ОвенПредставителите на зодия Овен са известни със своите кулинарни способности.

...
ОвенПредставителите на зодия Овен са известни със своите кулинарни способности.
Коментари Харесай

Каква е любимата храна на ОГНЕНИТЕ зодии

Овен

Представителите на зодия Овен са известни със своите кулинарни качества. Те обичат домашно приготвена храна, най-добре по рецептите на баба. Обичат да опитват в кухнята и да подготвят сами храната си. Те постоянно купуват скъпи, само че висококачествени артикули и никой не може да устои на техните деликатеси. Хората, родени под този знак, ненавиждат да споделят храната си. Те не се интересуват от личното си здраве и постоянно могат да преядат, изключително когато са нервни.

Съвет: Научете се да контролирате апетита си, когато сте нервни. По-често пийте пречистващи питиета.


Лъв

Лъвът несъмнено обича скъпата храна, направена единствено с най-хубавите съставки. Представителите на този зодиакален знак обичат да ядат в компания на другари и постоянно ядат един път дневно. Независимо от обстоятелството, че те не се радват на готвене, те елементарно ще поемат задачата да подготвят огромна фамилна вечеря, с цел да донесат усмивки по лицата на обичаните хора. Вечерята им може да не е от най-сложните, допустимо е даже да е пресолено, само че ще е направена с доста обич за обичаните хора.

Съвет: Консумирайте доста плодове и зеленчуци.
Стрелец

Стрелците са доста любопитни, обичат да опитват постоянно и желаят да опитат всичко, което могат. Те обичат екзотична, ексцентрична и пикантна храна. Ако отидат на отмора в чужбина, наложително пробват всяко ядене от тази страна. Обичат опитите, когато става дума за храна. Поради наклонността да се преядат доста, хората, родени под този знак, постоянно страдат от храносмилателни проблеми, високо кръвно налягане и в някои случаи даже затлъстяване.

Съвет: Избягвайте преяждане и следвайте съществено правилото - едно хранене е равно на една цялостна плоча, не повече.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР