ОвенСилна седмицаКато цяло периодът е динамичен в делово отношение. Няма

...
ОвенСилна седмицаКато цяло периодът е динамичен в делово отношение. Няма
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп

Овен

Силна седмица

Като цяло интервалът е динамичен в делово отношение. Няма да ви липсват приятни безредици и в персоналния живот. Днес ще сте под въздействие на протичащото се на работното ви място. В следобедните часове ще разпускате с родственици. Утре и в неделя на спонтанна среща с сътрудници ще обсъдите някои идни промени. В понеделник ще би трябвало да проведете сериозен диалог с сътрудник, който има проблеми. Вероятно ще ви предложат спомагателна работа. Във вторник и сряда се пазете от контузии. Някои от родените през март ще водят диалози за пазаруване на нов дом. В четвъртък ще получите покана за приятелско посещение. 

Телец

Не провокирайте ориста

Днес мнозина ще получат информация, която ги интересува. Ако сте на работа или имате настоятелен срещи, не споделяйте чутото. Запазете информацията за подобаващия миг. Утре ви чакат къс прелестен път и приятни часове с другари. В понеделник Телците, които скоро са почнали работа, да внимават в приказките си. Във вторник не бъдете нападателни и си спестете острите забележки, тъй като с една единствено дума може да предизвикате скандал. В сряда ще имате противен диалог с човек, който ви е непосредствен. В четвъртък не провокирайте ориста, не оспорвайте и не критикувайте непознати планове.

Близнаци

Не бива да отлагате нищо

Днес е добре да довършите започнатото на работа и в дома. Постепенно се натрупват задължения и не трябва да отлагате нищо. Утре и в неделя се постарайте да отделите време единствено за себе си. В понеделник нещо ще ви изненада на работното ви място. Възможно е да получите предложение, което ще усили приходите ви. Внимателно подписвайте документи във вторник. Деловите срещи ви изморяват, само че не отлагайте нищо, което е планувано за сряда. Ще се наложи да доработвате в четвъртък. Нещо ще ви върне към остарял настоятелен или персонален проблем. Ще би трябвало да го решите без отлагане. 

Рак

Напразни нерви

Днес и на следващия ден са приятни дни за вас, получавате предложения и оферти, които чакате от много време. В понеделник стартира раздвижена седмица за Раците. Засилена преписка, доста срещи, които не са авансово уговорени, може да наложат разбъркване в проекта ви за деня. Във вторник прелестно ще ви изненада покана за съдружничество или партньорство, само че не бързайте с отговора. Една разлъка ще окаже позитивно влияние върху родените през юни. В сряда са вероятни проблеми с родственици. В четвъртък вест от надалеч ще ви зарадва и ще ви направи доста сигурни в бъдещето си. 

Лъв

Не се отхвърляйте от нищо

Днес ще се запознаете с забавна персона, която може да изиграе позитивна роля в деловия ви живот. По някакъв метод и на следващия ден ще сте свързани с нея. Това ще ви даде благоприятни условия да я погледнете от непредвиден ъгъл. В понеделник ще се изправите пред разнопосочни проблеми в деловата си активност. Във вторник непредвиден проблем ще погълне вниманието ви напълно. При мнозина в сряда и четвъртък от дълго време отлаган диалог ще стане причина за споразумяване на значим документ. И през двата дни ще бъде добре да мислите повече, преди да говорите, ще се предпазите от тягост. 

Дева

Не правете радикални промени

Пренасяте нещо неприятно от предходната седмица и днешния ден ще посветите на него. През тези дни се пробвайте да държите бизнеса в ръцете си. През уикенда няма да ви е до компании и срещи и множеството от вас ще се посветят на фамилията и околните си. В понеделник изпипвайте детайлно всичко, с което ще се заемете. Важно е да ревизирате документите си. Във вторник при някои спор, който ще надвиши деловите връзки, ще ги вбеси.Тези, които водят правосъдни каузи, да чакат удобно решение в сряда. Четвъртък ще ви сервира информация за слабите места на съперниците ви. 

Везни

Не обещавайте нищо

Днес и на следващия ден, а по опция и през цялата седмица се въздържайте от начинания. Ще е добре да се щадите. През целия интервал в делово отношение сте в положителни позиции. В понеделник ще ви се наложи да се занимавате със служебни неуредици на сътрудници. Запазете успокоение и всичко ще е наред. Във вторник ненадейно забавен, само че значим диалог ще очертае пред вас по какъв начин ще се развие по-нататък кариерата ви. Това ще ви накара да се посветите на завършването на остарели планове. В сряда напъните ви ще са плодоносни. В четвъртък ще се срещнете с хора, които ще желаят да уговорят с вас взаимна активност.

Скорпион

Романтични страсти

 В персоналния ви живот събитията се подреждат добре, заздравявате връзката си. Днес или на следващия ден ще получите уведомление, което ще ви зарадва, само че ще ви накара да се посъветвате и с експерти в тази област. В понеделник ще получите значим документ, който ви отваря необятно порти към делово израстване. Във вторник с лекост ще убедите сътрудници и шефове в правотата си по отношение на някакъв противоречив проблем. Това ще е крачка напред в бизнеса ви. В сряда проявете еластичност и ще се справите с притеснителна обстановка. Ще уредите настоятелен, финансови и публични неща в четвъртък. 

Стрелец

Седмица, заредена с страсти

През тези дни с лекост ще ръководите бизнеса си, а в персоналния ви живот няма да липсват внимание и обич. Всеки ден ще ви носи по нещо прелестно. Днес след работа и през уикенда се разтоварете от напрежението. В понеделник не закъснявайте за срещи, не пропускайте нито една дума на събеседниците си и ще се почувствате като умел диригент. Във вторник и сряда триумф ще имат всички, които са на изпит, изявление или на първа среща с човек, който им харесва. В четвъртък се придържайте към истината, тя ще ви направи необикновено мощни. 

Козирог

Бъдете внимателни през тази седмица

Седмицата няма да ви даде кой знае какви условия за облекчаване на настоятелен и персонални упоритости. Още през днешния ден ще разберете това. Не пренасяйте службата си у дома. В понеделник може да получите добра вест, само че не потъвайте в работа към нея. Оставете сътрудници или подчинени да извършват отговорностите си и денят ще приключи добре. Във вторник и сряда Козирозите, които се занимават с социална активност, може да създадат и гафове. Дори никой да не ги забележи, вие се постарайте да не ги повтаряте. В четвъртък има заплаха да клъвнете стръв в персоналния си живот. 

Водолей

Проявете разсъдък и дипломация

Периодът може да се окаже добър, само че единствено в случай че проявявате разсъдък и дипломация. Днес отидете на събиране, за което сте дали единодушие, и няма да съжалявате. Утре и в неделя почивайте. Дори да започнете нещо, няма да ви спори. В понеделник пред доста от вас ще лъсне истината за сътрудник, който е работил подмолно. Ще сте ядосани, само че не потъвайте в раздразнението си. Във вторник и сряда някои приготвят условия за нова реализация. Ще ви бъде мъчно, тъй като ще сте под въздействие на оскърбление. Четвъртък е най-хубавият ви ден - някой ви прави реклама, получавате самопризнания.

Риби

Търпение и тактичност

През интервала ще сте изповедници на засегнати души и афектирани сътрудници. Не показвайте скука, вие умеете да утешавате. Днес ще участвате в диалози на родственици, които не са ви по сърце. През уикенда си организирайте няколко часа вън от вкъщи. В понеделник Рибите ще имат сериозен спор с високопоставени хора в работата. До края на деня нещата се трансформират и някой признава, че сте били прави. Във вторник не поемайте непознати задания, а в случай че може, отложете виновни срещи. Няма да се чувствате готови. В четвъртък прелестно делово посещаване ще ви повдигне самочувствието и заплащането. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР