Овен Пролетна неделя, време за радост, за усмивки и ... любов.

...
Овен
Пролетна неделя, време за радост, за усмивки и ... любов.
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за днес, 26 март

Овен
Пролетна неделя, време за наслада, за усмивки и... обич. Обърнете се към възприятията си, какво ви подсказват. Време за намиране на вътрешната мощ, а тя идва с приемането, с приемането на личната същина - положителното и неприятното, хубавото и грозното, цялото. Просто бъдете.
  Телец
Използвайте информацията, която получавате по най-хубавия вероятен метод. А кой е той би трябвало сами да сте разбрали. Просто си дайте сметка какъв брой скъпо е това, което сте научили.
  Близнаци   Намерете приложение на гениалните си хрумвания. Ей по този начин - на подбив - може да намерите някой искащ да инвестирате в гениалните ви хрумвания. Само внимавайте какво обещавате, бъдете съществени в това.
  Рак
Приключете със заниманията за март, че април иде и въпреки да стартира на смешка, всичко е прекомерно съществено, с цел да го оставите на произвола на ориста. Дайте си сметка какво желаете и по какъв начин можете да го постигнете.
  Лъв
Ако сте по-обективни ще се убедите, че и близките имат добродетели, даже може да ви оказват помощ за някои неща. Не бъдете твърдо уверени в личната си справедливост, вслушвайте се от време на време и в непознатото мнение, в случай че не друго може да научите нещо потребно.
  Дева
Ще научавате всякакви неща по странни способи, което ще направи денят ви извънредно занимателен. Само не ги профанизирайте и не стигайте до такава степен, че да се включвате в разпространяването на всякакви злословия.
  Везни
Позволете си да се позабавлявате през днешния ден. Съдбата ще ви даде опция да срещнете нови другари, да се изненадате прелестно и въобще - куп хубави работи ви чакат.
  Скорпион
Може да е неделя, само че вашите цели не търпят отсрочване. Захванете ли се с нещо, вие му давате статут на задача и отсам натаък никой не може да ви спре по пътя ви.
  Стрелец
Какво е неделята - ден за отмора. Не се опитвайте да вършиме неащта на инат, няма да накривите на никой различен с изключение на на себе си. По-добре се усмихнете и погледнете метафизичен на живота.
  Козирог
Всичко през днешния ден ще вършиме със пристрастеност и предпочитание, на моменти даже мъчително предпочитание. Това с преодоляването на страстите е сложна работа, само че най-малко гледайте да ги разпределите по-равномерно денем, че другояче ще се чувствате много напрегнати.
  Водолей
Накрая на месеца се сещате какъв брой неща имате да довършвате и ще се юрнете да действате. Всичко хубаво, единствено в бързината да не пропуснете нещо значително.
  Риби
Неделя е, забравете терзанията и се усмихнете на пролетта. Има толкоз неща, които можете да извършите. Започнете ги едно по едно, а не всички едновременно, както обичате.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР