ОвенПрез този ден ви предстои важен спор. Според това дали

...
ОвенПрез този ден ви предстои важен спор. Според това дали
Коментари Харесай

Хороскоп за днес, 16 февруари

Овен

През този ден ви следва значим спор. Според това дали желанията ви са откровени, или не зависи резултатът от диалога.

Телец

Тази сряда не търсете под телето вол. Нещата не са толкоз страшни и черни. Отпуснете се и открийте хубавото към себе си.



Близнаци

Денят е подобаващ за всевъзможни енергични инициативи. От организирането на разнообразни мероприятия до присъединяване в спортни действия.

Рак

През този ден е допустимо да изпитате мощно предпочитание за развлечения. Все отново не рискувайте да участвате в хазартни игри. Има опция да загубите сериозна сума.

Лъв

През този ден силата ви ще е в остатък. Помислете по какъв начин и в какви действия да я насочите. Бъдете потребни за себе си и за другите.

Дева

Тази сряда ще излезете победител от комплицирана обстановка. Не позволявайте на никого да разклати вярата ви във вашите качества.



Везни

През този ден е допустимо да нахлуят остарели и неприятни мемоари. Каквото било, било. Не оставайте в клопката на предишното.

Скорпион

Дне с лекост ще надвиете всеки във всеки диалог и спор. Използвайте градивно гения си.

Стрелец

През този ден ще получите отмъщение за осъществена в предишното нечестна постъпка по отношение на вас. Реагирайте с достолепие.

Козирог

През този ден ще се наложи да участвате в регулирането на спор сред други хора. Опитайте се да бъдете оптимално справедливи.

Водолей

Днес няма да ви е елементарно да покажете най-хубавото от себе си. Ако не ви следва изпит, не се натоварвайте прекомерно.

Риби

Тази сряда ще бъдете над нещата. Ще съумеете да учудите и себе си, и близките със спокойния си взор на нещата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР