ОвенПрочетете ощеДвойките ще изпитат интензивни моменти, както в положителен, така

...
ОвенПрочетете ощеДвойките ще изпитат интензивни моменти, както в положителен, така
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 8 февруари: Везни - внимавайте с импулсивните покупки, Водолей - в работата ще разчитате предимно на себе си

Овен
Прочетете още
Двойките ще изпитат интензивни моменти, както в позитивен, по този начин и в негативен смисъл. По-добре би било да удължите първите, с цел да не се окаже, че би трябвало да се справяте с ядосаната си половинка. Трябва да съхраните настроението си на работното си място и да пренебрегвате незначителните раздразнения. В противоположен случай може да се окажете в окото на спора. Избягвайте през днешния ден огромните вложения и покупки, тъй като ще претърпите загуби. Онези от вас, които имат бизнес обвързван с обмяна на полезности и валута, денят ще бъде удобен по този начин или другояче.

 

Телец

Този ден ще донесе удобни условия за разцвета на любовните ви връзки или за почтен флирт, което ще увеличи вашата самонадеяност. Вашите сътрудници могат да ви основат неприятности, с цел да се справите и да вървите напред във вашата кариера. Обърнете внимание на това, което се случва към вас през този ден. Ако бизнесът ви е обвързван с проценти от осъществени покупко-продажби, ще би трябвало да сте доста внимателни, тъй като опасността от загуби на комисионните ще са огромни.

 

Близнаци

Венера дава обещание осъществяване на любовните стремежи, деликатност и взаимно съгласие. Очакват ви разнообразни съблазни и оферти на които мъчно е мъчно да се откаже. В работен проект през този ден  се обрисува да напредвате все по-вече и повече. Ще имате необятно поле за изява на вашите хрумвания, работни планове и задания. Вибрацията на деня е удобна за споразумяване на значими срещи и за определяне на контакти, за подписване на покупко-продажби, контракти и нови сдружения.

 

Рак

Ще бъде отлично, в случай че бъдете в обкръжението на близки, разбиращи ви хора. Заемете се дома си и ще усетите прилив на душевни сили, ще почувствате топлота и уют. Избягвайте през този ден да предприемате каквито и да било дейности, които могат да се окажат дразнещи или обидни за вашите сътрудници. Може да очаквате съществени придобивки през този ден.  Очертава се положително време за покупко-продажби и за вложения. Денят е подобаващ за продажби и покупки на недвижими парцели.

 

Лъв

Щедростта на Венера ще направи идният ден доста удобен за любовните и съпружеските връзки, чака ви време, изпълнено със пристрастеност и предпочитание за обич. Много е евентуално да активирате своя възторг за работата си и ще получите дейна поддръжка от сътрудниците си, с цел да извършите отговорностите си. Не се опасявайте да преместите част от спестяванията си в близост. Не единствено ще избегнете някакви неприятни вести за тях, само че и ще ви помогне да разберете какво в действителност има значение в живота ви.

 

Дева

Днес любовната атмосфера дава обещание да бъде чувствена и буйна. Звездите дават обещание на самотните сантиментална среща, която може да прерасне в дълга връзка. Днес би трябвало да завършите всички идни работни задължения, защото е удобно време да завършите всички значими задания. Позволете си някои съществени покупки, тъй като сте си го заслужили. Възползвайте се оптимално от финансовата си независимост.

 

Везни

Този ден ще направи персоналния ви живот по-разнообразен и в това време по-неспокоен. Могат да се случат събития, които да изискват от вас бързи реакции и умеене. Днес в работното ви място ще доминира атмосфера на другарство и въодушевление, и в действителност ще се радвате да извършите даже най-обикновените задания, които нормално са ви досадни. Внимавайте за импулсни покупки и непредвидени сметки, които ще могат да ви навестят, защото те биха могли да създадат забележителна пробив върху вашите финанси.

 

Скорпион

Отношенията ви през днешния ден, надали ще бъдат извърши с романтика, само че ще ви разрешат да получите скъп опит, който ще се окаже потребен за работата. Не се поддавайте на спонтанните си страсти. Вместо това, би трябвало да се справите с проблемите интелигентно, с цел да не повлияете на морала на сътрудниците си. Бъдете консервативни с разноските си. Лошите времена може да са тъкмо зад ъгъла. Спестете малко пари, тъй че не е нужно да вземате заеми.

 

Стрелец

През целия ден ще сте оптимистично настроени. Ще бъдете движени от предпочитание да обичате и да споделите възприятията си с хората, които лежат в сърцето ви. Вероятно ще бъдете много безапелационни на работното си място. Вие ще вдъхновявате и организирате другите да работят екипно, с цел да завършите огромен план. Вероятно ще спечелите самопризнание и почитание към ролята си на супервайзер и вашите финанси също ще станат удивително постоянни.

 

Козирог

В фамилните връзки значима роля ще играят общителността и способността ви да вършиме взаимни отстъпки. Също по този начин, вие можете да се доверите на помощта на своите родственици. Днес по време на работа могат да зародят редица незначителни проблеми, които ще ви попречат да си свършите работата умерено. Негативното въздействие, което идва от Уран, ще направи всяка забележителна инвестиция изключително неприятна концепция през днешния ден. Изчакайте по-добро съмнение, с цел да извършите ход.

 

Водолей

Ако търсите любовта, безусловно обърнете внимание на този есенен ден. Възможна е среща с необикновен човек и начало на удивителна любовна история. В работата ще  се наложи да разчитате на първо място на себе си, създавайки усещане за самонадеян човек. Големи земетресения не се чакат през днешния ден. Всяка опция, която се задава през днешния ден, несъмнено си коства времето. Поставете го в вероятност със положението на вашите активи и вземете осведомено решение.

 

Риби

Звездите през днешния ден ще ви зареждат с сила и ще почувствате повече пристрастеност и предпочитание. Използвайте това време, с цел да постигнете заветната цел в любовта. Очертава се изменчив ден за кариерата ви. Чувството ви за самозапазване ще бъде засилено, само че ще се нуждаете от повече хладнокръвие и далновидност. За предприемачите не е целесъобразно да влезете в партньорство, защото в бъдеще може да има финансови проблеми. Също по този начин, избягвайте да инвестирате, защото загубите ще са прекомерно високи за вас.

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР