ОвенПрез днешния ден нещата са влезли в нормалното си русло.

...
ОвенПрез днешния ден нещата са влезли в нормалното си русло.
Коментари Харесай

Хороскоп за понеделник

Овен

През днешния ден нещата са влезнали в естественото си русло. Има възможност да решите всичко, което е трябвало да се направи до края на седмицата. В следобедните часове ще се срещате с родственици и другари и ще решавате къде да прекарате празниците. Овните, заети с социална активност и с изкуства, могат да се изявят пред аудитория. Попадате в полезрението на доста хора, виждат ви и това е на положително. Вкъщи сърдите половинката си и може да ви натрият носа, само че бързо ще възстановите мира. Не се прибирайте сами в дребните часове.

Телец

Не провокирайте ориста си и непознатите планове, с цел да не си навлечете пакост. Дано да не задълбаете в връзките ви с сътрудник или съучастник, тъй като ще възникне скандал и това няма да води и двамата на добър край. Планирайте за на следващия ден среща с някого, с който желаете да сте дружно по празниците. Не се нагърбвайте с нищо изключително комплицирано или рисково освен този понеделник. Имайте го едно мислено, не ви трябват никакви сложности до края на интервала, а и до края на годината, в случай че можете да го уредите. Ориентирайте се към подготовка на празниците.

Близнаци

Ако се решите на опасности през днешния ден и на следващия ден, ще можете да постигнете всичко, което ви се желае, само че не трябва да са безразсъдни опасности - не се поддавайте на напън, на изнудване, не отстъпвайте пред настояването за нещо " доста бързо ". Дано да сте си умряли добре в събота и неделя, тъй като до края на годината не ви виждам подгънали крайник. Вие сте пренатоварени сега, а когато сте толкоз затрупани с работа, допускате неточности. Няма да е срамно, в случай че се обърнете за помощ към експерти, които ще ви оказват помощ да свършите каквото би трябвало и в период.

Рак

Може през днешния ден да получите поканите, които чакате отдавна. Още през днешния ден решете къде ви тегли сърцето и не се старайте да се харесате на някого, идете, където ви се желае. На работното си място ще сте напрегнати, тъй като с напредването на годината работата ви не понижава. Помирете се с хората, с които имате някакви търкания, вие от дълго време съжалявате за чепатия си темперамент. Сега е време да оправите връзките си с близки, другари и сътрудници. Навсякъде ще намерите реципрочност. Приключете с пазаруването на подаръците, време е.

Лъв

Както и да се стараете, Лъвове, все на някого през днешния ден ще попречите или няма да осъществите за себе си това, което сте подготвяли отдавна. Имайте самообладание, нищо не е изгубено. Успех в днешния ден ще имат хората на изкуството - ще им се наложи да имат обществени изяви. Точно за това няма да са напълно подготвени, само че всичко ще мине добре. Днес следобяд ще можете да уредите всичко, което ви се желае - документи, пътувания, срещи. Деловите ви контакти ще са сполучливи, въпреки че ще ви се наложи да импровизирате.

Дева

Няма да имате сполучлив понеделник. Както и да се стараете, каквото ида вършиме, ще настроите против себе си тези, на които държите и желаете да спечелите на своя страна. Има такива комплицирани дни, само че няма да остане диря. Внезапна командировка може да провокира в дома ви къса свада, половинката ви да прояви по-големи искания към вас, само че доста бързо ще възстановите мира. И въпреки всичко тази реакция ще ви разтревожи. Тези от вас, които учат, ще би трябвало да се заемат по-сериозно с книгите.

Везни

Каквото през днешния ден ви се желае да получите, борете се за него, тъй като ще се окаже значимо и стойностно. Интуицията ви води и ще бъде добре, в случай че й се доверите. Получавате повече права, свободата ви е повече и прекарайте деня както на вас ви се желае. Дори да изоставите до обед работата си, тя няма да пострада, а и вие нищо няма да загубите. Ако се отдадете на размисъл и съзерцаване, евентуално ще решите повече неща, в сравнение с в случай че се пандизите над бюрото си. Намерете си работа отвън офиса до ранния следобяд.

Скорпион

Интуитивно знаете, че ви би трябвало смяна, и в случай че натиснете лостовете, които ще ви я обезпечат, ще съумеете да си върнете позициите и силата, с която сте привикнали да ви виждат. Възможно е да сте спечелили най-малко в две направления през днешния ден, само че би трябвало да го запазите в тайна; допустимо е да се влюбите от пръв взор през днешния ден или да отговорят на мощните ви усеща, само че също и да ви наранят много мъчително. Днешният ден ви е приготвил тестване и би трябвало да имате силата да го преживеете. Стиснете зъби, през днешния ден тъкмо няма да завъртите ориста във ваша изгода.

Стрелец

Всички заплетени каузи към вас се разплитат и се оправят. Рискувате, в случай че се заемете с нещо рисково, едвам сте излезли от предходния рисков опит? Пазете здравето си и стойте мирни с хората, които ви нервират. Не се тормозете от дребните неприятности, денят е подобен - за равносметка и привършване. В следобедните часове се срещнете с другари и планирайте празниците си по този начин, че да ви остане време и за околните, и за пристрастеностите ви. Не правете нищо, което ще ви тормози, не позволявайте свои и непознати да ви ядосват през днешния ден.

Козирог

До през днешния ден е могло да сте взискателни към другите, да желаете да се грижат за вас, да ви обезпечават и да правят нечистата и тежка работа. До през днешния ден е могло да се измъквате от отговорности. Но обстановката се трансформира. Ще ходите на точните места, ще намирате точните хора, само че нещо ви кара да се дразните, да сте заядливи на дребно. Струпва ви се работа, която няма, а и не трябва да прехвърлите на други, губите движимости, документи, чувствате се неспокойни. Виси ви за споразумяване някакъв контракт, който ще би трябвало непременно да подготвите и да приключите с подписи.

Водолей

Чувствате се добре, обичани, обгрижвани, ухажвани. Слушат ви от всички страни, подчиняват ви се, вие сте удовлетворени, само че постоянно нещо ви гризе от вътрешната страна. Иска ви се да сте спечелили и в области, в които не се чувствате в свои води. Интуицията ви подсказва, че бързате, че темпото ви е прекомерно мощно, само че нямате воля да изчаквате и да оставите нещата да се развиват на естествения си ход. Напрежението ви идва и от доста неща, които по едно и също време движите. Направете си точна стратегия до края на интервала и темпото ви ще стане по-нормално.

Риби

До края на деня ще стане по този начин, че ще изплачете грижите и тъгите си на някой, който може и да не ви е непосредствен другар, само че ще ви олекне, а и той може да ви даде напълно неутрален и безвъзмезден съвет. Оставете се на интуицията си, тя при Рибите е доста мощна. Доверете се и на здравия си разсъдък. Днес не давайте никакви обещания, даже такива, каквито с лекост можете да извършите. Тенденцията е всичко да се усложнява и да се протака, да ви наподобява в по-тъмни краски. Днес не правете равносметки, няма да сте справедливи.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР