ОВЕН Отличен ден за общуване и срещи с най-различни хора. Бързо

...
ОВЕН
Отличен ден за общуване и срещи с най-различни хора. Бързо
Коментари Харесай

Две зодии сменят работата, друга открива любовта

ОВЕН

Отличен ден за другарство и срещи с най-различни хора. Бързо ще се разбирате с хора, които виждате за пръв път. Запознанство ще постави начало на сантиментални връзки. Очаквайте положителни хрумвания по отношение на работата или бизнеса. Възможни са непланирани разноски и спонтанни покупки.

ТЕЛЕЦ

Обаятелни сте и елементарно завоювате благосклонностите на близките. Днес това ще ви помогне в заплетени обстановки, за решаването на които ще ви е нужна помощ. Може да сложите завършек на остарял спор. Време е за споразумяване на финансови въпроси. Не рискувате и не харчите ненужно.

БЛИЗНАЦИ

Днес ще решавате най-вече на практика задания. Отлично ще се справяте и с познатите неща, и със напълно нови за вас. Важно е да не бързвате. Ако се суетите, може да допуснете неточности или да кажете нещо, за което ще съжалявате. Не са изключени срещи със остарели познати.

РАК

Напрегнат, само че сполучлив ден. Ще се наложи да се върнете към остарели задания, които сте смятали за приключени и това по никакъв начин няма да ви хареса. Въпреки това ще съумеете да доведете до дъно всичко и да получите задоволство от направеното. Днес е уместно време за срещи с другари.

ЛЪВ

Днес сте изключително подозрителни и обидчиви, изключително в областта на персоналните връзки. Ако се заемете с нещо потребно и забавно, настроението ви ще се усъвършенства. Ще ви върви в неща, които изискват освен познания и опит, само че и досетливост. Очаквайте и положителни вести, касаещи вас и околните ви.

ДЕВА

Сутринта ще има неприятни моменти, различия или разногласия. Това не би трябвало да скапва положителното ви въодушевление. Ще получите положително делово предложение, а интуицията ще ви подскаже, какво да вършиме. Днес звездите са благосклонни към влюбените Деви, тъй че очаквайте сантиментални изненади.

ВЕЗНИ

Денят ще стартира с положителни хрумвания. Някои от тях може незабавно да реализирате, а за други ще ви би трябвало повече време за подготовка. Опитът ви оказва помощ да вземате правилните решения и да не допускате съществени неточности. Учете се от хората, на които имате доверие. Вечерта релаксирайте в компанията на другари.

СКОРПИОН

От сутринта ще се наложи да се занимавате с няколко неща по едно и също време. Има заплаха нещо да забравите или объркате. Въпреки че всички са незабавни, подредете ги по преоритет и тогава действайте. Добре е, че до вас има хора, които ще ви подсказват верните решения.

СТРЕЛЕЦ

Днес бъдете деликатни с парите, значимите документи и скъпите движимости. Склонни сте към лековерие и сте много разсеяни сте. В останалото денят е удобен. Вашите хрумвания се харесват на мнозина. Приятели и познати на драго сърце ще ви оказват помощ. Интуицията ви оказва помощ да изберете верните сътрудници.

КОЗИРОГ

Днес ще извършите доста потребни неща и за себе си, и за останалите. Лесно ще се справяте, изключително там, където се изисква вглъбеност и внимание към детайлите. Няма да ви е скучно, защото няма да ви се постанова дълго време да се занимавате с едно и също нещо. Вечерта посветете на околните си.

ВОДОЛЕЙ

Напрегнат ден. Трудно ще се съсредоточавате. Непрекъснато ще ви затрупват с нови задания. Прекаленото внимание на близките също ще ви нервира. Не се тормозете – по този начин или другояче няма да допуснете съществени грешкии ще се справите. Вечерта е време за положителни вести и фамилни мероприятия.

РИБИ

Днес по-добре действайте независимо. Чувствате се по-уверени и свободни, когато разчитате единствено на себе си. Избегвайте дългите разисквания и съпоставения на разнообразни разновидности, в търсене на взаимни отстъпки. Обърнете внимание на персоналните си връзки.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР