Овен Много добри новини се задават по пътя ви днес. Ще

...
Овен
Много добри новини се задават по пътя ви днес. Ще
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за понеделник, 14 януари 2019 г.

Овен

Много положителни вести се задават по пътя ви през днешния ден. Ще чуете дълго чакано " Да " от някого. Денят е подобаващ за подсилване на покупко-продажбите и разширение на проектите ви да включите тези, на които знаете, че можете да се доверите.

Телец

Днес ще се забавлявате доста повече от нормално, което може да очуди всички, в случай че сте залепени за бюрото или сте заети по различен метод. Трябва да съумеете да накарате другите да се причислят.

Близнаци

Вашите връзки с други хора още са несигурни, само че ви предстоят прекомерно занимателни неща, с цел да ги изживеете сами. Предложете нещо, което ще се хареса на всички хора от тази огромна компания. Забавлявайте се.

Рак

Вашата финансова обстановка ще бъде доста притеснителна през днешния ден, само че ще има и положителни вести: вашият разум е изцяло кадърен да се оправи с проблемите. Може да се нуждаете от помощ, само че това не е проблем, ще намерите кой да се отзове.

Лъв

Може би не знаете тъкмо какво и за какво се случва, само че ще се наложи да се доверите на инстинктите си. Вашият разум е задоволителен да се справите с всичко, даже да не знаете тъкмо какво е в самото начало. Оставете всичко на автопилот.

Дева

Голямо спиране ще пристигна в неверен миг през днешния ден. Но ще се окаже, че това не е толкоз неприятно, колкото мислите. Ще получите превъзходна вест и ще срещнете човек, който ще ви направи много благополучен или най-малко срещата с него.

Везни

Това не е уместно време за отсрочване. Не че в миналото въобще е уместно да отлагате каквото и да било. Ако отложите нещо през днешния ден, ще бъде в пъти по-сложно на следващия ден, тъй че не го правете.

Скорпион

Емоционалното ви положение е по-стабилно от всеки път през днешния ден, тъй че са изключени неочакваните шокове, каквото и да се случи. Може да пожелаете да инвестирате известно време в построяването на връзки, които са значими за вас.

Стрелец

Вашата вътрешен глас нормално е много потребна, само че не и през днешния ден. Вероятно не бихте могли да стигнете там, където сте тръгнали, без задоволително ентусиазъм. Има някаква връзка, даже да е единствено подсъзнателна.

Козирог

Оставете нещата да се развиват естествено през днешния ден. Трябва да сте сигурни, че не просто се съгласявате с дискомфорта на някой различен или даже с вашия личен. Животът ще подреди нещата доста бързо, не се тормозете.

Водолей

Трябва да преминете оттатък сегашния ви прочувствен багаж, той не ви оказва помощ сигурно. Денят е доста подобаващ да се отдалечите от всички проблеми и неприятни обстановки, даже да сте малко несигурни.

Риби

Трябва да откриете нова дълбочина през днешния ден. Не е толкоз мъчно, в действителност! Вашият разум е на лов за хрумвания и международни възгледи, които могат да обогатят вашите сегашни цели и вие би трябвало да сте удовлетворени от това, което намирате.

Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР