ОвенСоциалният ви живот през най-любовната седмица ще е доста напрегнат

...
ОвенСоциалният ви живот през най-любовната седмица ще е доста напрегнат
Коментари Харесай

Седмичен любовен хороскоп за 7-11 февруари

Овен

Социалният ви живот през най-любовната седмица ще е много под напрежение и постоянно ще ви изкарва отвън зоната на комфорт, само че в позитивна посока. Оставете се на страстите си и вижте какво ще се случи.
Телец

Комуникацията няма да върви безпрепятствено през седмицата, по тази причина в случай че желаете да обсъждате нещо значимо, по-добре изчакайте уикенда. Опитайте се да показвате възприятията си посредством дейности и по-малко приказки.

Близнаци

Бъдете деликатни през тази седмица, изключително що се отнася до вашите близки другари. Не споделяйте прекалено много, а по-скоро се пробвайте да анализирате вътрешния си свят.
Рак

Мечтаете да ви се случи нещо друго и вълнуващо в любовния ви живот. Ако до този миг не сте споделяли своите мечти, може би е извънредно време да ги разкриете, тъй като ще останете сюрпризирани.
Лъв

Седмицата ще се „ клатушка “ сред две крайности. От една страна ще се притеснявате за фамилните финанси, а от друга ще се радвате на дълбоки и прочувствени връзки.
Дева

Време е да се разсъните, да грабнете живота и да му се насладите. Балансът, който сте постигнали в любовния си живот дотук, е приемлив, само че дайте на сърцето си малко тръпка и пристрастеност.


Везни

В началото на седмицата ще се чувствате някак подценявани от половинката. Това ще нарани възприятията си, само че ще откриете метод да предадете своите страсти и терзания на колегата.
Скорпион

За страдание, Скорпионите няма да се радват на изключително любовна седмица, макар празника на влюбените. Разочарованието им в любовен аспект ще бъде подбудено от различия, свързани с финанси.
Стрелец

Чувствате се заседнали в рутина, като че ли връзката ви е замръзнала на едно място, а едва ли има човек, който да се плаши от това повече от вас. Поемете самодейността, не се опасявайте от измененията, тъй като не ви е в природата.
Козирог

Ще имате предпочитание да извършите връзката с половинката си по-спокойна, само че това е обвързвано с доста кпомпромиси и от двете страни. Готови ли сте за това?
Водолей

Атмосферата към Свети Валентин ще ви се отрази добре. Ще се чувствате извънредно смели и дейни както по връзки на връзката си, по този начин и в обществения си живот.
Риби

Обвързаните Риби ще открият у себе си предпочитание за любовни пристрастености с обичания човек. Чувствате се разкрепостени и отворени за провокации, което е в действителност ново за вас, тъй че се възползвайте.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР