ОвенПретоварвате се твърде много. Отделете неделята за почивка, защото определено

...
ОвенПретоварвате се твърде много. Отделете неделята за почивка, защото определено
Коментари Харесай

Печалби и успехи за 3 зодии

Овен
Претоварвате се прекалено много. Отделете неделята за отмора, тъй като несъмнено се нуждате от това. Използвайте последния ден от седмицата за занимания и не поемайте нови задания през днешния ден.

Телец
Неделният ден не е подобаващ за рискови инициативи. Ако се колебаете дали да сключите дадена договорка или да предприемете значима стъпка в живота, оставете си малко повече време за размисли. Не прибързвайте, тъй като това няма да ви донесе нищо хубаво.

Близнаци
За вас денят ще бъде изпълнен с доста страсти. Успокойте се, тъй като в противоположен случай е допустимо да имате конфликти с близките. Изнервени сте – в случай че не внимавате, рискувате да се скарате с околните си.

Рак
Сега е подобаващият миг да признаете възприятията си на непосредствен до вас човек, който не подозира че изпитвате нещо към него. Действайте и не се опасявайте, че ще бъдете отхвърлени – шансът е на ваша страна.

Лъв
Днес гордостта ще ви изиграе неприятна смешка. Хората, които не ви познават добре, ви правят оценка като прекомерно вглъбени в себе си. Рискувате да неуспехите възможностите си да създадете чудесно първо усещане. Бъдете по-тактични и премерни в нещата, които споделяте.

Дева
Всичко през днешния ден ще върви по проект. Нещата ще се случват както сте ги замислили и няма нищо, което може да ви спре по пътя към реализиране на задачите ви. Вечерта прекарайте по-дълго време с околните си или пък планирайте дружно по какъв начин да прекарате лятната отмора.

Везни
През днешния ден ще се уверите, че половинката ви е вашата сродна душа. Не изпускайте индивида до себе си, тъй като ще съжалявате горчиво. Сега е моментът да се насладите на взаимоотношенията си, и даже да помислите да предприемете по-сериозна стъпка.

Скорпион
Днес ще повярвате във опциите си и ще има основателни аргументи за това. Тази убеденост ще ви тласне към неподозирани триумфи, които не сте си и помисляли, че ще постигнете. От вас се изисква да се концентрирате оптимално и да работите интензивно – не трябва да се плашите от първата появила се грапавина по пътя.

Стрелец
Днес инатът може да ви попречи за следващ път. Вероятно няма да си признаете, че сте позволили неточност, заради което ще загубите доверието на засегнатите от нея хора. По-добре да забравите за малко за гордостта си и да се извините за недоразумението.

Козирог
За вас днешният ден ще е любовен. Успехите на интимния фронт ще са придружени от приятни изненади. Все отново не позволявайте еуфорията да замъглява рационалното ви мислене. Не забравяйте, че има задания, които чакат да ги свършите.

Водолей
Днес се пробвайте да не взимате съществени решения. По-добре се посъветвайте с околните си, които ще ви дадат потребни насоки и ще ви оказват помощ в обстановка, която няма по какъв начин да разрешите. Не постоянно е хубаво да се справяте сами с всичко.

Риби
Принудени сте през днешния ден да се държите общително с човек, който въобще не харесвате. Съгласявате се да постъпвате по този начин, единствено тъй като това е значимо за най-близките ви хора. Потърпете и няма повече да ви се постанова да се преструвате.

Източник edna.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР