ОвенПрез този ден може да изпитате някакво неясно безпокойство. Не

...
ОвенПрез този ден може да изпитате някакво неясно безпокойство. Не
Коментари Харесай

Хороскоп за днес, 4 декември

Овен

През този ден може да изпитате някакво неразбираемо безпокойствие. Не подчинявайте деня си на него, само че помислете на какво може да се дължи.

Телец

През този ден без изпитание ще може да накарате света да се върти към вас и в мечтаната от вас посока. Възползвайте се от тази опция.

Близнаци

През този ден ви следва да научите значим урок, може да получите знак, който ще промени живота ви в позитивна тенденция. Затова се доверете на интуицията ви и вътрешния ви глас.

Рак

Днешният ден ще бъде белязан от неизмеримо повишаване на креативния ви капацитет. Решенията, свързани с финансови въпроси, обаче, е добре да се заобикалят.

Лъв

Освободете от всичко ненужно и остаряло. Не забравяйте да си намислите предпочитание или да планирате нещо за бъдещето. Сега е моментът да преосмислите виталната си обстановка и помолите помощ от Съдбата.

Дева

Днешният ден е подобаващ за всевъзможни промени - от пазаруване на четка за зъби с друг цвят до цялостна смяна на имиджа ви. Действайте с обсег!

Везни

Познати лица и предмети надали ще развълнуват въображението ви през днешния ден. Трябва ви нещо ново. Излезте и го намерете.

Скорпион

През последните няколко дни бяхте подложени на огромен стрес, тъй че е време да си починете. Успокойте се, отпуснете се. Най-добре прекарайте деня измежду природата.

Стрелец

Денят е добър за решаването на настоящи битови въпроси, които не изискват доста време и сила. Най-добре прекарайте деня в усамотение.

Козирог

Възможно е през днешния ден да настъпят някои промени, които ще ви обиден директно. Само не се паникьосвайте, тъй като в противоположен случай рискувате да останете в това положение дълго време.

Водолей

Днес би трябвало да се вслушате в това, което другите споделят за вас. Ще научите доста нови и забавни неща. Няма нищо неприятно в измененията.

Риби

Това е ден, в който да въведете някои нови правила за поддържането на дома ви. Не се тормозете, в случай че концепциите ви не проработят незабавно.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР