Овен По-спокоен от предишните дни и това може да ви подведе

...
Овен
По-спокоен от предишните дни и това може да ви подведе
Коментари Харесай

Хороскоп за днес - 28 май

Овен

По-спокоен от предходните дни и това може да ви подведе да обещавате повече, да поемате повече задания и отговорности. Бъдете по-практични и внимавайте по пътищата.

Телец

Приятен, леко забързан, забавен ден. Подходящ за пътувания, подобаващ да започнете нещо ново. Финансите може да се окажат сериозна точка, само че с добра организация всичко ще се подреди.

Близнаци

Направете си един елементарен опит, напишете на един лист - Аз съм просто глупак/глупачка. Наблюдавайте своя популярен мозък по какъв начин реагира. Отнемете му за малко демонстрацията на мощ и просто се отпуснете. Нямате потребност от етикети. Вие просто сте!

Рак

Един много по-балансиран и спокоен ден. Вълненията са по-скоро приятни и свързани със самите вас. Само не бъдете прекомерно капризни, приемете нещата каквито са.

Лъв

Искате прекалено много и го желаете в този момент. Това като цяло не е неприятно, само че материалните неща имат потребност от време, с цел да се случат. А и може би е добре да преразгледате задачите си.

Дева

Много е просто да придобиете благополучен израз и прелестно лъчение, просто мислете положително. Това не значи да не виждате действителността, а да виждате решенията във всеки проблем и опциите, които той ви носи.

Везни

Когато поемате отговорност за нещо, това значи, че сте подготвени да действате, да го развивате. Отговорността не е нещо пасивно и единствено на думи, тя е деяние. Това е и мотото на днешния ден.

Скорпион

За да се появи в живота ви това, което досега е липсвало, би трябвало да извършите нещо, което до момента не сте правили. Трябва да пожертвате някои от неприятните си привички, а тази жертва не постоянно е лесна.

Стрелец

Вие сте прелестни, когато се усмихвате, по тази причина - правете го по-често. Намирайте мотиви за усмивки, колекционирайте ги. Това е голямо благосъстояние, което ще докара и други след себе си.

Козирог

В спор можете да влезете когато и да е, само че виж намирането на взаимно преференциално решение не е елементарна работа. Най-напред е нужно да деянията схващане, пък тогава да мислите.

Водолей

Обърнете внимание на дребните неща, без значение какъв брой световни въпроси ви вълнуват. Дребните камъчета прекатурват колата, тъй че открийте и подредете тези елементи, които основават дискомфорт.

Риби

Един ден, който може да ви донесе изключителна наслада и ентусиазъм. Чувствата са храна за душата, тъй че отглеждайте ги деликатно. Изхвърляйте тези, които ви дърпат надолу, те са като бурени. Почистете от тях градинката на душата си.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР