ОвенСлед всичкото активно общуване в последно време Вие най -на

...
ОвенСлед всичкото активно общуване в последно време Вие най -на
Коментари Харесай

Хороскоп за 21 май 2022 г.

Овен
След всичкото интензивно другарство напоследък Вие най -на края получавате опция да прекарате времето на саме със себе си. Може да Ви се коства, че още Ви се желае да бъдете в света и да продължавате да се наслаждавате на дивия живот, само че щом вкусите капчица покой, с наслада ще приемете тази опция. Тази фаза на превръщане вътре в себе си, ще Ви подари лукс от време. Не се стеснявайте да игнорирате целия свят и да прекарате този ден в релаксация и самоанализ.
Телец
Днес доста неща в персоналния Ви живот ще зависят от Вашата въздържаност, умения да се грижите за себе си и толерантност към хората, които Ви обкръжават. И към Вашия обичан човек преди всичко. Ако такива качества се открият в душата Ви в точния момент, няма да зародят никакви проблеми през този ден.

Близнаци
Днес е извънредно подобаващ ден, с цел да споделите със своя обичан човек своите ползи и пристрастия. Именно през днешния ден е най-голяма вероятността, той да ги показа, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно....

Рак
Вие сте деликатни и прозорливи. Правите всичко, с цел да бъде благополучен Вашия обичан човек. В интерес на истината, не постоянно Ви се дава отговор с реципрочност, а това Ви наскърбява. Опитайте да проявявате малко по-малко внимание към своята половинка. Тя ще забележи това, ще се замисли за какво по този начин става, и има възможност и да стигне до верния извод.

Лъв
За предпочитане е през този ден да останете на саме със своя обичан човек и да поговорите от сърце. Това напълно не значи, че са се натрупали някакви проблеми, които незабавно би трябвало да се разрешат. Ако все-пак решите да си отговорите на въпроса по какъв начин стоят нещата, все-пак ще стигнете до някакъв резултат

Дева
Днешното утро ще бъде изпълнено с кипяща сила, въпреки че напълно не всички събития ще е наложително да се развиват стремглаво. Дръжте се крепко, до момента в който това положение не стартира да отслабва, а това ще стане някъде преди обяд. Всичкото остващо време ще припомня мъртвило след стихия, а и ще имате задоволително време умерено да помислите, да вземете значими решения и да извършите всичко, което е належащо. Ще усетите прилив на прохлада, тъй като с утринните страсти ще си отиде всичко ненужно и излишно.

Везни
Не е наложително непрекъснато да полагате старания, с цел да може всичко в живота Ви да се подрежда добре. Затова в случай че желаете да задълбочите персоналните си връзки или да разширите деловите, не е наложително ежесекундно да работите, без нито са момент да не скръствате ръце. Днес е доста значимо да установите равновесие сред нуждата и по-нататък да полагате старания, и нуждата да почивате. Не е нужно да работите и в обедната отмора, тъй като няма нищо, което да не бъде отсрочено най-малко за известно време.

Скорпион
Нещата не вървят доста добре, само че това напълно не значи, че би трябвало да се отказвате. Този ден е доста подобаващ, с цел да се замислите за бъдещето. „ Посещават ” Ви забавни хрумвания, които за в този момент е мъчно да реализирате. Но по-късно, когато обстановката се промени, вероятно ще се върнете към замислите и проектите на този ден. Известиятот далечни родственици и отдавнашни другари ще Ви радват Не във всички моменти ще успявате да се споразумеете с обичания човек, ползите и желанията на който не постоянно ще съответстват с Вашите, само че спорове и разправии въпреки всичко ще съумеете да избегнете.

Стрелец
Вашият обичан човек през днешния ден няма да има предпочитание да Ви пуска даже и за минъта да се отделяте от него. Затова раздялата Ви може да се забави толкоз, че гладко да премине в среднощна седянка, а по-късно и в обща закуска. Какво пък - постарайте се да извлечете от обстановката оптималното потребно и прелестно.

Козирог
Вашият обичан човек през днешния ден ще поеме цялостна отговорност за всяко Ваше деяние или крачка. Съвсем ясно е, че може да извършите по този начин, че той да съжалява за това, в случай че се наложи да се срами за някоя Ваша постъпка, само че звездите напълно не Ви предлагат, да се държите по подобен метод. Нали отново ще се виждате?...

Водолей
Много деликатно би трябвало да се отнасяте през днешния ден към общото имущество с Вашия обичан човек. Даже е желателно да вършиме това даже и по-внимателно от него. Всяка немарливост ще стане мотив за упреци от негова страна, а това значи, и за вероятни кавги, които в този момент напълно не са Ви нужни.

Риби
През този ден на Вашия обичан човек ще се прииска някаква яснота в връзките ви, и той ще се пробва всчески да реализира това свое предпочитание. Така че в случай че нищо съответно не можете да му кажете, ще се наложи в придвижване да измисляте нешо безапелационно, с цел да съумеете да получите пролонгация.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР