ОвенПрочетете ощеАко загубите самочувствието и инерцията, които току-що възвърнахте отново,

...
ОвенПрочетете ощеАко загубите самочувствието и инерцията, които току-що възвърнахте отново,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 2 октомври: Възможно пътуване за Рак, Козирог- премисляйте действията си

Овен
Прочетете още
Ако загубите самочувствието и инерцията, които преди малко възвърнахте още веднъж, тогава може да има последици този път. Като се има поради, че не приемате помощ от никого, това няма да ви помогне. Въпреки това, можете да вземете защитни ограничения и да се опитате да спрете скептицизма си, като извършите нещо, което в действителност ви харесва.

 

Телец

Особено печеливш ден, който би трябвало да ви даде тази спомагателна сила, с цел да завършите други задания и други каузи допустимо най-скоро. Не се спирайте на първия триумф, в противоположен случай там ще останете. Също по този начин от персонална позиция може да очаквате някои доста забавни вести.

 

Близнаци

Малките събития в този ден могат да ви накарат да преосмислите изцяло мисленето си. Ще можете да продължите с нов възторг и с огромна сила. Колкото повече се чувствате добре и спокойни, толкоз повече ще можете да подобрите настроението си.

 

Рак

Семейните може да имат дребни престрелки, само че не е това, което ще дефинира хода на денят, в противен случай, надали ще мислите повече за това, когато ще имате опция да се забавлявате ужасно. Очертават се вероятности за пътешестване. Необвързаните могат да намерят някого, с който да просто да се „ мотаят “.

 

Лъв

Днес ще бъде ден на взаимни отстъпки. Вашето успокоение може да бъде подкопано от непрекъснати запитвания и полемики. Това явно не значи, че би трябвало да действате пасивно и да приемате каквото и да е изискване, в противен случай, просто ще бъде въпрос на договаряния и ходатайство, с цел да получите допустимо най-вече, а не нищо.

 

Дева

Двойките ще се забавляват доста, само че единствено в случай че се организирате, тъй че никой няма да ви провокира или да ви кара да вършиме неща, които няма да ви подхождат. Необвързаните ще държат доста на своята позиция, тайнственост и сексапил. Просто внимавайте да не играете прекалено много.

 

Везни

Двойките във всеки случай би трябвало да се опитат да се поддържат повече, да изразходват себе си в жестове на обвързаност, т.е. да създадат нещо прелестно за другия, даже когато другата половинка не е поискала. Необвързаните ще получат страхотни благоприятни условия с един размах, само че за жалост няма да могат да ги употребяват пълноценно заради натоварения си живот.

 

Скорпион

Поработете малко повече върху несигурността си и се пробвайте да я оставите зад себе си, най-малко за през днешния ден. Продължете с проектите си, пробвайте се да видите до каква степен ще можете да стигнете и по-късно обобщете. Ако резултатът е позитивен, тогава действайте самоуверено, в противоположен случай ще се наложи да извършите някои корекции.

 

Стрелец

Двойките ще имат опция да разискват подозрения и проблеми, само че в последна сметка няма да има нищо неприятно, с цел да можете да се отпуснете и да се насладите на любовта си умерено с точния човек до вас. Необвързаните ще получат доста положителни шансове за бъдещи срещи.

 

Козирог

Много сте заети, на няколко фронта. Това е миг на ужас, в който имате цялото насъбрано електричество от миналите дни и което бихте желали да изхвърлите на открито. Не прекалявайте, другояче рискувате отрицателни прояви. Трябва да помислите, преди да ги ангажирате с решения, които биха били само единствено ваши.

 

Водолей

Препоръчително е да не изисквате прекалено много от себе си и да не взимате прибързани решения за връзките си, за положително или за неприятно. Защото може да съжалявате на идващия ден. Помислете малко повече, защото няма нищо неприятно в това да оцените добре избрани аспекти на връзката си. 

 

Риби

Опитвайте да схванете най-положителния аспект, може би  малък или даже прост, от който можете да започнете да развивате друга визия за бъдещето. Може би ще започнете да се дистанцирате от всичко, което ви кара да се чувствате малко оценени и задоволени от себе си.

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР