ОвенНеспазени обещания, неумерени думи, опити за измъкване в последния момент

...
ОвенНеспазени обещания, неумерени думи, опити за измъкване в последния момент
Коментари Харесай

Какво мрази всеки зодиакален знак

Овен

Неспазени обещания, неумерени думи, опити за " изплъзване " в последния миг - Овенът не прости тези неща. Но постоянно ще го видите да се държи тъкмо по този начин с другите хора.
Телец

Представителите на този знак си мислят, че са безгрешни и се вбесяват, в случай че объркат или не помнят нещо. Ето за какво, ще създадат всички старания, с цел да предотвратят това да се случи. Или най-малко никой различен да не схваща за техните неточности.
Близнаци

Близнаци ненавиждат нелепостта. Те постоянно са заобиколени с интелигентни хора, тъй като единствено с тях намират тематики за диалог.
Рак

Представителите на този зодиакален знак постоянно са почтени с останалите. Ето за какво те държат и другите да се откровени с тях. Мразят, когато някой се опита да ги измами.
Лъв

Лъвът би трябвало да знае, че владее обстановката и ненавижда някой да му се бърка в нещата, които той самичък си е подредил


Дева

Девата ненавижда човечеството като цяло. Уви, измежду тези зодиакални знаци има голям брой характерни човеци, които не понасят другите хора и нямат предпочитание да приказват с тях. И те могат да бъдат разбрани- прекалено много хора към този момент станаха придирчиви, нелогични и спорни. Девите се пробват да поддържат връзка единствено с най-хубавите, съгласно тях, представители на човечеството.
Везни

Некомпетентност. Везните са умни и толерантни. Те, обаче, ненавиждат, когато някой, който не разполага с нужните умения, познания и опит, се пробва да преподава на другите. И още по-лошо, в случай че в ролята на тези " други " са самите Везни.
Скорпион

Представителите на този знак ненавиждат несправедливостта и нарушение на договорите. Може би Скорпионът в действителност ненавижда това, тъй като самият той доста постоянно го прави.
Стрелец

Лъжата. Да, самият Стрелец може да бъде простак, само че когато някой стартира да го мами- той откача и не може да понесе това. Толкова доста се изнервя, че по-късно е подготвен да приключи всевъзможни взаимоотношения с хората, които са се пробвали да го излъгват. Ето за какво Стрелците не се доверяват елементарно на никого.
Козирог

Грешките. Става въпрос за грешките, които вършат представителите на тези зодии. Козирозите знаят, че всеки човек може да сгреши и това не е проблем, до момента в който самите те не объркат нещата.
Водолей

Липса на надзор. Единственият човек, който може да управлява всичко би трябвало да е Водолей. Показателно е, че не си коства някой да се опита по някакъв метод да стартира да въздейства на този твърдоглав знак на зодиака, защото това ще бъде последният ден от тяхната другарска връзка..
Риби

Неравностойна замяна. Рибите знаят доста добре, че те дават на другите доста повече, в сравнение с заслужават. Занаят също, че получават доста по-малко от другата страна. И тази обстановка е извънредно досадна за тях.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР