвате суетата, да не говорите доста, и да пестите своята сила. Би било добре, в случай че съумеете да отдъхнете малко.

Козирог
С концепциите правете това, което вършат феновете на бодибилдинга със своето тяло. Вземете концепцията, досложете и нужното количество „ хранителни субстанции ”, тренирайте я, разработвайте я, и в последна сметка ще получите подобен резултат, който може да издържи конкуренцията дори на интернационално равнище! Възможно е в миналото Ваша концепция да може да се осъществя в политическата сфера. Има възможност да изкарвате много пари и със своята организираност и със славата си на целенасочен човек, с дисциплина, а също и с гения си, да превръщате не неприятните хрумвания във превъзходни.

Водолей
Днес представителите на този знак на Зодиака ще са повече от нормално деликатни към дреболиите и по тази причина ще им бъде доста елементарно да се оправят със задания, изискващи внимание, старание и вглъбеност. При това креативния капацитет на представителите на този знак е висок и по тази причина привичните занимания или осъществяването на ежедневните отговорности може да бъде превърната от тях в увлекателно деяние. Възможно е приемане на приятни вести от надалеч. Някои Водолеи ще би трябвало да тръгнат на път. Звездите Ви поучават да бъдете по-предпазливи с малко познати хора.

Риби
Днес би трябвало да удивите своя обичан човек с кулинарните си качества. Пригответе нещо вкусно, та въпреки и то да се назовава с баналната думичка „ сандвич ”. Много е значима фантазията и извънредно смесените съставки.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР