ОвенОколо вас вероятно ще вибрира изключително позитивна енергия през този

...
ОвенОколо вас вероятно ще вибрира изключително позитивна енергия през този
Коментари Харесай

Хороскоп за 28 ноември: Риби, дайте си почивка и се поглезете!

Овен

Около вас евентуално ще вибрира извънредно положителна сила през този ден. Но тя е ориентирана по-скоро към приятелите, в сравнение с към половинката ви. Бъдете по този начин положителни да отделите повече внимание за същинската си обич.

Очертават се спънки с сътрудниците ви или някой от управителните фрагменти през днешния ден. Ще би трябвало да разрешите всички наболели проблеми, подхождайки с изключително внимание.

Има възможност да погасите известни разноски през днешния ден. Някои от вас биха могли да наследят приемлива сума пари. Меркурий ви подсигурява, че вашите потребности ще бъдат задоволени.

Телец

Предстои ви доста дълъг диалог с обичаният ви, след който ще си помогнете взаимно да преодолеете рецесията в връзките си. Ако сте били разграничени за известно време, то през днешния ден най-вероятно ще се съберете.

Професионалният ви живот ще бъде извънредно деен. Това ще ви даде шансът да получите покачване или да промените работното си място. Колкото и старание да полагате в работата си, не очаквайте изключително самопризнание.

Планирайте финансовите си цели и се придържайте прецизно към заложеният ви бюджет. Не взимайте пари в заеми през днешния ден, тъй като бихте могли да си навлечете съществени проблеми.

Близнаци

Вероятно, с лекост ще притегляте вниманието към себе си, надали ще сте лишени от доста ухажвания. Разбира се, от вас зависи дали ще се впуснете към сантиментални случки или просто ще се забавлявате.

Упоритата ви работа ще бъде възнаградена от ориста уместно. Членовете на работния ви екип могат да разчитат изцяло на вашата поддръжка.

Този ден ще ви даде опцията да надникнете оттатък финансовите хоризонти и това ще завиши вашият разцвет. Ще имате повече време да се отпуснете, да си починете и да се почувствате по-свежи.

Рак

Любовният ви живот ще бъде релативно добър. Ще можете да укрепите вашите взаимни сантиментални връзки. Вероятно ще се наложи да вложите повече самообладание и дипломатичност в фамилно отношение.

Не се обрисуват голям брой спорове в работата ви през днешния ден. Въпреки това, ще се наложи да бъдете извънредно деликатни и внимателни, по отношение на управителните фрагменти и сътрудниците си.

 Възможно е да имате някакви финансови проблеми през този ден, само че не би трябвало да се притеснявате, тъй като те няма да бъдат изключително съществени. Не са изключени изненадващи финансови обстановки.

Лъв

Планетите ще са удобно ситуирани, тъй че прочувствените и сантименталните стремежи ще бъдат задоволени. Опитайте се да доловите същинските планове на колегата си, само че най-много не бъдете отбранителни.

Юпитер и Сатурн ще ви предизвикват, помагайки ви да продължите усърдната си работа, без да изпитвате доста огромни усложнения. Административните и правни въпроси ще ви стимулират и ще донесат приемливи резултати.

Има доста области, в които да инвестирате парите си през днешния ден. Внимавайте доста и не ги поставяйте на едно място, разпределете ги по разнообразни сметки.

Дева

Семейните и любовни връзки през тази година ще бъдат изпълнени с еуфория и оптимизъм. Възможно е избрани събития от предишното да саботират вашите връзки през този ден.

Необходимо е да оцените персоналните си умения. Освен това, би трябвало да работите интензивно, с цел да преодолеете личните си ограничавания. Вероятно, ще имате някои спънки в връзките ви с управителните фрагменти и сътрудниците.

Вашият креативен дух ще ви помогне да преодолеете всяка финансова загуба. В последна сметка, ще имате няколко печеливши хрумвания, които могат да подобрят финансовото ви положение.

Везни

Отвън връзката ви ще наподобява брилянтно, все пак, надълбоко в себе си, вие евентуално смятате, че връзката ви не е толкоз изпълнена с любов, колкото и да ви се желае да бъде.

Относно професионалната ви подготовка, познанията ви могат да се окажат прекомерно нищожни през днешния ден. Опреснете знанията си или се консултирайте с тези сътрудници, които имат повече опит в тази област.

Толкова ще сте вглъбени в работата ви, с цел да сте сигурни, че ще извлечете най-много облага, че даже няма да се сетите, че и вие имате потребност от малко отмора. Отпуснете се и си позволете да се поглезите с нещо.

Скорпион

Семейните взаимоотношения ще бъдат по-добри от допустимите правила през днешния ден. Влюбените двойки ще се наложи да бъдат по-търпеливи. Избягвайте прибързаните крачки в любовта.

Не се обрисуват проблеми на работното ви място. Всичко ще бъде доста динамично през днешния ден, работните ви задължения ще са свързани с доста придвижване. Ще се справите относително бързо с поставените  ви задания.

Отстоявайте твърдо позицията си и ценете труда си. Не си позволявайте да правите услуги или да работите в допълнение, без да ви бъде заплатено за това.

Стрелец

Романтиката ще ръководи сърцето ви през този ден, ден, в който усмивката непрестанно ще бъде на лицето ви, а непознатите ще наподобяват познати.

Отдалечете се от огромните проекти през днешния ден. Усамотете се и  размишлявайте върху тях. Днешните часова са идеални за осъществяване на духовни промени и централизация.

Печалбите, привлечени от новите ви вложения, ще бъдат доста по-добре от предстоящото. Използвайте тези спомагателни пари, с цел да инвестирате в други области, които наподобяват финансово преференциални.

Козирог

Отделете си няколко часа вечерта, които да прекарате дружно, без значение какъв брой ангажиран е всеки един от двама ви. Имате потребност от това време дружно.

Създаването на красива и спокойна атмосфера ще бъде от първостепенно значение през днешния ден. Това включва поддържането уравновесено държание и рационалност в работните ви дейности.

Каквито и проекти да си вършиме, в случай че не се придържате към разпоредбите, които сами сте си наложили, мъчно ще съумеете да разпределите вярно парите си до края на месеца. Наложете си строга самодисциплина.

Водолей

Тези от вас, които търсят своята половинка, през днешния ден евентуално ще се опитат да намерят метод, по който да се обяснят в обич на някой, на който се възхищават и харесват.

Очаквайте изключително натоварване на работното ви място, което ще ви ангажира през целият ден. Вероятно, ще бъдете обезпокоени от персоналните ви проблеми, а това ще попречи на работната успеваемост.

Вместо да отброявате дните, в които сте изкарали с по-ограничен бюджет, обмисляйки какво ново да си купите, по-добре пребройте всичко спестено и го запазете за непредвидени разноски.

Риби

Дайте си дребна отмора и се поглезете с нещо обичано. Помолете колегата ви да се погрижи за вашият комфорт и положително въодушевление. Ежедневно помагате на мнозина хора, оставете се през днешния ден в ръцете на другите да се погрижат за вас.

Ако работите в областта на търговията, може да очаквате удобно развиване. Може да бъдете леко изнервени, само че с лекост ще приключите този работен ден. Координирайте дейностите си и ще постигнете чудесни резултати.

Може би сте склонни да методите към избора на артикули не от позиция на трезво пресмятане, а от прочувствена оценка, която може да ви подведе. Препоръчително е да търсете оптимални бонуси или отстъпки през този ден.

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР