ОвенПериодът на възраждане от предишните дни продължава. В четвъртък ще

...
ОвенПериодът на възраждане от предишните дни продължава. В четвъртък ще
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък

Овен

Периодът на възобновление от предходните дни продължава. В четвъртък ще сте зарадвани от материални придобивки. За едни от зодията те са закономерни и получени с твърдоглав труд, а за други са просто шанс от осъществяване на някакъв доход. За трета група е допустимо те да са резултат от ловко употребена информация по паричен въпрос. Тези от вас, които работят в областта на недвижимите парцели, ще осъществят желанията си. За мнозина обаче ще изникнат спънки от административно естество, които краткотрайно ще забавят развиването на задачите им. Над интимния или фамилния мир се появяват облаци.

Телец

Днес сте необичайно комбиниране от необятна и жива просветеност, само че и надменност. От време на време ще ви се прищява да се откроите над останалите и да властвате, а от време на време и да ръководите със силови способи. Склонни сте да надценявате същинската стойност на достоянията и завоеванията си и да си мислите, че те са дълговечни. Вашите жаркост и импулсивност постоянно отстъпват място на подозрения и отчаяние, само че в последна сметка ще съумеете, въпреки и отчасти. На моменти ще бъдете много сприхави, само че в множеството случаи ще ви простят. С сходно държание само може да си докарате неприятности с непрекъснатия сътрудник.

Близнаци

Всички взаимни действия и начинания имат огромен късмет да приключат с доста положителни резултати, най-малко що се отнася до някаква облага. Разчупването на закостенелите правила и правила ще се окаже много потребно за вас. С безсънен разум и прекомерно разумни разсъждения ще получите това, което желаете, в случай че сте по-мълчаливи. На мнозина ще се наложи да се преборят с недоброжелателни сътрудници, завистливи съседи и другари или със фамилни неудачи. Ще съумеете да реализирате проектите, които сте мислили за неразрешими. Разчитайте на себе си. За някои е допустимо остаряла връзка да възвърне самочувствието им.

Рак

И през днешния ден многочислените задължения няма да отминат представителите на зодията. Те ще породят огромно психическо натоварване и физическа изнемощялост и ще ви попречат да се покажете в най-хубавото си амплоа. Разчитайте обаче на шанс във връзка с парите и покупко-продажбите си. Вярно е, че те в този момент не ви доближават, само че в случай че мислите по-добре, ще откриете метод да ги имате, и то - задоволително. В персоналния живот си дайте сметка, че обичате да поучавате другите, а сами вие допускате грешките, за които ги съдите. Бъдете по-принципни. За да има позитивен резултат, нужна е смяна в мисленето и държанието ви.

Лъв

Професионалните ви благоприятни условия не са неприятни, само че е належащо да гледате трезво на обстановката към вас. Мислите си, че стоите над нещата, и твърдо вярвате в достижимостта на личните си цели, тъй че нищо няма да е в положение да ви отклони от тях. Нищо чудно при тази настройка да нямате нужната прочувствена непоклатимост. Необмислени думи могат да създадат безпредметни всички старания, които сте положили, с цел да възстановите връзките си с някого. Дразните се от непрофесионализма или незаинтересоваността на човек, с който работите. Погледнете по-спокойно на нещата, за които най-вероятно още на следващия ден няма да желаете да си спомняте.

Дева

Четвъртък открива прелестна опция за мнозина от представителите на знака да разрешат настоятелен въпроси, само че наподобява няма да им остане време, тъй като вниманието им ще бъде заето с изключение на с работа и с покупка или продажба на неподвижен парцел или жилище. Това може да ви сътвори куп проблеми, които ще превъзмогнете с много старания. Не изпадайте в крайности - добре е да знаете къде и по кое време да спрете. Намерете златната среда, с цел да се чувствате уютно денем. За да избегнете нечие неодобрение, старайте се да давате препоръки единствено когато някой ви ги желае. За предприемачите ще се открият комфортни условия за разширение на активността.

Везни

И през днешния ден далечните ви проекти за работа или излизане отвън страната няма да се придвижат напред. Семейните спорове ще се уталожат, само че няма да изчезнат изцяло. Не е изключено и сами да си създадете материални проблеми, по тази причина избягвайте да се увличате по започването на нов бизнес и влагането на пари в каквато и да е договорка. Изчакайте за по-късно. Вие сами можете да внесете утешение и да прекратите домашните спорове. Ще бъдете напористи в работата си, само че това не е задоволителна гаранция за реализиране на триумф. Не се уповавайте единствено на шанса си, а преследвайте поставените си цели една по една.

Скорпион

И през днешния ден не сте се дали прошка с амбициозното предпочитание да печелите колкото се може повече, само че за разлика от предходните дни в този момент стоите по-здраво на земята. Обладани сте от деятелност и строга поредност в дейностите, с които смятате да достигнете триумфа. С такава настройка възможностите ви са най-много на служебното занятие. Преодолели сте припряността от предходните дни и нещата към вас най-накрая се подреждат съгласно упованията и желанията ви. Ще действате с много възторг. Желаната от вас автономия е към този момент факт, заемете се постепенно и спестовно с реализиране на личните си хрумвания.

Стрелец

Четвъртък ви носи изява в професионален проект, нараснало самочувствие и неудържимо предпочитание за работа. Вие умеете да постигате каквото желаете. Още преди обед мнозина от вас ще получат известие или значима информация от авторитетен сътрудник или другар, само че надали ще останат удовлетворени. Въпросът се свежда до работа или различен тип опция за обезпечаване на материални придобивки. В първия случай ще се изисква специфична подготовка, а при втория ще се окаже, че проектите ви за деяние са несъответствуващи и би трябвало да претърпят корекции. Следобед нещата ще се развият по ваш сюжет.

Козирог

Налага се добре да прецените опциите си, както и съответните способи за деяние, с цел да достигнете до положителни резултати в професионалния и персоналния си живот. В известна степен това ще се окаже мъчно, защото ще би трябвало да се преценявате с ползите на доста хора. Ако съумеете да покажете тактичността си, тези спънки няма да са непреодолими и ще се възползвате даже и от дребните благоприятни условия за реализация. Следобед могат да се появят непредвидени условия, в които ще се наложи да бъдете бързи и решителни. Най-вероятно става дума за дома или за задължения и грижи, свързани с близки.

Водолей

В четвъртък ще усетите, че умората, насъбрана в предходните дни, към момента не е преодоляна. Ще съумеете да издържите новото напрежение. Шансът ще бъде на страната на тези, които имат някакъв изпит или интелектуално предизвикателство. Денят е удобен и за ония, на които следва подписване на търговски покупко-продажби. Ще получите загадка информация във връзка опцията за облаги и с цел да ги придобиете, ще употребявате недотам честни способи. Възможно е да извършите договорка със съвестта си, а в подобен миг страдат положителните планове и околните хора. Плановете ви за чужбина ще се осъществят благодарение на хора, с които ще се запознаете занапред.

Риби

Изпитвате остра нужда от пари. Някои от вас имат домашни проблеми, които могат да бъдат позволени единствено с спомагателни средства. При други пък евентуално става дума за вложение в някакво начинание. Днес е добър ден да започнете уреждането на тези въпроси. Насочете се към смела концепция, само че единствено в случай че авансово не разгласявате за нея. Недейте непрестанно да бързате, пресмятате, прекомерно да анализирате и да сте недоволни. Овладейте напрегнатостта и неспокойствието и не хабете ненужно нерви, а приемете нещата такива, каквито са. Контактите и деловите срещи ще са най-важното за вас.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР