ОвенНа Вашия любим човек днес ще бъде доста трудно да

...
ОвенНа Вашия любим човек днес ще бъде доста трудно да
Коментари Харесай

Хороскоп за 7 декември

Овен
На Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде много мъчно да Ви откаже каквото и да било, даже и Вашите стремежи да са неизпълними или мъчно изпълними за него. Препоръката на звездите е, да не злоупотребявате с неговата безотказност и да бъдете по-скромни в своите стремежи.

Телец
Може да решите имуществените и финансови проблеми бързо, изкусно и изтънчено. На способността Ви да излизате с почтено от комплицирани обстановки, ще завидят доста по-опитни сътрудници и познати. Ще се появят благоприятни условия да намерите нови съидейници, и то доста авторитетни, а дружно с тях ще можете да постигнете огромни триумфи. Радва Ви стабилността на прочувствения декор: даже и не напълно дребните компликации няма да Ви попречат да запазите умерено и отзивчиво въодушевление. Най-добре е всички среши, без значение от техния темперамент, да уреждате отвън дома си. Би Ви било доста потребно някакво многообразие.

Близнаци
Днес звездите Ви поучават да поговорите с Вашия обичан човек доста искрено по всички тематики, които Ви вълнуват. По-добре получете почтени, само че не радващи Ви отговори, с цел да се ориентирате в обстановката, в сравнение с да сте напълно уверени, че всичко е добре, когато на процедура напълно не е по този начин.

Рак
От Ваша позиция, обичаният Ви човек през днешния ден няма да схваща обикновени неща, а това може да Ви нажежи дотам, че да стигнете светене с бяла светлина. Само не бързайте незабавно да се палите: в случай че нещо сте обяснили на своята половинка неопределено или погрешно, той напълно не би трябвало да схваща това.

Лъв
Необходимостта да се трудите несъмнено няма да Ви достави наслада. А напълно ли няма и на кого да я прехвърлите?.. Още повече оня, който обичате и с който желаете да прекавате времето си, също няма нищо срещу да промени проектите си в интерес на малко сантиментално премеждие във Вашата компания.

Дева
За страдание в листата на целите на Вашия обичан човек през днешния ден напълно няма да бъдете преди всичко. Даже е допустимо да не сте и в първата десятка. Не се опитвайте да поставите на назад във времето всички други негови полезности, с цел да се извисите над тях. Рискувате да отидете още по-ниско в класацията, и то вечно.

Везни
Днес ще е доста добре да пийнете в компанията на своя обичан човек някаква екзотична напитка. Или въпреки най-малко някакъв алкохол. Но не се увличайте и не слизайте до баналната водка! Нещо с хубаво мезе и приятна сказка... И в подобаваща конюнктура, несъмнено...

Скорпион
Проявете най-много топлина и съпричастност към своята половинка. Даже и не можете да си визиите какъв брой са и нужни Вашата поддръжка и схващане на нейните проблеми. Тя напълно няма да Ви каже, че при нея нещо не е наред, а Вие и не питайте... Просто бъдете през този ден малко по-ласкави от нормално...

Стрелец
Днес доста забавен човек няма да смъква взор от Вас. Възможно е да е решил да Ви избере за дълги връзки – любовни, настоятелен или Бог знае какви. Помислете си дали в действителност това е индивидът, с който бихте желали да сключите съюз?... Не позволявайте самоувереното му и смело държание да Ви заслепи до толкоз, с цел да не можете да разберете същинската му същина. Но в това време не трябва и да мислите, че крие кой-знае какви дефекти. Постарайте се да опознаете този човек повече, и вземете решение, когато имате повече информация.

Козирог
Днес звездите Ви предлагат, да се замете със своя външен тип. Наистина, Вашата половинка най-много обича душата Ви, само че напълно не са и безразлични като прическата, по този начин и облеклото Ви, даже и в никакъв случай да не е ставало дума за това. Направете и подарък - бъдете през днешния ден изключително обаятелни и привлекателни!

Водолей
Водолеи, в случай че Вашият фаворит е Дева, Близнаци или Риби, през днешния ден Вашият ден в фамилен или персонален проект, ще се подреди доста сполучливо. Ако е от различен знак на Зодиака, тогава звездите Ви поучават, да се вслушате в неговите потребности и потребности. Само не забравяйте и за своите насъщни стремежи, тъй като тогава скорошното настъпване на меланхолия е неизбежно.

Риби
Струва Ви се, че Вашата половинка е станала прекомерно подвластна от Вас, което доста лимитира Вашата независимост. Ако това Ви устройва, продължававайте в същия дух. В противоположен случай намекнете, че съшо имате право на собствен живот. В подобен случай психиатрите споделят: „ Отрежете пъпната шнур ”. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР