ОвенПрочетете ощеИзползвайте силата на комуникацията, за да привлечете потенциален партньор.

...
ОвенПрочетете ощеИзползвайте силата на комуникацията, за да привлечете потенциален партньор.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 31 март: Козирог - не се преуморявайте, Рак - не вземайте прибързани решения

Овен
Прочетете още
Използвайте силата на връзката, с цел да привлечете евентуален сътрудник. Ако имате сериозна връзка, може да мислите за колегата си по-често, само че не позволявайте това да ви разсейва от работата или други действия. Вероятно, през днешния ден ще се чувствате изолирани и отчуждени от вашите сътрудници, което ще ви направи много тъжни и унили. Не винете себе си за това, защото нещата може да са сложни. Негативното въздействие на Плутон ще окаже резултат върху финансите ви. Не се доверявайте на нищо и никой, в случай че би трябвало да подписвате контракт или съглашение.

 

Телец

Може да ви се прииска да обърнете повече внимание на потребностите на колегата си и да се уверите, че те са задоволени. Партньорът ви сигурно ще се радва на това в допълнение внимание, само че не забравяйте и личните си потребности. Бъдете нащрек до момента в който изпълнявате рутинните си задания. Едва ли ще се чувствате енергични и уверени през днешния ден. Ниските ви трептения няма да ви разрешат да бъдете изключително продуктивни. Трябва да бъдете по-дисциплинирани с парите си през днешния ден. Помислете за преразглеждане на вашите цели, фантазии и това, което в действителност има значение за вас.

 

Близнаци

Днес ще бъде вълнуващо време за вашия любовен живот. Ако сте самотни, може да намерите някой, който е повече от подготвен да постави спомагателни старания, с цел да се почувствате доста значими. Очаква ви сполучлив, само че претрупан и динамичен ден. Графикът ви евентуално ще е претъпкан от срещи с клиенти и бизнес сътрудници и прочие, и прочие. Очаква ви добър ден във финансово отношение. Ще усетите сигурност и успокоение от осъществените облаги. На път сте да си върнете улегналият финансов статус от предишното ви.

 

Рак

Може да срещнете някой, с който ще споделите надълбоко привличане или връзка. Не подценявайте тези мощни усеща, защото интуицията ви може да ви подсказва, че този човек може да е единственият и незаместим човек. Нивата в професионален проект евентуално ще бъдат нагоре през днешния ден. Само би трябвало да не забравяте, че  вземането на прибързани решения, могат да трансформират целия ход на вашия работен развой. Ще се наложи да извършите крачка обратно, тъй като нещата ще станат сложни. Паричният климат може да се окаже тежък и да имате проблеми с положителния прогрес във вашия финансов живот.

 

Лъв

Ако не сте фамилни и задачата ви е да откриете същинската си обич, може да се наложи да изчакате малко, но въпреки всичко ще изпитате известно развлечение и неспокойствие още с първият позив на мартенското утро. Не се намесвайте доста във фирмената политика за неща, които не зависят от вас. Предложете малцина, само че качествени хрумвания, които да оставят нещо, върху което да размишляват. Добре е да похарчите пари за неща, които обичате, само че преместете фокуса си върху неща, които ще ви бъдат от изгода в дълготраен проект, а не върху материални неща, които единствено дават моментно задоволство.

 

Дева

Ако излизате на първа среща, то през днешния ден несъмнено може да имате триумф в любовта. Ще откриете, че сте намерили отлична партия, с която да си говорете часове наред. Семейните ще се радват на един превъзходен ден изпълнен със смях и занимания. Работата през днешния ден ще ви носи същинско наслаждение. Това да знаете, че сте потребни с нещо, ще бъде най-голямата премия за вас. Търсещите работа ще имат огромен късмет да бъдат определени за мечтаната позиция. Не спирайте да работите крепко и парите ще дойдат при вас. Сега е моментът да натрупате малко средства в остатък за черни дни, както се споделя.

 

Везни

Днес може да очаквате неприятни изненади. Не позволявайте на никой да ви тласка или принуждава да вършиме нещо, в което не сте сигурни, даже в случай че това е сантиментална вероятност. Целта ви в работата по отношение на кариерното ви развиване е ясна, единствено би трябвало да ви се даде късмет и някой да ви помогне да реализирате концепциите си, което в действителност е най-трудната част. Твърде прецизното пресмятане и вглъбяване в реализиране на избрани числа на облага, няма да ви се отрази добре. Занижете малко упованията си, с цел да не останете разочаровани от възможен крах.

 

Скорпион

Може да ви се наложи да извършите някои корекции, с цел да подобрите връзките си. Но напъните ви няма да отидат на на вятъра, защото връзката ви ще стане по-щастлива и по-крепка. Денят е подобаващ за започване на нова работа или за промяна на актуалната. Пречки и неравности по пътя, по който ще поемете няма да липсват, само че това не трябва да ви демотивира да се развивате. Използвайте този ден, с цел да преоцените избора си на финансовия ви живот и да си поставите нужните цели. Може да се наложи да работите в допълнение, с цел да спечелите повече пари.

 

Стрелец

Звездите ще ви дават такива прекарвания, от които ще се почувствате по-спокойни и енергични. Някои от тези благоприятни условия ще ви отведат до нови открития, а това единствено ще усили самочувствието ви за персоналната независимост. Днес, ще имате мотив да се похвалите с достижение в кариерата ви. Усилията ви ще са възнаградени, а за какво не и  финансов тласък. Ще получите доста похвали и похвали за усиленият ви труд. Вашите финанси ще наподобяват постоянни. Ще се насладите на плодовете на труда си през този ден. Помислете дали да дарите известна сума на благотворителна организация по ваш избор. Вселената ще ви се отплати за тези благотворителни дейности.

 

Козирог

Възможно е да се сблъскате с някои проблеми във връзката си, които вие и вашият сътрудник може би сте пренебрегнали. Ще бъде по-добре да извършите компромис, с цел да избегнете недоразуменията. Не се преуморявайте от работа през днешния ден, а си осигурете време за отмора и занимания. Не позволявайте прекомерната ви отдаденост на работата ви, да попречи на персоналния ви живот. Започнете да влагате времето и парите си в неща, които ви изпълват. Днес е и подобаващ миг да отделите за това, което постоянно сте желали да имате. Заслужавате го!

 

Водолей

Възможно е да бъдете в такова въодушевление, което ще ви достави малко развлечение привличайки любовни фенове. Ако сте обвързани, може би не е моментът да настоявате за това, което мощно желаете. Днес е неотложно да не прекалявате с напрежението на работното място, защото това може да докара до сериозна опасност за психическото си положение. Затова работете умерено с по-чести почивки. Помислете за разноските, които ще имате за усъвършенствания в домът ви. Време е да реновирате нещата, които сте отлагали. Похарчете повече средства за качествени предмети или услуги, които ще поканят мирът и хармонията във вашия дом.

 

Риби

Може да забележите някои позитивни промени във връзката ви и това може да помогне на вас и обичания ви човек да решите въпроси, свързани с интимността. Превърнете мислите си в ентусиазъм, с цел да бъдете по-романтични. Време е да въведете някаква смяна в метода си на работа. Колкото и да ви е мъчно да потвърждавате всяко ваше изказване, ще е добре да се постараете и да сте по-концентрирани в работата си. Ще изпитате мощна сила, която може да промени живота ви към по-добро. Вземете тази сила и я използвайте, с цел да постигнете финансовите си цели и да спечелите повече сигурност за фамилията си.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР