ОвенОвните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки

...
ОвенОвните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки
Коментари Харесай

Хороскоп за 18 ноември

Овен
Овните през днешния ден не би трябвало прекомерно дълго да се двоумят, пробвайки се да оценят всички нюанси на обстановката, с цел да вземат правилно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на брачна половинка. Възможно е той да се не напълно логически в разсъжденията си, само че в неговата позиция несъмнено има нещо.

Телец
Да се уедините с възлюбения или възлюбената няма да е изключително елементарно. Вашите отговорности към фамилията или приятелите обезателно ще надделеят пред вероятността за сантиментална среща. Добрата вест е, че за пръв път от много време това въодушевление умерено ще мине без Вас, а и няма да Ви кара да се укорявате за своите цели. Това е един от тези редки случаи, когато да се направи невъзможното, е допустимо. Наслаждавайте се!

Близнаци
Скука - по този начин може да се характеризира този ден. Богатата Ви фикция през днешния ден дори и няма да подсети за себе си и ще се следи сериозен недостиг на развлечения и увлекателни занимания, които да Ви разрешат да съкратите времето. Най-лошото е, че своите отрицателни страсти ще изливате върху околните си, като с това ще провокирате дребни кавги и различия. Но въпреки това този ден би могло да бъде отдаден на задания, изискващи внимание и старание.

Рак
Днес ще разберете, че това, което в този момент се случва в връзките с Вашия обичан човек, е много друго от това, което се е случвало с Вас преди няколко дни, месеци и години. Не си заслужава очевидно да изказвате отчаяние по този мотив: допустимо е тогава да е било и по- зле.

Лъв
Денят е доста отмерен и спокоен. Целеустремените натури получават това, към което се стремят, а Вие, като същински представител на своя зодиакален знак, сте в действителност такъв(такава). Ще се появи опция да уредите връзките с новите си сътрудници, а сред тях може да се окажат хора, на съдействие с които по-рано дори и не сте разчитали. Хармонично ще се подреждат връзките с околните и в фамилията Ви ще царува взаимно схващане. Дръжте се във висша степен почтено, и с това ще заслужите уважението на обкръжаващите.

Дева
Посветете деня на взаимни разходки. Ходенето пеш оказва помощ по-добре да разбирате възприятията си един на различен и това е потвърдено от психолозите. Това подсказва, че ще може да разрешите всички свои проблеми, в случай че сега имате такива. И още нещо - разходките са потребни за здравето

Везни
Не е наложително непрекъснато да полагате старания, с цел да може всичко в живота Ви да се подрежда добре. Затова в случай че желаете да задълбочите персоналните си връзки или да разширите деловите, не е наложително ежесекундно да работите, без нито са момент да не скръствате ръце. Днес е доста значимо да установите равновесие сред нуждата и по-нататък да полагате старания, и нуждата да почивате. Не е нужно да работите и в обедната отмора, тъй като няма нищо, което да не бъде отсрочено най-малко за известно време.

Скорпион
На Вашия обичан човек през днешния ден ще се прииска, да Ви даде някакъв скъп съвет, а Вие непрестанно ще бъдете с чувството, че не се нуждаете от подобен. В последна сметка преди да извършите каквото и да било, по-добре е като начало да изслушате това, което желае да Ви каже.Може пък фактически да се окаже, че ще Ви свърши работа.

Стрелец
Роднините Ви усещат дефицит на внимание и по тази причина им отделете колкото се може повече време. За днешния ден се обрисуват обнадеждаващи финансови приходи. Всичко би било добре, само че за в този момент е единствено на равнище „ планове ”. През първата половина на деня ще Ви е мъчно да се „ включите ” на работен режим. Трябва първо да се разсъните задоволително добре и да се концентрирате. Съветът на звездите е, да избягвате суетата, да не говорите доста, и да пестите своята сила. Би било добре, в случай че съумеете да отдъхнете малко.

Козирог
Някои хора обичат сърпрайзи, само че що се отнася до Вас, предпочитате всичко да бъде тъкмо по този начин, както сте го възнамерявали. Разбира се, това не постоянно е допустимо, и в това сте се убеждавали доста пъти през живота си. Освен това Вие знаете и прийом да контролирате това, което става, или най-малко бихте желали да стане. Всичко зависи от това, по какъв начин ще реагирате на тези събития. Не забравяйте това!

Водолей
Вроденият Ви интерес към опитите, оптимизация на процесите и прогресивните трендове, ще Ви съпровожда чак до късно вечерта. В началото на деня ще сте склонни да отделяте повече внимание на към този момент познати неща: да вземем за пример, да възобновите работата си над от дълго време забравена концепция. Само че фокусът на Вашето внимание последователно ще се измества в посока на по-перспективни посоки, от които сте се заинтересували. В края на деня ще имате отличен късмет да заздравите връзките си с надеждни хора, които няма да Ви подведат и в най-сложната обстановка.

Риби
Днес малко количество алкохол ще Ви помогне да се разкрепостите, а това ще рече - по-лесно да намерите общ език със своя обичан човек. Само че не би трябвало да минавате зад пределе и да злоупотребявате с този незабравим асистент, че в един миг той може освен да стартира да Ви пречи, а и да Ви направи за смях. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР