ОвенМного подходящ ден за извършване на делови операции, особено ако

...
ОвенМного подходящ ден за извършване на делови операции, особено ако
Коментари Харесай

Хороскоп за 23 октомври

Овен
Много подобаващ ден за осъществяване на настоятелен интервенции, изключително в случай че предприемате нещо, което е нужно на други хора, или в случай че действате редом с различен човек, компания или колектив. Отлично време и за оформяне на документи, изключително в случай че се касае за приемане на позволения, права или пропуски. Това е прелестен интервал за започване на бизнес в областта на търговията, осведомителното поръчителство, техниката, както и за пускане на иновационни процеси в най-различни области. Срещите, договарянията, покупко-продажбите и обмена дават обещание да станат продуктивни. Възможно е обновяване на връзка с предходни сътрудници.

Телец
Бъдете деликатни и внимателни при общуването с Вашия обичан човек. Днес ще му бъде много мъчно да търпи Вашите смешки и закачки, а и всички Ваши думи ще възприема безусловно. Постарайте се да му говорите единствено и тъкмо това, което желаете да кажете, без нищо ненужно.

Близнаци
Не е значимо, кой ще Ви направи това предложение и какъв брой многообещаващ ще наподобява той. Но при всички положения би трябвало да помните едно: в случай че това е прекомерно хубаво, с цел да бъде истина, най- евентуално в действителност не е. Сега за вас изобщо не е мъчно да приспите своята зоркост с няколко похвали, изключително в случай че са от човек, който харесвате. Ако имате подозрения, помолете за помощ. И не давайте достъп до портфейка си или кредитната си карта, до момента в който не сте изцяло сигурни.

Рак
Първата половина на деня ще Ви донесе неприятни изненади, само че по-късно характерът на звездното въздействие ще се промени внезапно, ще се почувствате по-уверени, ще откриете нови благоприятни условия и неотложно ще се възползвате от тях. Енергичността и готовността да се дейстава уверено, дори когато събитията наподобява че не подготвят към това, дават на Раците осезаемо предимство над съперниците. Денят ще Ви донесе непрости тествания от прочувствен темперамент и ще е самобитен тест за зряла възраст на възприятията и способността, да се вършат взаимни отстъпки.

Лъв
В този миг Вашата роля не е напълно ясна, а това може да Ви накара, да се отдалечите от хората, които се намират към Вас. Но единствено недейте да забравяте, че имате доста осезателен принос в общата работа. Не сте единствено винтче в колелото, ръководено от власт имащите. Усилията Ви фактически дават изгода и сте в положение нещо да измененията. Затова направете по този начин, че да Ви чуят. Отдавна е време, да повишите своята известност.

Дева
Препоръката на звездите през този ден са, да не говорите доста за това, по какъв начин Ви е безценен и какъв брой доста го обичате. По-добре докажете това на дело или най-малко с погледи, докосвания и обятия. Заедно те значат доста повече от всички буйни думи.

Везни
Днес ще поискате да бъдете уверени, че ще изживеете с Вашия обичан човек дружно всичкия Ви оставащ живот, и дори малко повече. Дори и той да няма толкоз твърдо разбиране и религия в утрешния ден, ще се наложи да си сътвори правдоподобна заблуда.

Скорпион
Дългият интервал на Вашата убеденост в себе си в този миг претърпява освен възходи, само че и падения. Търсите знак, който да Ви покаже, че сте на правилен път? Ако понякога се съмнявате в себе си, това още не е края на света, та по тази причина не почвайте да си вършиме самобичуване. Може да поразпитате роднините и приятелите, какво мислят по отношение на това, което вършите, само че това вместо да Ви помогне, ще Ви забърка още повече. Най-доброто, което можете да извършите, с цел да запазите душевното си успокоение е, да деянията самообладание. Просто продължавайте да вървите напред и да вярвате в себе си.

Стрелец
Този ден ще Ви подари естетика в общуването с обичания човек, а и с деловите парньори, както и сполучлива работа в насоки, имащи отношение към законите и законодателните институции. Много сполучливи ще бъдат късите пътувания, свързани с социална или художествена активност.

Козирог
Замислете се през днешния ден, желаете ли с Вашия обичан човек продължителни връзки. Ако си отговорите с „ да ”, то може да започнете да ги градите още от в този момент. Ако ли пък „ не ” (което е много вероятно), то можете да поставите огромен и пълен кръст над всичко, което в този момент съществува сред вас, и да започнете да търсите нещо по-сериозно.

Водолей
Днес у Вас ще се появи предпочитание да измените привичния порядък на деяние и да го извършите по- завладяващ и необикновен. Старайте се да не се поддавате на нереалистични фантазии и проекти. Премисляйте по три пъти, преди да решите да предптиемете нещо. Днес общуването ще Ви буде забавно и прелестно. Може да се срещнете с родственици или да прекарате времето с децата. Може да си позволите къса екскурзия и пътуването ще Ви бъде забавно и прелестно.

Риби
Предстои Ви да направеите значимо изобретение - колкото по-неочаквано, толкоз по-значително. Ако задачите промени, може да употребявате този ден, с цел да им поставите началото. Сега е оптималния монент, с цел да се заемете с нещо напълно ново, както и да изпитате своите сили на напълно ново занятие. Предизвиквате мощни усеща у хората, които Ви заобикалят, само че те не постоянно са приятни, и по тази причина през днешния ден може да си спечелите и другари, и врагове. Не е желателно да си определяте значими срещи за втората половина на деня. През това време ще е комплицирано, да настоявате на своето. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР