ОвенЩе започнете седмицата спокойно, но трябва да сте делови. Не

...
ОвенЩе започнете седмицата спокойно, но трябва да сте делови. Не
Коментари Харесай

Хороскоп за понеделник

Овен

Ще започнете седмицата умерено, само че би трябвало да сте настоятелен. Не бива да чакате някой различен да задвижи нещата. Планирайте добре и определете рационални периоди за срещите си до края на седмицата. Не се опитвайте да изтеглите задания от последващи интервали за тези дни, както и да претупвате нещата, които смятате за доста незабавни. Няма да се получи. Възможно е да ви поканят на малко пътешестване из страната. Приемете го, то ще ви даде нови запознанства.

Телец

Започвате сложна седмица. Още от през днешния ден напрежението ще се усеща по всички линии и направления. Ще се заредят от сутринта срещи, част от които ще са непланирани. Внимателно с импровизациите. Не си позволявайте подигравка или артистични осъществявания, това ще рефлектира в контактите ви. Дори да не желаете, ще се наложи да вземете присъединяване и да въдворите ред в спор в работата. Ще се наложи да помислите за проектите си и че към този момент е време да ги задействате.

 

Близнаци

Труден понеделник. Няма да сте където би трябвало и когато би трябвало, а хората, които търсите, няма да са там, където и когато очаквате. Усещате непрестанно компликации с документи, с контакти, с административни звена отвън вашата работа. Каквото докоснете, като че ли се разпада или изисква повече внимание и грижи. Неочаквано се основава напрежение към значим документ и целият ви офис се втурва да го търси. Към края на работния ден ще се откри.

Рак

Стойте надалеч от риска - и освен през днешния ден. Ще се наложи да се справяте напрегнато от предишните почивни дни и на работното си място, и в дома си. Някакъв скандал към момента виси във въздуха измежду околните ви и погледите са ориентирани към вас. Ще съумеете да умиротворите ситуацията, само че не разчитайте да е задълго. От вас ще се желаят пари, ще се упорства за заплащане на сметки, а на вас никой няма да се изплати - най-малко до околните два-три дни.

 

Лъв

Днес до обед ще ви се желае да се докажете непременно. Ще се мъчите да го извършите с всички сили. Ще карате другите да ви слушат и да ви се подчиняват, всички към вас ще се преценяват с вас. Хора, на които сте били длъжници, в този момент се трансформират във ваши длъжници. Може да уредите завещание или някаква облага за децата си. Това ще ви радва, ще зарадва и тях. От ранния следобяд сякаш загубвате интерес към дреболии и стартирате да грешите.

Дева

Хора, които и различен път са се опитвали да ви командват или направляват, в този момент ще ви се месят и ще им се желае да ви накарат да вършиме каквото ви кажат. Не им позволявайте да се намесват изключително в персоналния ви живот. Всъщност имате повече сили, в сравнение с самите вие подозирате и можете да влияете на събитията както ви се желае. Нужни са единствено повече дипломатичност и убеденост. Не позволявайте да ви обзет песимистични усеща.

 

Везни

Понеделникът не потегля добре. Не се реализират срещи заради други задължения, проваля се пътешестване, мъчно стигате, където сте тръгнали. Непрекъснато ви занимават непознати грижи и болки, а никой не се сеща за вашите. Напрежението пораства, само че се постарайте да не го изливате върху сътрудници и да не го пренасяте у дома. Възможни са здравословни проблеми, по тази причина не се претоварвайте, не поемайте повече, в сравнение с можете да свършите.

Скорпион

Като че ли опциите, а и желанията ви за делова изява мощно се усилват. Няма да ви тормози нищо. Насъбрали сте и скорост и капацитет. Не отклонявайте поканите, които през днешния ден ще получите, може да уредите по-добра работа, спомагателни задължения с положително възнаграждение, положителни контакти, които ще са ви потребни в бъдеще. Радвайте се на дребното благополучие и наслада, с цел да имате сили за битка. Вижда се краят на терзанията ви за пари и работа.

 

Стрелец

Ще излезете отдолу под сянката на някого. Самостоятелни изяви ще ви изведат на по-предна позиция. Често упоритостите ви са отвън границите на вашите благоприятни условия, само че в този момент сякаш упоритости и благоприятни условия ще си подхождат. Ще се ощастливите сами през днешния ден и ще имате опция да ощастливите и различен. Издължете се на хора, които са ви помогнали в предишното. Направете го или най-малко започнете през днешния ден. Те ще ви оказват помощ и по-нататък. Натоварването ви е огромно.

Козирог

Седмицата стартира натоварено, със запланувани и ненадейно зародили задания. Разговорите ви ще се движат в мечтаната посока. На работното ви място ще се наложи да оправяте междуличностни връзки в колектива. Сложете ред, не позволявайте да се злоупотребява с предаността и работливостта на едни за сметка на други. Събитията ще ви опълчват и на настоятелен, и на фамилни връзки. Ще би трябвало да впрегнете цялото си умеене и да балансирате.

 

Водолей

Отваря ви се опция за сполучлив взаимен бизнес. Възстановете връзките си със остарели другари, не се отдалечавайте от хората, които постоянно са били подготвени да ви оказват помощ. Не бива да си вършиме проекти, все ще се откри кой да ги промени. Планирайте единствено това, което наложително ще би трябвало да свършите. Днес е допустимо да ви хареса някой и да пожелае да ви подкрепи. Покровителство няма да ви е ненужно, само че би трябвало да запазите и самостоятелността си.

Риби

През почивните дни явно сте премисляли доста неща и към този момент сте подготвени с ново начинание. Пристъпете доста деликатно, да не разсъните недоволството и недоверието на хората към вас. Не изсилвайте нещата, вие умеете да чакате, а и още веднъж премислете това, което ще вършиме. Получавате признанието на сътрудниците и разбирате за нещо, в което сте се изложили в предходни дни. Тези, които ръководят личен бизнес, ще получат предложение за смяна.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР