ОвенПрочетете ощеДнес няма да вземете нещата присърце излишно, а вместо

...
ОвенПрочетете ощеДнес няма да вземете нещата присърце излишно, а вместо
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 28 януари: Близнаци - ще се радвате на добро здраве, Стрелец - прекарайте време с приятелите си

Овен
Прочетете още
Днес няма да вземете нещата драговолно ненужно, а вместо това умерено ще оцените горчивите думи на другите, с цел да видите дали някъде има зрънце истина в тях. Това е добра процедура и би трябвало да продължи. Въпреки че няма да сте в въодушевление да толерирате каквато и да е неправда, вие ще можете да простите на тези, които са ви обидили, и по този метод ще можете да се въздържате от в допълнение разпалване на огъня на враждата.

 

Телец

Възможно е да сте разочаровани и да търсите разтуха в духовността. Не бягайте от проблемите, по-скоро се изправете против тях със мощ и убеденост, с цел да върнете живота си назад на действителната писта. С самообладание и религия във Всемогъщия ще преминете през бурята. Разберете, че провокациите са част от живота на всеки.

 

Близнаци

Ако през днешния ден неприятностите почукат на вратата ви, вашият ангел страж ще ви пристигна на помощ. За разлика от доста други, които пропиляват живота си, следвайки невъзможни цели, вие ще бъдете удовлетворени от достиженията си. Това обаче по никакъв метод не значи, че не сте амбициозни, в противен случай. Вие евентуално твърдо вярвате в концепцията, че „ здравето е благосъстояние “. Досега поддържахте доста положително здраве и това няма да е проблем и през днешния ден.

 

Рак

Семейните да чакат изключително възвишени промени през днешния ден. Изключително удобен ден за влюбените, най-вероятно ще се радват на чудни изненади. Неангажираните ще изживеят щастливи моменти. Късметът ще бъде отражение на вашите действия. Възможно е да хвърлите всичките си старания в името на шанса ви. Вероятно през днешния ден ще гледате на живота по-реалистично.

 

Лъв

Може да очаквате един прелестен януарски ден, изпълнен с обич и магическа романтика. Звездите ще спомогнат за една чудновата атмосфера, която ще ви накара да затаите мирис. Вашият шанс по този начин или другояче е предначертан за през днешния ден, дръжте го крепко за гривата и на първо място се възползвайте предостатъчно от него.

 

Дева

Вероятно ще се чувствате доста буйно, доказвайки и привързаността си към половинката. Някои от вас съществено ще обмислят да се ангажират с венчавка. Не се учудвайте, в случай че шансът ви споходи ненадейно през днешния ден. Твърде евентуално е триумфите да изобилстват, тъй че имайте подготвеност за посрещането на един ден изпълнен с доста късмет.

 

Везни

С навлизането на новата година, може да усетите съществени трепети в любовен и фамилен проект. Не се обрисуват раздори, разочарования и драми в персонален проект. Вероятно, ще се изкушите да търсите шанса си по няколко пъти, само че уви. Едва ли, ще спечелите освен това от нормалното.

 

Скорпион

Ще се наложи да се справите с някои след празнични премеждия в персонален проект. Опитайте се да споделяте повече своите усеща и страсти с половинката си. Някои хора надали ще оценят вашето  доброжелателно отношение. Ако търсите благополучие през днешния ден, евентуално ще го откриете, тъй като денят ви е на шанс.

 

Стрелец

Днес може да намерите метод да прекарате известно време в ободряване на старите мемоари. Прекарвайки време с другари и семейство, това евентуално ще бъде прелестна и чудновата концепция. Този ден може да е удобен за вас, в случай че планирате да бъдете в кръга на одухотворените и интелигентни хора.

 

Козирог

Денят ще повлияе доста позитивно в сантименталната ви връзка. Може да откриете скрити запаси в себе си, които ще ви разрешат да разгърнете любовната си обязаност. През този ден шансът може да ви „ целуне “ изненадващо. Ще се случи нещо, което не очаквате и вероятно ще останете удовлетворени от този сърпрайз.

Водолей

През този ден от новата година е належащо да изграждате специфични взаимоотношения. Така че уважавайте връзката си като обичащ, правилен, и любещ сътрудник. Има възможност да догонвате шансът през днешния ден. Не си разваляйте настроението да го догонвате. Опитайте се да бъдете по-рационални, с цел да го предизвикате на своя страна.

 

Риби

Избягвайте бурните разногласия със брачна половинка или брачната половинка си през днешния ден. Възможно е да имате различия по отношение на ваши другари или родственици. Днес, не разчитайте на шанса си, това не пречи някои стремежи да се осъществят. Най-доброто упътване, което ще получите е, да планирате рационално и да не предприемате никакви парични опасности.

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР