Овен Проблемите могат да дойдат от нищото, някои ситуации могат да

...
Овен
Проблемите могат да дойдат от нищото, някои ситуации могат да
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за неделя, 29 май

Овен
Проблемите могат да дойдат от нищото, някои обстановки могат да се трансфорат в източник на стрес, без да разберете за какво и по какъв начин. Добре е да не позволявате на подозренията да подкопават самочувствието Ви.
Телец
Днес работата и умеенето да се справяте с всичките си задания Ви носи доходи. Моментът е спешен – насочва към грижи за здравето, към отмора и успокоение. Ако сте обвързани или не желаете да попадате в комплицирани обстановки, внимавайте с тайните любовни случки. Голяма част от вниманието Ви е отдадено на фамилията и децата.
Близнаци
Пословичното Ви самообладание ще Ви бъде правилен асистент. Емоциите ще търсят излаз и мотиви, само че не им ги давайте, до момента в който не се приберете вкъщи. Ако останете сами, сигурно ще се успокоите и ще премислите всички неща в главата си.
Рак
Неделя ще внесе известно неспокойствие измежду Рак. Гости от надалеч ще създадат вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят отмора и водни спортове или процедури. Също не е време за бизнес каузи и за рискови финансови интервенции. Положителните страсти ще са свързани с любовта и приятелите. Уместно ще е в днешния ден да обърнете особено внимание на работата и на връзките с сътрудниците си; стремете с еластичност и лекост да поддържате връзка с близките. Намерете метод да се отпуснете.
Лъв
В отлично положение на духа са множеството от представителите на зосия Лъв през днешния ден. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, фамилията и себе си. Добре ще е през днешния ден да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си потребни привички, разхождайте се измежду природата. За тези, които търсят работа, денят може да се окаже изключително удобен. Общувайки с обичания човек и близки хора взаимно се зареждате с обич и позитивни страсти. Важно е да спазите един период, в противоположен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Бъдете съответни и не бъдете прекомерно прочувствени, нещата не постоянно са персонални или най-малко не толкоз, колкото Ви наподобяват.
Дева
Неделя ще сблъска доста от представителите на Дева с нови прекарвания. Може да спечелите спомагателни пари от преподавателска и консултантска активност. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Предстои значима среща с персона, която не познавате доста добре, само че се интересува от работата Ви.
Везни
Днес сте с изменчиво въодушевление. Вечерта се посветете на фамилията си. Денят ще е сполучлив за работещите в областта на търговията. Ако сте обвързани или не желаете да попадате в комплицирани обстановки, внимавайте с тайните любовни случки. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Моментът не е удобен за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина, както и за водене на значими договаряния.
Скорпион
Днес имате куп неща за извършване. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. В връзките си с колегата давайте повече от себе си и ще се радвате на реципрочност. Във финансов аспект настъпват промени, които не след дълго ще обзет и професионалната Ви изява.Става въпрос за промяна на работата. Съчетавайте професионалните си задължения с персоналните, съвместявайте потребното с приятното, само че не подценявайте здравето си. Говорете и с околните си, в случай че имате към момента неизгладени недоразумения, с цел да не Ви тормозят и разсейват. Гледайте на грешките си, като на опция да се усъвършенствате и да продължите напред.
Стрелец
Това е неделя за работа в екип. Да, Вие може да свършите всичко сами, само че не и през днешния ден. С правилни помощници ще си спестите доста време, а и ще Ви е по-весело. Доверете се на другите, с цел да достигнете още по-големи висоти. Ще се издигнете в очите на другите.
Козирог
Този ден ще бъде доста натоварен и работлив, а в доста връзки и прелестен. Много от Вашите упования могат да бъдат изпълнени. Знаете какво желаете и няма да се поколебаете да го получите.
Водолей
Добър ден за довеждане докрай на делата, разбор на изминатия път. За реализиране на поставените цели, в случай че се постанова обединете старания с други хора. Днес не бързайте да вземате виновни решения, с цел да избегнете неточности. Необходим Ви е съвет от близки хора.
Риби
Днес Ви нервира всяко затруднение. Възможна е несдържаност, която да се смени с безпричинна горест. Следете думите си и не допускайте разпаленост при значимите диалози. Трябва да отчетете безусловно всички нюанси преди да се захванете за новата работа. Бъдете деликатни с оформянето на документи и съставянето на контракти. Постарайте се вечерта да разпуснете.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР