ОвенПрез този ден ще бъдете изкушени да влезете в ожесточен

...
ОвенПрез този ден ще бъдете изкушени да влезете в ожесточен
Коментари Харесай

Хороскоп за днес, 23 януари

Овен

През този ден ще бъдете изкушени да влезете в яростен спор със своите близки. Вие несъмнено ще сте прави, само че диалогът ще бъде прекомерно уморителен. Отношенията ви може съществено да пострадат.

Телец

Телци, тази неделя за вас ще бъде ден за размисъл. Помислете дали се намирате на пътя, на който желаете и в случай че не - какво ви пречи да стигнете.

Близнаци

През този ден на колегата ви ще му е мъчно да разбере какво тъкмо желаете. Не разваляйте почивния ден с недомлъвки, а изразете ясно мислите си.

Рак

Днес ще сте късметлиите на Зодиака. Всички те ви стремежи ще стартират да се реализират на равнище мисъл. Напълно сте си го заслужили.

Лъв

През този ден доста ще ви се желае да поглезите някого. Ако си имате половинка това, може би ще е най-глезеният човек. Бъдете умерени. Дали постоянно може да бъдете такива?

Дева

Днес обърнете внимание на всички дребни и досадни неща, които сте пренебрегнали, тъй като сте били прекомерно заети. Сега ще имате време да им обърнете нужното внимание на драго сърце.

Везни

През този ден някой ще се опита да скапе настроението ви. То, обаче е във ваши ръце, тъй че умерено може да игнорирате дразнителя. Това ще е най-хубавият метод да го „ обезвредите. “

Скорпион

Време е да се замислите за възприятията на близките. Това ще помогне и на вас самите да разберете, че обстановката, в която се намирате напълно не е толкоз сериозна, даже в противен случай.

Стрелец

През този ден пазете персоналния си живот от вмешателство. Може доста да ви се желае да споделите и да потърсите съвет, само че по този начин единствено ще усложните обстановката.

Козирог

Днес сред вас и половинката ви ще има невероятна естетика. Може да откриете нови взаимни занимания. Подарявайте си по-често такива моменти.

Водолей

През този ден запазете възприятието си за комизъм за себе си. Половинката ви има потребност от схващане и съществено отношение към това, което я тревожи в този момент.

Риби

През този ден не се водете от настроението на вашия сътрудник. Раздразнителността му може да се дължи на дълбоки усеща, които не смее да изрази. Проявете самообладание.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР