ОвенПрез първия делничен ден работете в посока, в която ще

...
ОвенПрез първия делничен ден работете в посока, в която ще
Коментари Харесай

Хороскоп за понеделник

Овен

През първия работен ден работете в посока, в която ще доразвиете възприятието си за перфекционизъм. Нищо не оставяйте на случайността в професионалната сфера, даже и да получавате многочислени обещания от страна на директното си обграждане в службата, че всичко ще бъде наред. Чувството ви за правдивост и същинско другарство ще завоюва благосклонностите на авторитетна персона. Мнозина ще разполагат с преференциални положения за основаване на връзки във всички области. Сдруженията ще ви носят позитивни придобивки, изключително в случай че са деликатно премислени от вас. Въпреки шанса, на който ще се радвате, е належащо да съхраните изострените си сетива.

Телец

Днес не се поддавайте на променливите си страсти, с цел да се радвате пълноценно на това, което имате. Ще се справяте чудесно, в случай че работите в региона на връзките, компютърните артикули, медиите. Ако се сблъсквате с нови и непознати за вас материи, усвояването им зависи напълно от предварителната ви конфигурация. Много евентуално е да сте привлечени от духовни или мистични проблеми. Ако сте представителка на нежния пол, нищо чудно да ви се желае по-силно отвсякога да имате всевъзможен тип красиви и впечатляващи неща - от предмети на изкуството, та чак до хубав и прочут сътрудник. Вие имате добра умствена централизация, която е от голяма важност за оправянето с възможни нови неща.

Близнаци

Днес имате задоволително капацитет, изострен и практично работещ разум, с цел да реализирате значими и дълготрайни цели. Затова без значение от региона ви на изява, постарайте се да употребявате опцията, която ви се отваря за възстановяване на материалното богатство. Нищо че ще ви се удава асимилиране на нова информация от общ темперамент, старайте се да не прахосате силата и времето си в безпределно философстване на не доста ясни материи, от което няма да има особена изгода. Денят ви е обагрен от изявения ви личен сексапил и нарастнали потребности за контакти с всичко красиво и хармонично. Не се впечатлявайте, в случай че околните ви прекомерно не утвърждават интимните ви контакти.

Рак

В първия ден на седмицата ще имате постоянна поддръжка от силите на планетните конфигурации, само че може би и известно напрежение, до момента в който намерите решенията. Учете се от несъгласията и грешките си. Имате доста добър интервал за интимни контакти с противоположния пол, само че в случай че се изкушите това да са хора от работната ви среда, клюките и одумванията са ви в забрадка вързани. Изобщо пазете се от волност както в персоналните, по този начин и в професионалните контакти. Може ненадейно да почувствате остър блян към материална обезпеченост, което ще се прояви като спестовност и системност за довеждане на нещата до дъно против съответното възнаграждение.

Лъв

Понеделникът за вас ще бъде доста виновен, изключително във връзка с вашето професионално предопределение или във връзка със устрема ви да заемете мечтаното от вас влиятелно място. Ще ви владее огромно предпочитание да изпъкнете и в това ще ви подкрепя волята ви за победа. Единственото нещо, което може да ви сътвори известно напрежение, е, в случай че се оставите да прекалите с вродената си екстравагантност и чудноватост в държанието. От друга страна, точно някои по-екстремални обстановки могат да ви предизвикат да деянията изключителната си автентичност и гении в професионално отношение - внимавайте с крайните средства за постигане на задачата.

Дева

Днес главните ви задължения съгласно звездите са в областите на професионалните ви и партньорски контакти. Вашите страсти и каузи ще са свързани, естествено, с изключение на с кариерата и с дома и колегата. В професионалната сфера използвайте насъбрания си опит и вътрешен глас, когато става въпрос за решение на комплицирани и не доста ясно дефинирани проблеми. Не се учудвайте, в случай че от другари може да чуете отзиви и препоръки във връзка на колегата, само че вие в действителност най-добре знаете по какъв начин да постъпвате. Ако се занимавате с образование от какъвто и да е темперамент, интервалът ви е доста добър и сполучлив. Имате практична мисъл и работеща вътрешен глас, използвайте ги пълноценно.

Везни

Днес представителите на знака ще се радват на триумф във всички инициативи, свързани с къси пътувания, изявления и изяви в музиката и литературата. Имате огромна сила и мощ, старайте се да й придадете градивна устременост. Трябва да сте наясно със себе си и с обстоятелството, че с лекост се справяте с неща, които обичате, а при нелюбимо занятие чувствате непреодолими бариери. В домашна среда зачитайте мнението и достолепието на другите, с цел да не ви обвинят в тираничност. По предписание имате положителни условия за съгласие с околните и познатите си, подсъзнателно обаче може да се разкъсвате сред дълбоки и буйни прояви на усеща и последна самодисциплина.

Скорпион

Днес звездите ви дават сериозна централизация и дарба да избягвате занимания с непотребни неща. Имате задоволително мощен енергиен заряд, с цел да преследвате и постигате и далечните си цели. Можете да получите помощ, в случай че ви се наложи, от родители и другари, допустимо е и прелестно да бъдете сюрпризирани с парична сума или облага от родственици. Реализирайте и естествените си благоприятни условия да извършите работното си място още по-удобно посредством метаморфоза или с въвеждане на нови съоръжения. Може да изпитате и увлечение към далечни непознати места с мистична популярност. Ако ви се наложи да преследвате духовни цели, можете да разчитате на рутина и бързи решения.

Стрелец

Днес няма да имате мотиви да се притеснявате за финансовото си благоденствие, тъй като звездите ви дават висока сила и работливост в области, които са ви обичани. Естествено е с такава настройка на планети и в интимната сфера да сте неотразими, стига да го пожелаете, тъй като и опциите ви за контакти от всевъзможен темперамент са доста положителни. По опция обаче, без значение от това дали учите или работите, се постарайте да обуздавате вашите желания към противоположния пол в работна среда, тъй като това може да ви докара до спорове. Ако ви се наложат далечни пътувания, планирайте ги по-внимателно.

Козирог

През днешния понеделник ще ви владеят страсти и каузи, свързани с дома ви, брачния сътрудник, другари и сътрудници. Като цяло обаче ще е сполучлив интервал за всички Козирози. Може да получите вести, свързани с някакъв тип завещание. В прочувствената сфера ще се нуждаете от кръговрата на познатите и уютни неща в дома. Здравето ви по предписание при такава планетна настройка е безпроблемно, само че се въздържайте от невъздържание, изключително с храната. Тъй като в действителност звездите ви дават огромна сила и мощ в композиция с изострен разум, пробвайте се да ги ползвате градивно при контактите си, изключително с най-близкия човек.

Водолей

Използвайте първия работен ден на седмицата, с цел да обмислите детайлно режима си на работа и отмора и дали би трябвало да продължавате да работите до безсилие. По опция отложете пътуванията на далечни дистанции и изключително в чужбина, в случай че са идни - вероятни са неприятни спънки и пречки в това отношение, и то по независещи от вас аргументи, и не е належащо поради грешките или пропуските на други да страдате вие. Имате известни шансове да рискувате и да спечелите в екстремална обстановка, в случка или в политика, в случай че се занимавате с такава, само че въпреки всичко внимавайте за престижа и репутацията си.

Риби

Използвайте деня, с цел да свършите неотложните " дребни неща " в живота, тъй като от време на време те се оказват изключително значими. Преценете добре през този интервал кои са същинските ви другари и на кои не може да разчитате. Добри условия за опазване и увеличение на личното ви богатство посредством професионална изява или благодарение на колегата ви, изключително в сферите на интелектуалния труд. Някои би трябвало да се пазят от прибързани решения както въобще, по този начин и съответно за подписване на брак. В интимната сфера съвсем всички от знака имат отлични благоприятни условия да проявят активност и да доставят благополучие и наслаждение на колегата си.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР