ОвенПрез този ден ще откриете отговорите на много важни въпроси.

...
ОвенПрез този ден ще откриете отговорите на много важни въпроси.
Коментари Харесай

Хороскоп за днес, 2 декември

Овен

През този ден ще откриете отговорите на доста значими въпроси. Ще би трябвало да се постараете, с цел да научите истината, само че напъните ще си заслужават.

Телец

Това е ден, който ще ви затрупа с страсти. Изберете най-хубавите от тях, с цел да стоплят сърцето ви. Все отново не преминавайте никакви граници.

Близнаци

Този четвъртък няма да имате изясненост по значими въпроси. Затова изчакайте да видите по какъв начин ще се развият нещата, преди да се решите на каквито и да било стъпки.

Рак

През този ден може да се сблъскате с някакво затруднение. Не му придавайте прекомерна значимост и ще го преодолеете елементарно.

Лъв

Това е ден, в който да не предизвиквате Съдбата. Колкото и всемогъщи да се чувствате, не забравяйте, че има условия, върху които не можем да влияем.

Дева

Този четвъртък сами би трябвало да разберете къде да спрете и да поставите границите. В противоположен случай някой различен ще го направи вместо вас.

Везни

Това е ден за взимане на значими и виновни решения. Ще сте способни на усилена интелектуална активност. Умът ви няма да ви подведе.

Скорпион

Днес ще можете да отличите значимото от незначителното. Смело можете да стартирате нови каузи. Не се опасявайте да поемете отговорност.

Стрелец

Денят е подобаващ за действия, свързани с придобиване на имущество. Възможна е появяването на здравословни проблеми, само че те няма да са съществени.

Козирог

Добрата ви дума през днешния ден ще направи чудеса за някого. Неговата реакция ще е извънредно великодушна към вас. Заслужили сте го!

Водолей

Това е ден, в който да помислите за другите. За в този момент би трябвало да оставите настрани вашите персонални ползи. Ще пристигна ред да удовлетворите и тях.

Риби

През този ден ще се случат значими събития, които ще дадат отражение на бъдещето ви. Слушайте съвестта си и всичко ще бъде наред.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР