ОвенПрочетете ощеПланетите ще са благоприятно разположени, така че емоционалните и

...
ОвенПрочетете ощеПланетите ще са благоприятно разположени, така че емоционалните и
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 22 септември: Близнаци- изненадайте половинката, еуфория за Стрелец

Овен
Прочетете още
Планетите ще са удобно ситуирани, тъй че прочувствените и сантименталните потребности ще бъдат задоволени. Опитайте се да доловите същинските планове на колегата си, само че най-много не бъдете отбранителни. Звездите поучават да не влизате в ролята на ментор и да се въздържате от непрекъснати забележки на сътрудниците ви за най-малкото нещо. Можете да деянията суровост единствено, в случай че в действителност се постанова и е позволена груба неточност. Възможно е, през днешния ден да получите непредвидени финансови приходи, които ще ви се отразят отлично в този ден. Благодарете на тези, които ви оказват помощ и върнете жест услугата.

 

Телец

Днес ще можете да си партнирате доста по-добре с вашата половинката, която ще ви подсигурява съвършената естетика. Най-вероятно няма да се сблъскате с неуместни обстановки във връзка с вашето общение. Ако през днешния ден сте изправени пред избора да си свършите сами работата или да разчитате на ориста, то не оставяйте случайността да дефинира работния ви ден. Звездите ще са на ваша страна. Има възможност по нехайство да претърпите непредвидени загуби през днешния ден. Бъдете в цялостна централизация по отношение на финансите си. Обърнете внимание на разноските и не забравяйте, че ще пристигна време да се заплащат сметки.

 

Близнаци

Време е да изразите своите усеща и стремежи към колегата си, поднасяйки главозамайващи изненади. Семейните и любовните връзки ще бъдат напълно трансформирани в положителния смисъл, несъмнено. И през днешния ден ще се изявите уменията си на работното ви място с присъщата за вас самокритичност и придирчивост във връзка с работата ви. Инвестирането на пари в нови планове може да ви донесе огромна изгода. Изглежда, че денят ще бъде обещаващ за вас, що се отнася до финансите.

 

Рак

Семейният ви живот ще бъде релативно добър. Любовната магия ще ви сложи в такава позиция, в която ще можете да укрепите вашите взаимни сантиментални връзки. Няма смисъл да бързате да свършите някои значими задания, защото има по-голям риск от допускане на неточности. По-добре по-бавно и несъмнено, в сравнение с бързо и некачествено свършена работа. Не са изключени изненадващи обстановки, които ще ви дадат опция за рестарт във всяка една област. Максимизирайте своят капацитет, с цел да постигнете финансовите си упоритости.

 

Лъв

През целият ден ще имате задоволително магнетизъм, с цел да привлечете цялото внимание върху себе си. Уверете се, че давате на колегата си задоволително независимост, с цел да изрази възприятията си. Екипната работа с сътрудниците ви ще е значима за вас, само че по-добре да не се натрапвате в екип, в който не сте поканени. Ако някой има потребност от вас, сигурно ще ви потърси. Меркурий ще ви помогне да спечелите повече пари и да погасите някои свои сметки и задължения. Нещата във финансите ви се усъвършенстват, тъй че може да се усмихнете през днешния ден.

 

Дева

Ако сте неангажирани, този ден ще бъде удобен за намирането на сродна душа. Също по този начин, има възможност да се влюбите от пръв взор. Може да ви липсват провокации и безредици всекидневно на работното ви място, само че имате задоволително потенциал, с цел да си извършите работния ден задоволително трогателен и разнороден. Съществува възможност харчите повече в сравнение с печелите. Не се увличайте прекалено много в извършването на покупки, защото има заплаха банковата ви сметка да пострада.

 

Везни

През този ден очаквайте нестабилна обстановка, от която мъчно ще излезете. С течение на деня романтиката ще се стабилизира. Постарайте се да имате хармонични връзки с колегата си. Добре ще е да се отнасяте към сътрудниците ви като към ваши сътрудници, а не като към ваши възпитаници, на които непрекъснато би трябвало да давате указания. Тези от вас, които работят в продажбите и маркетинга, ще следят нарастване на финансовите си активи. Трябва да намалите разноските до минимума, нужен за реализиране на идеалните цели в живота си.

 

Скорпион

Денят ви, наподобява ще бъде белязан от романтика, непосредственост и споделени усеща. Ще получите голям брой похвали за чудесната ви визия, в това число и като известия в обществените мрежи. Общуването ще е основно за вас за всичко обвързвано с кариерата ви. Обърнете внимание, че е значимо освен какво говорите вие, а да се вслушвате в това, което другите ви споделят. Това не значи, че би трябвало да приемете непознатите възгледи. Бъдете изключително бдителни при харченето на парите си и да помислете деликатно, преди да извършите някакви дълготрайни вложения. Също по този начин бъдете деликатни относно  загуби на пари и персонални движимости.

 

Стрелец

Любовните връзки ще бъдат изпълнени с еуфория и оптимизъм. Това не значи, че всичко ще върви тъкмо по този начин, както желаете. Възможно е избрани събития от предишното да саботират вашите връзки. Може да ви се наложи да съвместявате две длъжности в една, замествайки ваш сътрудник, който отсъства. Натоварването ще е огромно, тъй че се заредите с доста сили и си правете дребни почивки. Възможно е да имате известни усложнения при ръководството на бюджета си този ден вследствие на непредвидени разноски. Също по този начин може да се наложи да се откажете от някои от плануваните покупки.

 

Козирог

Ще имате чудесната опция да поставите основите за разцвета на вашата връзка. Това ще ви направи доста по - буйни и раздаващи обич, изключително през днешния ден. Днес може да откриете някои пречки и проблеми, които ви пречат да напреднете в работата. Ще се наложи да положите малко повече старания, с цел да сте удовлетворени от представянето ви и плановете, по което работите. Изглежда, че вашето оптимистично въодушевление ще ви докара положителни пари. Ако се занимавате със застраховки или работа обвързвана с посредническа активност, през днешния ден може да постигате задачите си.

 

Водолей

Ако сте фамилни, денят е подобаващ да синхронизирате взаимоотношенията си, с цел да останете щастливи, колкото се може повече. Опитайте се да привлечете вниманието на колегата си, с цел да спечелите обич, благополучие и деликатност. Припомнете си приказката, че нещо е прекомерно хубаво, с цел да е истина. Ако забележите растеж на продажбите в този ден, то не бързайте да се радвате, преди да са финализирани всички покупко-продажби. Избягвайте да рискувате, като инвестирате в съмнителни финансови схеми. Препоръчително е да инвестирате пари в сигурни средства, които носят ниска, само че постоянна възвръщаемост.

 

Риби

Този ден дава обещание благополучие и задоволство в любовния ви живот. Ако сте влюбени или фамилни, денят ще сигурно ще изобилства от страсти и романтика. Вероятно, ще имате толкоз доста работа през днешния ден, тъй че мъчно ще си създадете организация, с цел да свършите един куп задания. Ще ви връхлети стихия от страсти, с която ще би трябвало да се преборите и да продължите напред с по-малко стрес и терзания. Днес ще вложите по-голяма сума пари за усилването на вашият финансов сексапил и магнетизъм. Доходите ви ще са на положително равнище, само че бъдете деликатни с боравенето с пари.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg