Овен Не си струва да хабите време и сили, за да

...
Овен
Не си струва да хабите време и сили, за да
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за събота, 10 декември

Овен
Не си коства да хабите време и сили, с цел да убеждавате някого в правотата на съжденията си. Днес бъдете по-пестеливи. Отхвърлете отговорностите, които са ви останали, с цел да знаете с какво тъкмо разполагате.

Телец
Енергията напряко ще извира от вас и това ще ви кара да се надценявате прекалено много, да си поставяте неразрешими задания. Опитайте се да сте по-практични и да живеете тук и в този момент.

Близнаци
Дори най-незначителната съгласно вас неистина може да има неприятни последствия. По-добре кажете истината и си понесете следствията, че другояче ще стане още по-лошо.

Рак
Днес се пробвайте да сте оптимално дейни. Така хем ще заработите нещо в допълнение, хем ще се почувствате сносно - потребни и задоволени. И не се концентрирайте прекомерно върху външността си, бъдете по-умерено красиви ;)

Лъв
По-често си проверявайте е-мейла, там може да ви чака нещо в действителност вълнуващо. Не се опитвайте да извършите нещо, което никой до момента не е съумял, през днешния ден несъмнено няма да ви се получи. Карайте по познатия метод с познатите неща.

Дева
Денят ще стартира с забавно запознанство, което може да повлияе на целия ви по-нататъшен живот. В средата на деня самоуверено се залавяйте даже за най-необикновените и щури планове. Днес имате късмет да извършите нещо в действителност забавно.

Везни
Най-уютно ще се чувствате вкъщи през днешния ден в компанията на другари. Значи решението е просто - организирате едно предколедно празненство,хем и потребността ви да слагате ред в нещата ще бъде задоволена.

Скорпион
Умът ви ще щрака на още по-бързи обороти, само че за какво ли това ще ви обърква още повече. Прекалено доста зависите от непознатото мнение, а това ви прави уязвими. Не се поддавайте на операции.

Стрелец
Подходящ ден да сложите ред в персоналния си живот, много неща сте пообъркали в последно време май. Всичко ще е съпроводено с не изключително приятни диалози по отношение на моралните полезности, само че каквото сте си надробили, това ще сърбате.

Козирог
Ден на откровени обещания. Внимавайте, бъдете реалисти, не всичко, което обещавате, можете да извършите. Май подхождате прекомерно несериозно към сериозните неща, а това нормално има съществени последици.

Водолей
Не се задълбавайте детайлите, тъй като това с изключение на загуба на време, ви кара да губите визия за общия проект на нещата. Не се преуморявайте и бъдете доста деликатни при работа с електрически уреди.

Риби
От вас просто ще бликат свежи хрумвания. Ентусиазмът ви е окуражителен. Ами използвайте го за похвални неща. Сега има доста благоприятни условия да извършите неща, с които да се гордеете.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР