ОвенНа Вашия любим човек днес ще се наложи, да изпълни

...
ОвенНа Вашия любим човек днес ще се наложи, да изпълни
Коментари Харесай

Хороскоп за 29 март

Овен
На Вашия обичан човек през днешния ден ще се наложи, да извърши няколко не доста приятни отговорности, което в забележителна степен ще се отрази на неговото въодушевление.За страдание - и на Вашето също, защото всички свои прекарвания и нелицеприятни мнения, той обилно ще споделя с Вас.

Телец
Днес ще се доверявате на 200% на своя обичан човек, даже и с нищо да не е заслужил такова доверие. Постарайте се единствено да не се престаравате в тази не лека работа, с цел да не се разстройвате и да не се укорявате по-късно за сходна несъобразителност.

Близнаци
Учението е светлина, а необразоваността - мрачевина! В тази азбучна истина през днешния ден ще се опита да Ви убеди Вашия сътрудник. Вероятно е взел решение да се запише на курс за проучване на непознат език, или е решил да придобие скъпото умеене, да плете макраме. Звездите Ви поучават: не се противете на новото начинание на колегата си - нали на Ви закача!

Рак
Семейните работи може да се окажат затрудняващи, само че това няма да Ви спре от вмешателство, доколкото е допустимо да оправите някакъв проблем, който всички прекомерно дълго са пренебрегнали.Способността ловко да влизате в ролята на договарящ, е директен резултат на предаността Ви към дома и фамилията. Въобще Вие имате прелестната опция в дадения миг да уговорите който си желаете и за каквото си желаете. Направете го.

Лъв
Ако напоследък обичания човек не е в въодушевление, и Вие се досещате за повода, не се стеснявайте, да обсъдите това. Но дайте да се разбете, че в случай че всичката работа е във въпроса, който към този момент сте решили, то е по-добре, да не повдигате тази тематика още веднъж. Сега сте сходни на магнит, тъй че не е допустимо да Ви се откаже каквото и да било, и за Вашия събеседник няма никакви шансове да Ви победи в разногласието.

Дева
Девите са подготвени за решителни дейности и съществени промени във всяка сфера. Доколкото деловата интензивност по понятни аргументи през днешния ден не е висока, болшинството представители на знака ще се съсредоточат върху персоналния си живот. Бедата е в това, че околните Ви хора не схващат Вашите желания и планове, а Вие нямате предпочитание да им обяснявате каквото и да било. Така че вероятността за спорове за жалост е прекомерно висока. Това е не неприятен ден за пътешестване и екскурзии, а също и за всевъзможни други занимания, способстващи за разширение на кръгозора. Но пък с физическите натоварвания не се престаравайте - те биха могли да да доведат до утежняване на самочувствието.

Везни
Днес звездите ще Ви дарят с още по-голямо омагьосване и дори с неприлична прелест, въпреки че не може да се каже, че имате потребност от това. Не е учудващо, че просто сразявате близките на място, та по тази причина би трябвало по-внимателно да боравите с това оръжие. И сами знаете, какъв брой мощно е Вашето омагьосване. А в този момент като го умножите по 100 и дори по хиляда?... Виждате ли? Така че се постарайте, да намалите оборотите...

Скорпион
През този ден ще сте способни на най-истински героизъм, което и дори не сте очаквали от себе си. Впрочем, Вашия обичан човек напълно няма да се учуди от такова държание: той е знаел, какъв капацитет е заложен у Вас и в никакъв случай не се е съмнявал. Следващия път обезателно му повярвайте!

Стрелец
И през днешния ден, както нормално, имате планина от проекти за идващите няколко дни. Ако Ви провърви, всичко ще бъде точно по този начин, както сте го предвиждали, само че няма да е напълно просто. Препроверявайте всяко нещо по няколко пъти. По-добре да прекалите с предохранителните ограничения, в сравнение с да деянията несъобразителност. Не е ли по този начин?

Козирог
Днес няма да Ви стига времето за семейство, персонален живот и всичко, което се отнася до Вашето душевно здраве и равновесие. Постарайте се да „ откъснете ” най-малко няколко часа, тъй като другояче в близко време ще имате и сили и време, само че няма да има за кого да ги употребите.

Водолей
Дошло е време да изясните връзките си с индивида, който напоследък не един път Ви е карал да преживявате и да се вълнувате. Да сложите точка на някои от проблематичните въпроси не е елементарно, тъй като прелестно разбирате, че това би означавало да сложите точка и на вашите връзки. Но най-малко би трябвало да изкажете своите искания... Нужна Ви е поддръжката от страна на непосредствен човек, на който няма да се постанова да обяснявате, за какво всичко ставащо е по този начин съществено и значимо за Вас. Работата ще Ви помогне да се отвлечете и да забравите, само че няма да постигнете кой-знае какви резултати. Мислите Ви ще са заети със напълно други неща...

Риби
През първата половина на денонощието може да сте мързеливи или мечтателни. Може да удължите утрешния сън с час – два, и нищо няма да загубите от това, че ще се наспите (ако, несъмнено, може да си го позволите...). Надвечер ще Ви обхване предпочитание за бурна активност. Ако сте родени през февруари, ще бъдете доста предприемчиви и ще употребявате всички вероятни пътища за реализиране на новата цел, в това число о най-остроумните и нетрадиционните. Ваши врагове може да станат бъбривостта, агресивността, раздразнителността и несъразмерната самонадеяност. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР