ОвенСезонът ви започва тази седмица, когато Слънцето и Новолунието навлязат

...
ОвенСезонът ви започва тази седмица, когато Слънцето и Новолунието навлязат
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Сериозни промени за Телците, Везните ще се радват на любов

Овен

Сезонът ви стартира тази седмица, когато Слънцето и Новолунието навлязат във вашия знак надлежно в понеделник и вторник. Пролетта е настъпила, както и вие, тъй като това в действителност е интервалът на новото начало. Това е напълно нова глава в живота ви, която можете да напишете по какъвто метод желаете.

Друга ера в живота ви стартира тази седмица, когато в четвъртък Плутон навлиза във Водолей и във вашата обществена зона. Ще се почувствате по-свързани със света към вас, тъй че това е моментът да преобразите обществения си живот. Създавайте връзки и стремежи, до момента в който намирате своето място в света, Овни.

След дълъг интервал в Близнаци Марс навлиза в Рак и вашата фамилна зона в събота и вие се прибирате вкъщи. Ще останете много покрай дома, защото се фокусирате върху стартирането на корени и развиването на мощна система за поддръжка.

Телец

Пролетта стартира тази седмица, само че вие мощно обмисляте да се върнете към зимен сън, когато слънцето и новолунието навлязат в Овен и във вашата зона на персоналния живот надлежно в понеделник и вторник. Потопете се надълбоко в душeвността си, като изразходвате силата си за вътрешна работа, с цел да можете най-сетне да продължите напред.

Особено като се има поради, че тази седмица ще настъпят съществени промени в живота ви, когато Плутон навлезе във Водолей и зоната на кариерата ви в четвъртък. Навлизате в силата си и изграждате известност за себе си. Време е да си създадете някои съществени цели за възрастни, до момента в който работите за достижения, които могат да трансформират живота ви. Предприемете стъпки, с цел да се превърнете в индивида, който желаете да бъдете, Телец.

Започнете, като употребявате думите си, когато Марс навлезе в Рак и във вашата зона на другарство в събота. През идващите няколко седмици ще бъдете откровени с възприятията си и ще казвате това, което би трябвало да бъде казано, даже да е малко неприятно.

Близнаци

Тази седмица общественият ви живот ще бъде доста усъвършенстван, когато слънцето и новолунието навлязат в Овен и във вашата обществена зона надлежно в понеделник и вторник. През идващите няколко седмици прекарвайте време с приятелите си както онлайн, по този начин и в действителния живот. Справяйте се с трудностите с убеденост и всичко ще се получи.

Вашата епоха на открития стартира, когато Плутон навлезе във Водолей и вашата зона на разширение в четвъртък. Този пренос може да донесе нови прекарвания в живота ви, които изцяло да трансформират гледната ви точка. Съществува огромна възможност за висше обучение, пътешестване или пренасяне по света.

След месеци във вашия знак Марс се сбогува с вас, когато в събота премине в Рак. Тъй като Марс към този момент е в зоната на цената ви, тази пролет ще се концентрирайте върху печеленето на съществени пари. Това е добър миг да се концентрирайте върху усилена работа, с цел да напълните дома си с красиви движимости.

Това е началото на астрологичната нова година! И вие сте подготвени да започнете да работите за постигането на някои значими цели, когато Слънцето и Новолунието навлязат в Овен и във вашата зона на упоритости надлежно в понеделник и вторник. Време е да поемете самодейността и да се концентрирайте върху репутацията си, до момента в който преследвате това, което желаете.

Въпреки това не се определяйте само посредством кариерата си, когато Плутон навлезе във Водолей и вашата зона на промяна в четвъртък. Това е моментът да се потопите в душeвността си и да изследвате дълбините си. Балансирайте тъмнината и светлината в себе си, Рак.

След няколко месеца на хибернация и битка с вътрешните ви демони сте повече от подготвени да обърнете страницата, когато Марс навлезе във вашия знак в събота. Изпълнени сте с сила и сте устремени към нови инициативи. Започнете някои нови буйни планове, запознайте се с нови хора и се погрижете за себе си през новия сезон.

Лъв

Честита пролет! Ще прекарате новия сезон в доста пътувания, когато слънцето и новолунието навлязат в Овен и във вашата зона на разширение в понеделник и вторник. Това е отлично време да се впуснете в завършения, открития и да оставите зоната си на комфорт надалеч зад тила си.

Въпреки това, до момента в който се впускате в пътуванията си, следете деликатно значимите си взаимоотношения, когато Плутон навлезе във Водолей и зоната на партньорството в четвъртък. Следващите няколко месеца ще ви покажат кой ще бъде значима част от вашия свят. Връзките ще се трансформират и трансформират, защото елементарно ще намирате любовници и противници.

След няколко месеца на другарство насочете тази пристрастеност и блян към личното си излекуване, когато Марс навлезе в Рак и вашата зона на излекуване в събота. Практикувайте самоприемане, до момента в който лекувате раните си уединено. Възможно е да се наложи да извършите някои жертви в името на висшето си богатство.

Дева

Слънцето и новолунието навлизат в Овен и във вашата зона на промяна надлежно в понеделник и вторник. Пролетта може да бъде интервал на прераждане, защото този сезон ви дава опция да се развивате. Доверете се на интуицията си по време на многото промени, които настъпват.

Вашият лозунг е " Служа ", тъй че сте привикнали да вършиме жертви. Внимавайте обаче да не жертвате прекалено много от себе си, когато в четвъртък Плутон навлезе във Водолей и във вашата зона на работливост. През тази ера ще пречупите своята " перфекционистка " линия, защото ще научите, че всеки се проваля в някакъв миг. Не се занимавайте с това. Това просто ви прави хора.

След месеци на усилена работа сте подготвени да прекарате време с приятелите си, когато Марс навлезе в Рак и вашата обществена зона в събота. Това е идеалното време да се запалите по публичните въпроси и да предприемете някакви значими дейности. Опитайте се да извършите света си по-добро място.

Везни

Любовта стартира да разцъфтява тази седмица, когато Слънцето и новолунието навлизат в Овен и във вашата зона на партньорство надлежно в понеделник и вторник. Това разпалва огъня в връзките ви и ви оказва помощ да срещнете някой нов човек. " Аз " се трансформира в " ние " през този сезон, Везни. Наслаждавайте се!

Въпреки това може да ви се наложи да се потрудите, с цел да запазите искрата, когато Плутон навлезе във Водолей и вашата зона на удоволствията в четвъртък. Любовните връзки са горещи, само че също и драмите, и всичко може да се окаже с напрежение. Този пренос може да провокира протест във всяка област, само че не позволявайте на тази пристрастеност да изпепели живота ви.

Време е да положите старания, с цел да осъществите задачите и упоритостите си, когато Марс навлезе в зоната на Рака и кариерата ви в събота. Това е отлично време да помислите какво желаете да постигнете. Не позволявайте дребни неща да накърнят егото ви и да съсипят репутацията ви.

Скорпион

Сезонът на пролетното разчистване стартира, когато слънцето и новолунието навлязат в Овен и зоната на вашите привички надлежно в понеделник и вторник. Това е отлично време да се погрижите за живота си и да освободите място за неща, които могат да ви бъдат от изгода. След дългата зима е значимо да се концентрирайте върху здравето си, защото ставате най-хубавият човек.

Особено като се има поради, че ще се справяте с рани от предишното, когато Плутон навлезе във Водолей и фамилната ви зона в четвъртък. Този пренос се концентрира върху надълбоко вкоренени фамилни проблеми и отделяне от поколенчески цикли. Научете се по какъв начин да поправите нещата вкъщи на физическо и прочувствено равнище.

За благополучие тази седмица ви дава опция да се върнете към корените си, с цел да научите повече за себе си, когато Марс навлиза в Рак и вашата зона на разширение в събота. Научете повече за вашата просвета, Скорпионе, и даже предприемете пътешестване, с цел да разберете от кое място идвате.

Стрелец

След дългата зима пролетта най-сетне е тук, когато слънцето и новолунието навлизат в Овен и във вашата зона на удоволствието надлежно в понеделник и вторник. Време е да се позабавлявате, в това число и с пролетен флирт. Отново се чувствате като малко дете, тъй че се забавлявайте и се наслаждавайте на удоволствията от живота. Наслаждавайте се!

Особено като се има поради, че методът ви към живота ще стартира да се трансформира, откакто в четвъртък Плутон навлезе във Водолей и във вашата зона на другарство. Не се опасявайте да измененията плитките мисловни модели, които към този момент не ви служат. Внимателно четете всички контракти, преди да ги подпишете. Можете да ни благодарите по-късно!

Завършете седмицата със буйна нотка, когато в събота Марс навлезе в Рак и вашата зона на фамилиарност. Това е отлично време да преживеете прераждане и да преобразите живота си към по-добро, изключително когато се опитате да се гмурнете в прочувствените дълбини с другите. Не се опасявайте да бъдете уязвими тъкмо в този момент, Стрелци.

Козирог

Докато пролетта разцъфтява, вие се връщате към корените си, когато слънцето и новолунието навлизат в Овен и фамилната ви зона надлежно в понеделник и вторник. Това е отлично време да потърсите способи да излекувате вътрешното си дете, като се концентрирайте върху основаването на безвредно пространство за вашето развиване.

Един от методите да извършите това са финансите, които ще бъдат значима тематика в идващия стадий от живота ви, откакто Плутон навлезе във Водолей и зоната на полезностите в четвъртък. През идващите няколко месеца и години ще преразгледате какво в действителност цените в живота си, както прочувствено, по този начин и материално.

Ако сте прекарали последните няколко месеца в работа върху себе си, Козирог, ще бъдете възнаградени с нови, по-силни взаимоотношения, когато Марс навлезе в зоната на Рака и партньорството ви в събота. Можете да подновите пристрастеността във връзките си, защото желаете другарство и сте привлечени от хора, които ви карат да се чувствате пълноценни.

Водолей

Започнете седмицата, като изразите мнението си, когато слънцето и новолунието навлязат в Овен и във вашата зона за другарство надлежно в понеделник и вторник. Пролетта може да засади в мозъка ви нови хрумвания и позитивна сила, които са подготвени да разцъфнат. Това е отлично време за мозъчна офанзива, посещаване на събития и малко пътешестване.

Навлезте в силата си, когато Плутон навлезе във вашия знак в четвъртък. Имате опция да се превърнете в най-хубавата си характерност, Водолеи, тъй че се освободете от отрицателните и обичайни мисли, като се превърнете в модел за подражателство за другите. Съсредоточете се върху това, което би трябвало да бъде променено в живота ви, и се преобразете.

След месеци на развлечение е време да станете съществени, когато Марс навлезе в Рак и зоната на вашите привички в събота. Пролетта носи благоприятни условия за създаване на нови рутинни практики, които могат да създадат живота ви по-добър. Работете интензивно и се грижете за другите и те ще създадат същото за вас.

Риби

Предвид наближаващия данъчен сезон може да се окаже, че работите по-усилено от нормално, когато Слънцето и Новолунието навлязат в Овен и във вашата зона на полезностите надлежно в понеделник и вторник. Работете интензивно в този момент, с цел да имате положителни спестявания за лятото. Намерете същинската стойност в себе си.

Четвъртък отключва доста бездънен интервал за вас, когато Плутон навлиза във Водолей и зоната на подсъзнанието ви. Това бележи интервал на промени в живота ви, защото надълбоко вкоренени елементи от душeвността ви излизат на повърхността. Неочакваните събития могат да извадят на показ най-хубавото (и по-лошото) от вас, Риби. Прекратете този кармичен цикъл и Вселената ще ви възнагради.

След месеци на зимен сън пролетта разсънва насладата ви, когато Марс навлиза в Рак и във вашата зона на удоволствията в събота. Следващите няколко седмици ще бъдат изпълнени със пристрастеност, сласт и занимания, защото ще се концентрирайте върху положителното превозване на времето.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР