ОвенПонеделник ви носи изява в професионален план, повишено самочувствие и

...
ОвенПонеделник ви носи изява в професионален план, повишено самочувствие и
Коментари Харесай

Хороскоп за понеделник

Овен

Понеделник ви носи изява в професионален проект, нараснало самочувствие и неудържимо предпочитание за работа. Вие умеете да постигате каквото желаете. Още сутринта мнозина от вас ще получат известие или значима информация от авторитетен сътрудник или другар, само че надали ще останат удовлетворени. Въпросът се свежда до работа или различен тип опция за обезпечаване на материални придобивки. В първия случай ще се изисква специфична подготовка, а при втория ще се окаже, че проектите ви за деяние са несъответствуващи и би трябвало да претърпят корекции. В края на деня нещата ще се развият по ваш сюжет. Вероятно ще имате проблеми на разнообразни равнища, а рикошетите ще обиден дома и връзките ви там.

Телец

В понеделник умората от предходните дни към момента не е преодоляна. Ще съумеете да издържите новото напрежение, което ви носи актуалната седмица. Изпитвате задоволство от среща с сътрудник. Плановете ви за чужбина ще се осъществят благодарение на хора, с които ще се запознаете следобяд или на следващия ден заранта. Притеснени сте за фамилията си, тъй като вие сте стълбът, на който се облягат всички. Трябва да издържите. Следобедът е удобен за подписване на търговски покупко-продажби. Ще получите загадка информация във връзка опцията за облага и с цел да ги придобиете, ще употребявате силови способи. Възможно е да извършите договорка със съвестта си, а в подобен миг страдат положителните планове и околните хора.

Близнаци

Периодът на възобновление от предходните дни продължава. Днес ще сте зарадвани от материални придобивки. За едни от зодията те са закономерни и получени с твърдоглав труд, а за други са просто шанс за осъществяване на някакъв доход. Още сутринта ще получите от дълго време чакана информация по паричен въпрос. Тези от вас, които работят в областта на недвижимите парцели, ще осъществят желанията си. Пред някои ще изникнат спънки от административно естество, които краткотрайно ще забавят развиването на задачите им. Това не е съдбовно, тъй като денят носи удобна смяна и по-скоро ще съумеете. На работното си място сте си сложили значима цел, която ще осъществите, а съперниците ви ще правят отстъпка. Опитайте шанса си във фирмена активност.

Рак

И през днешния ден многочислените задължения няма да отминат представителите на зодията. Голямо психическо натоварване и физическа изнемощялост ще ви пречат да се покажете в най-хубавото си амплоа. Следобед доста от вас ще имат финансови приходи. Разчитайте на шанс в това отношение. Като цяло всички от знака ще работят пламенно, ще се оправят с триумф както с професионалните задания, по този начин и с спомагателни задължения. Вечерта има възможност да преживеете сантиментално премеждие. Парите не ви доближават, само че в случай че мислите по-добре, ще откриете метод да ги имате. Обичате да поучавате другите, а сами вие допускате грешките, за които ги съдите. За да има позитивен резултат, нужна е смяна в мисленето и държанието ви.

Лъв

Понеделник открива прелестна опция за мнозина от зодията да разрешат настоятелен въпроси, само че наподобява няма да им остане време, тъй като вниманието им ще бъде заето с неподвижен парцел или жилище. Денят ще ви сблъска с куп проблеми, само че ще съумеете да ги превъзмогнете. Пред мнозина от предприемачите ще се открият комфортни условия за разширение на активността им. Следобед множеството от вас ще усетят прилив на плодородна Марсова сила, която ще разреши да се оправят с компликациите. За някои представители на знака настава повратен миг в връзките им с администрацията. Късметът ще кацне на рамото ви, в случай че не бездействате. Стъпвате на твърда почва и сте удовлетворени от себе си. Желанието ви за работа ще се усили.

Дева

Днес ще разберете, че далечните ви проекти за работа или излизане отвън страната към този момент не се реализират. Семейните спорове ще се уталожат, само че няма да изчезнат изцяло. За мнозина не са изключени материални проблеми. Като предписание избягвайте започването на нов бизнес и влагането на пари в каквато и да е договорка. Изчакайте за по-късно. Вие сами можете да внесете утешение и прекратите домашните спорове. Ще бъдете напористи в работата си, само че това не е задоволителна гаранция за реализиране на триумф. Не се уповавайте единствено на шанса си, а изпълнявайте поставените си цели една по една. Мнозина ще срещнат компликации в реализирането на контакти.

Везни

Изпитвате остра нужда от пари. Някои от вас имат домашни проблеми, които могат да бъдат позволени единствено с спомагателни средства. При други пък евентуално става дума за вложение в някакво начинание. Още от през днешния ден стартира удобно време за споразумяване на тези въпроси. Мнозина ще осъществят смела концепция, само че единствено в случай че авансово не разгласяват за нея. Работещите в личен бизнес реализират най-хубави резултати. Недейте непрестанно да бързате, пресмятате, прекомерно да анализирате и да сте недоволни. Овладейте напрегнатостта и неспокойствието, приемете нещата такива, каквито са. Любовно премеждие може да уравновеси душевното ви положение.

През днешния ден ще извършите нужна и потребна покупка. Много нерви хабите, с цел да убедите другари и неприятели в правотата на своите разбирания. Не е нужно. Колкото повече желаете да имате пари, толкоз те бягат от вас. Умствено сте преуморени и се постанова да си починете. На мнозина им предстоят изпити или надпревари и би трябвало да са във форма. Прекалено амбициозни и самонадеяни сте, а това нервира близките. Животът ви протича интензивно, само че отвън къщи. Занемарили сте фамилията си - коригирайте отношението си. Някои ще са обезпокоени във връзка вярата, че ще получите съответна сума за избрана работа, която към този момент е свършена.

Стрелец

През днешния ден доста от вас ще имат значими настоятелен контакти. Ще се колебаете по отношение на нуждата да извършите настоятелен избор. Суетенето ще продължи до миг, в който потърсите съвета на жена, с която работите. Като цяло понеделникът е удобен за всевъзможен тип професионална изява. Просто е нужно да се ориентирате в посоката, която дава отговор на вашите ползи, и ще постигнете стремежи триумф. Активността ви е на равнище. Ако разчитате на упоритостта и уменията си, ще сполучите. Мнозина би трябвало да са нащрек за парична машинация. Правите сполучлив скок в кариерата си, по тази причина се усмихнете над неудачите. Иска ви се да пътувате. Но просто би трябвало да се разполагате съгласно кесията си.

Козирог

Още в първия ден на седмицата ще съумеете да заемете по-високо състояние в службата. Шансът е на ваша страна. За мнозина не е изключен спомагателен приход. Това, което ще би трябвало да извършите през идващите дни, изисква доста умеене, еластичен разум, трезва преценка и на първо място воля и ще би трябвало да се подготвите от през днешния ден. Ще постигнете набелязаната цел. Във връзка със служебните задължения на доста от представителите на зодията им следва път. Ще разрешите наложителен финансов проблем. Обърнете се към приятелите си - ще получите поддръжка. В фамилните ви връзки има сериозна цепнатина. За да възобновите домашното равновесие, е желателно за известно време да се откъснете от проблемите.

Водолей

През днешния ден нещата на работното ви място ще са в застой. Много от вас ще бездействат, въпреки да осъзнават, че отговорностите им се натрупат. Не се конфронтирайте с сътрудници, с цел да нямате отсега нататък неприятности. Понеделникът ще бъде сполучлив за тези предприемачи, които работят в екип. Вероятно мнозина ще бъдат задоволени от работата на съдружниците ви. На някои ще се наложи да се преборят с недоброжелателни сътрудници, завистливи съседи и другари или със фамилни неудачи. Ще съумеете да реализирате проектите, които сте мислили за неразрешими. Разчитайте на себе си. Колкото по-малко хора знаят, толкоз по-добре. В края на деня остаряла връзка ще възвърне самочувствието ви. Не подписвайте контракти през през днешния ден - моментът не е подобаващ.

Риби

Професионалните ви благоприятни условия през днешния ден не са неприятни, само че е належащо да гледате трезво на обстановката към вас. Денят е печеливш за всички от зодията. Възможно е да имате неприятности, само че не мълчете, очаквайки разрешаването им извън, без вашето присъединяване, а се помъчете да почитате мнението и на другите и да потърсите виновността у себе си. Парите са главният проблем на семейството. Късметът в това отношение е с вас, само че и вие се мобилизирайте. Научете се да почитате труда на другите, помагайте у дома. Вечерта фамилните ще се самосъжаляват и непрестанно ще се усещат онеправдани, само че най-хубавото средство против това е да измененията държанието си. Непостоянството и съмнението ви пречат. Мислите си, че стоите над нещата, само че бездействайки, се оплитате още повече.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР