ОвенПрез този ден трябва внимателно да се вслушвате във всичко,

...
ОвенПрез този ден трябва внимателно да се вслушвате във всичко,
Коментари Харесай

Хороскоп за 17 януари

Овен
През този ден би трябвало деликатно да се вслушвате във всичко, което Ви споделя Вашия обичан човек. Може би по тази причина, че да ви бъде и по-късно, е редно да му отговорите, когато Ви попита, за какво сте постъпили по този начин, а не както Ви е съветвал В последна сметка,дали ще постъпвате съгласно съвета му или не, си е персонално Ваша работа...

Телец
Личните Ви проблеми ще правят отстъпка на назад във времето, а това доста ще зарадва хората, които са се безпокоели за Вас. Дайте им опция да знаят, по какъв начин стоят нещата при Вас. Сега е доста значимо да поддържате връзка със фамилията, и по тази причина се старайте да поддържате връзка с колкото се може повече на брой родственици. Ще дадете доста значим принос за живота им, а Вашето обаяние, разум и възприятие за комизъм, доста ще издигнат тяхното въодушевление.

Близнаци
Днес Вашия обичан човек може да провокира у Вас завист и неспокойствие, според от това, какво ще прави и какво няма да прави. Негативизмът Ви ще бъде безусловно самостоятелно възприятие, което звездите предлагат крепко да държите у дебе си, или да излеете единствено на хартия. И никога на Ващата половинка!

Рак
Намирате куп мотиви за безредици и през целия ден ще се вълнувате и ще преживявате, без да се занимавате с каквато и да било действителна работа. За благополучие, в близост има хора, на поддръжката и съдействието на които постоянно може да разчитате. Надвечер ще стане ясно, че обстановката не е по този начин безнадеждна, както Ви се е коствало, и още веднъж ще почувствате прилив на витална сила. Отношенията с обичания човек са динамични. Макар че не желаете да се карате, претенциите Ви един към различен са се понатрупали и са станали прекомерно доста, та отрицателни страсти ще пораждат много постоянно. Потърсете си занимания, помагащи да се възвърне душевното равновесие. Какво ще кажете за медитация?...

Лъв
За да остане фамилната атмосфера спокойна и да не я усещате като непрекъсната опасност, най-дорбе се ослушвайте и не протакаите осъществяването на своите отговорности. Това се отнася освен за отговорностите Ви към родителите, а и същото, с дребни ремонти, за Вашите професионални, обществени и други контакти. Ако работите добросъвестно и не се пробвате да си присвоявате непознати заслуги или да навлизате в непозната територия, всичките Ви старания ще бъдат оценени по достолепие. Преди да давате инструкции на подчинените или да възразявате на шефа, деликатно разучете своята длъжностна характерност.

Дева
Не може да се каже, че това е доста удобен ден. Позициите Ви ще са неустойчиви, а загубите – въпреки и незначителни, ще са досадни. Обещания, свързани с дълготрайно съдействие, е по-добре да не давате. Стремете се, да икономисвате силите си и не се захващайте с работи, изискващи цялостно отдаване. Добре ще минават персоналните срещи, тък лато елементарно ще намирате общ език с хората. Някаква натегнатост ще се появява тогава, когато нещата опират до финансите, само че и тук всичко ще се контролира бързо, с помощта на способността Ви бързо да взимате единственото правилно решение.

Везни
Вашият обичан човек няма да иака да прекара през днешния ден толкоз време, колкото Ви е належащо, и по тази причина сред вас може да зародят избрани спорове по този въпрос. Постарайте се, да ги урегулирате по кротичък път, без да прибягвате към рискови ограничения.

Скорпион
Голямо ще бъде през днешния ден желанието на Вашия обичан човек, да направи във Ваша чест някакво знамение. Много е значимо, да забележите това предпочитание и по всякакъв начин да го подпомагате морално и материално, с цел да не вземе по някаква причина да се премисли.

Стрелец
Не може да се похвалите с висок витален тонус, само че настроението Ви ще бъде хубаво, и даже в комплицираните обстановки ще съумеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете подготвени да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и непознати неточности. Обичайните действия и домашните грижи ще Ви лишават прекомерно доста време. Много мощно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните връзки. Ще се появят удобни условия за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде изключително годно, в случай че планирате пътешестване или посещаване на увеселително заведение. Денят също е подобаващ за решение на финансови проблеми.

Козирог
Съжалявате, че във Вашия град няма виенско колело? С наслаждение бихре се въртяло на него през есенните вечери, бихте се издигали високо в небето, умерено разположили се в ярката цветна кабинка и евентуално бихте следили луната, и бихте се наслаждавали на свистенето напразно в ушите си. Може ли и да измислите нещо за подмяна? Направете всичко, което е по силите Ви, с цел да реализирате своите хрумвания.

Водолей
През целия сегашен ден не са изключени непозволени дейности и импулси ( да вземем за пример незапланувани покупки). Ще Ви бъде мъчно да се удържите в границите на разрешеното, в случай че внезапно видите нещо съблазнително, автентично, излизащо от нормалните рамки. Не отдавайте изключително значение на внезаоно зараждащи астрономически пристрастия, защото още на идващия ден наред ще ги забравите, като че ли в никакъв случай не са съществували. Прекомерната Ви емоционалност може да Ви докара до меланхолия дори при незначителни загуби и неточности.

Риби
Може да си позволите да бъдете малко лекомислени – към Вас има задоволително хора, подготвени да се заемат с решаването на всички проблеми. Ще Ви върви, само че в случай че се занимавате единствено с нови неща. Ще се появят доста блестящи хрумвания: от една страна - доста смели, а от друга – даващи Ви опция напълно да реализирате своя капацитет. Винаги вършиме всичко въодушевено и радостно – дори гледането на телевизионно предаване може да превърнете в необикновено привлекателно деяние. Не се учудвайте, че през днешния ден ще бъдете в центъра на внимание. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР