ОвенНе можете да избегнете нито приятните, нито неприятните си срещи

...
ОвенНе можете да избегнете нито приятните, нито неприятните си срещи
Коментари Харесай

Хороскоп за петък

Овен

Не можете да избегнете нито приятните, нито неприятните си срещи през днешния ден, колкото и да се стараете. Няма да избягате и от страховете си, и от пристрастеностите, колкото и да усещате, че ще ви натежат. Денят е подобен и няма къде да се скриете. Ще се чувствате изморени и е доста евентуално да не се вслушвате в никакви предизвестия и препоръки и да се втурнете в първото ви направено предложение. Това може да дефинира пътя ви задълго, и то в посока, която няма да ви хареса. Къде оставяте личната си рационалност, не се поддавайте на случая, с цел да не се окажете надалеч от мястото и времето, на което би трябвало да сте.

Телец

Ако сте планували някакво пътешестване в страната, направете го през днешния ден или тръгнете през днешния ден за по-далечна страна. Започнете подготовката на деловата си активност за зимните месеци, потърсете надеждни източници на финанси, спонсори и припомнете на длъжниците си за задълженията към вас. Добре е да имате през този петък някаква обществена изява, изключително в случай че сте ангажирани с обществена специалност или изкуство. Заетите в социална активност да са деликатни с приказките си и да лимитират контактите с медиите. Не завършвайте деловата седмица с незавършени или недоизпипани задания.

Близнаци

Днес и на следващия ден даже имате шанса да получите пари, да ви спонсорират, да ви подкрепят или да ви предложат доста преференциално делово партньорство. Оценили са обстоятелството, че постоянно извеждате нещата (в множеството случаи) до добър край. Много от вас ще получат такава покана от чужбина и ще я одобряват без доста съмнения. Други ще стартират да учат нещо ново или преквалификационни курсове. И двете неща ще са подчинени повече на персоналните ви упоритости, в сравнение с деловите ви задължения. Ако в този момент положите повече старания, получавате повече, в сравнение с очаквате.

Рак

Днес до обед не бързайте. Има заплаха да разсъните латентни неприятности, кавги и раздори. Ако деянията трескава интензивност, може да се обвържете с хора, от които от дълго време желаете да се освободите. В ранния следобяд нещата се трансформират. Получавате оферти за спомагателна работа, идват пари, сключвате с лекост комплицирана договорка. Петъкът за вас се оказва в действителност пазарен ден и се пазарете за всичко, за което смятате, че би трябвало да получите повече. Ако се постанова, направете дребен компромис, от който всички ще са удовлетворени. Започнатото през днешния ден не оставяйте на половина.

Лъв

В делово отношение денят няма да ви сервира приятните изненади на предходните ден-два. Работата ви в офиса ще върви обикновено, получили сте доста добра инерция и тя ви тегли напред. Около вас ще мирише на пари и внимание. Ще получите доста и приятни предложения за разнообразни събития, дамите ще са ухажвани, ще ви се обадят остарели другари, ще си уредите среща с персона, която познавате неотдавна, само че ви притегля неудържимо. В късния следобяд нещата се трансформират, притегляте нападателни хора, вършиме неточности, може да претърпите загуби. Бъдете деликатни.

Дева

Не си давайте доста напън. Днес който бърза доста, губи. Още до обед ще дадете пари, които в по-късните часове ще се върнат при вас, само че в доста по-голямо количество. Намирате спонсор, който ви дава всичко, което поискате. Преди да приемете помощта, изслушайте какво ще изиска в подмяна, тъй като обезателно ще желае нещо. Пазарете се за работата, която ви оферират, имате учредения да го вършиме. Не продавайте труда си на ниска цена. Не отхвърляйте предложение за спомагателен ангажимент, само че преценете физическите си благоприятни условия за работата по него.

Везни

Сутринта и часовете до обед ще ви донесат лъжливи известия, лукавство, по тази причина е добре всичко, което чуете или ви се носи, да се ревизира по доста пъти. Не търсете хора по телефона или персонално, задоволете се с авансово квалифицираните срещи и диалози. До обед не предприемайте нищо. В ранните следобедни часове започнете да търсите, който ви би трябвало, насрочвайте срещи за идната седмица, планирайте покупко-продажби. Вечерта е спокойна и плодородна, носи ви пари и приятна компания. Ако имате опция, прекарайте я с обичания човек или в дома измежду близки.

Скорпион

Много сполучлива заран - гишетата на държавни органи се отварят пред вас, подписвате или договаряте нещо доста значимо за работата ви, намирате човек, който е подготвен да рискува огромна сума като влагане в общо дело. Заетите в изкуство или в поминък, покрай изкуствата, чуват за себе си доста ласкави мнения и се изпълват със справедливо самочувствие. Намерете метод да се рекламирате повече. В следобедните часове нещата се обръщат. Вие ще давате, от вас ще желаят, ще се постанова да подкрепяте някого или нещо. Вечерта ще приключи с посетители в дома ви.

Стрелец

Всичко през днешния ден ще уреждате с малко старания и по-малко проблеми. Като че ли делата ви ще се движат от единствено себе си. Получавате бързо позволения, увеличавате въздействието си, защитавате територията си, водите сполучливи договаряния. Дела за завещание, за парцел или за непреведени финанси ще завършат през днешния ден или най-малко ще покажат, че се развиват във ваш интерес. Намирате заеми. Не вземайте пари на заем от другари. Направете изследване и ще откриете преференциална незаета ниша на пазара. Всеки, който с нещо се забави, ще се окаже избутан от вас без особени старания.

Козирог

До обед не се захващайте с нищо значимо. Простено ще ви бъде да се размотавате, да се бавите, да се мотаете или да си намирате работа отвън офиса. Каквото започнете, ще се обърка, ще се провали или ще се усложни ненужно. В следобедните часове интензивността ви няма да отива на вятъра. Няма да получите всичко, което ви се желае, само че няма да имате и загуби. Някои от вас ще платят по-скъпо за услуга, само че по тази причина пък тя ще е навременна и ще им спести загуба на много пари. В късния следобяд ще се очертае доста директен път до мощен човек, който ще се окаже ключ към печеливши покупко-продажби.

Водолей

Ако през днешния ден отложите срещите си даже за следобяд, ще сбъркате. Нещата имат податливост да се усложняват и да се заплитат сами. Няма да можете да осигурите нужните ви пари - просто не идват сумите, които ви се дължат. На работното си място ще сте принудени да преработвате проектите си. Някой ще ви принуди да работите за него, стартира като услуга, а ще се задълбочи като независим ангажимент. Преценете в точния момент дали да продължите с уговорката, тъй като физическите ви благоприятни условия ще се изчерпат. Много евентуално е да имате проблем със здравето на непосредствен човек.

Риби

Днес ще спечелите значима борба. Това, което ви влезе в кесията, вложете незабавно или го внесете в каса, тъй като доста скоро ще го похарчите и ще съжалявате за дадените на вятъра пари. Ще би трябвало да се погрижите за околните и за дома си. Не бива повече да отлагате това, което трябваше да извършите преди време - направете покупката, която ще облекчи домакинските отговорности в дома ви. Дайте си сметка, че работата ви не е всичко на този свят. Тези от вас, които са обвързани, да преоценят контакта си с персона, която се върти към тях. В нейния интерес няма обич, доминират любознанието и сметката.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР