ОвенПрез последната седмица на 2021 година ще сте по-любознателни от

...
ОвенПрез последната седмица на 2021 година ще сте по-любознателни от
Коментари Харесай

Хороскоп за тази седмица, 27 декември - 2 януари


Овен

През последната седмица на 2021 година ще сте по-любознателни от нормално. Ще се усъвършенства реакцията ви и способността ви за правене на заключения. В сряда ще се наложи да се захващате по едно и също време за няколко неща. Опитайте се да вникнете в същността на всяко едно от тях, с цел да не губите време и сили на вятъра. В петък може да се купува всичко, което не е обвързвано с дълъг период на приложимост. Ако сте пушач, се пробвайте да намалите броя на цигарите и излизайте по-често на въздух. Празнувайте рационално и умерено!
Телец

През тази седмица се пробвайте да прекарате повече време на чист въздух. Не прекалявайте с кафето и алкохола. Не забравяйте, че на организма му е мъчно да се оправи с голямото количество храна и питиета, които одобряваме по време на празниците. В средата на седмицата намерете време, което да прекарате сами и в тишина. Замислете се дали имате потребност от цялата суетност, която е към вас. Бъдете смирени!

Близнаци

През тази седмица ще постигнете вътрешен баланс. Намалете темпото и не се опитвайте да отговаряте на нечии упования. Периодът е удобен за това вие първи да се обадите и да организирате среща с ваши другари и близки. Независимо от студеното време, отделете време за повече разходки и спортуване.
Рак

Най-сериозните задания от седмицата изпълнете във вторник. Тогава паметта ще ви е добра, а умът- удобен. Ще имате воля и сили да въплътите концепциите си в каузи, които може да ви донесат добра облага. Но към този момент не мислете за нея. Потопете се в духа на празниците и оставете на страна материалното. Очакват ви приказни мигове със фамилията ви.
Лъв

През тази седмица вашият персонален живот би трябвало да бъде тематика табу. Опитайте се да се въздържате от излияния даже с най-близките си другари. Това, което би трябвало да изясните, е единствено за вас самите и е добре да справите сами, а не да чакате готово решение. Освен това в този момент е безусловно противопоказно да влизате в спор с който и да било. Не плувайте против течението. Насочете силата си към подобряването на физическата ви форма. Не прекалявайте с тежката храна.
Дева

През тази седмица не си правете никакви проекти, оставете нещата да се случват. Успешни ще са контактите с ваши родственици, които може да изненадате с дребни дарове. За да имате триумф в връзките, ще са ви нужни повече мъдрост и примирителност. Заложете на смиреността и благодарността. Помислете за смисъла на празниците и благодарете за всичко, което имате. То по никакъв начин не е малко.


Везни

През тази седмица Съдбата ви е подготвила изненади. От вас зависи по какъв начин ще се развият нещата. Най-лошото, което може да извършите, е да се скриете в черупката си и да оплаквате ориста си. Няма смисъл от сходна позиция. Изправете се гордо и се пробвайте да погледнете нещата в профил. Така ще ви е по-лесно да намерите решение на казуса. Притежавате неподозирани сили и ще бъдете удивени от това, на което сте способни.
Скорпион

През тази седмица бъдете по-сдържани и не си позволявайте да се самозалъгвате. Мнението си запазете за себе си. Уважете смиреността на празничните дни и не въвличайте другите в съществени диалози, които могат да усложнят връзките тъкмо в този момент. В четвъртък очаквайте неочакван подарък. Ако сте не запомнили да поднесете своите - имате още време. Удължете празничния дух на почивните дни.

Стрелец

През тази седмица е добре да проверявате всяка информация, която стигне до вас, изключително в случай че ви се наложи да работите с нея. В положение сте да постигнете невероятни висоти, само че ще би трябвало да сте по-критични към себе си и леко подозрителни към близките. Подозрителни, само че не и претенциозни, защото в този момент не ви е нужно да притегляте врагове и недоброжелатели. Не се залавяйте за работа през почивните дни, а просто изключете телефона и се насладете на тишината!
Козирог

Главната ви задача през седмицата ще бъде да се отпуснете и да приемете нещата такива, каквито са. Не е във ваши ръце да измененията каквото и да било. Затова не си коства да се борите със света и да хабите значими за вас сили. Ще се учудите, че и без вашите нерви и присъединяване събитията ще се развият оптимистично. Трябва ви единствено повече религия.
Водолей

Събитията, които ще се случват, ще съставляват самобитен изпит за вас, за вашето самообладание, сили и благоприятни условия. Съсредоточеността и бързината на реакциите ви ще ви разрешават да се справите с всичко. През почивните дни не потискайте креативния ентусиазъм у себе си, дайте воля на въображението си и творете! Какво по-хубаво занятие от това през празничните дни! Някое от творбите ви може да се трансфорат в прелестен подарък за обичан човек.
Риби

През тази седмица е добре да бъдете съвършени в държанието си и обноските. Предстоят ви доста срещи, които ще са от голяма важност за бъдещето ви. Все отново не бъдете прекомерно скромни и сдържани, вашата неподправена същина ще се хареса доста повече. В края на седмицата направете нещо нетипично, нещо, за което все не ви е достигало кураж! Весело и рационално посрещане на Новата година!
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР