ОвенИска ви се усетите някаква нова тръпка, прилив на адреналин.

...
ОвенИска ви се усетите някаква нова тръпка, прилив на адреналин.
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за декември 2021

Овен

Иска ви се усетите някаква нова тръпка, прилив на адреналин. Това може да бъде много рисково за връзките ви, тъй като ползата ви към половите опити не се лимитира единствено с пози и места. Хубавото е, че след средата на декември този нагон ще бъде сподавен.
Телец

Чувствате се изморени - и физически, и прочувствено. Разбира се, това значи, че желанието ви за сантиментални стъпки през този месец клони към нулата. Ако ще влагате силата си в нещо, направете го в хора, които същински цените, а не просто по обвързване или с цел да „ отбиете номера”.


Близнаци

Ако в действителност желаете да срещнете сродната си душа, забравете за всички показа, описи, условия и пренаредете вътрешния си свят. Някои от старите ви проблеми ще припомнят още веднъж за себе си. Много е значимо този път да ги разрешите съществено.
Рак

Това несъмнено е вашият месец! Ще бъдете настроени извънредно сантиментално и всяко ваше полово прекарване ще бъде висшо наслаждение и за двамата. В допълнение ще се радвате на множеството свободно време, което имате, а и на опцията за дълго гушкане.
Лъв

Направете опит да се сближите с колегата освен физически, само че и прочувствено. Разпитвайте го за страховете, за копнежите му, споделете вашите и създайте някакъв мост. Повярвайте, двете са взаимно свързани. Успеете ли в начинанието, половата ви връзка ще доближи нови висоти.
Дева

Не е нужно да потвърждавате нищо на никого. Ако нямате предпочитание да вършиме каквото ид а е по празниците, просто недейте. Дайте си време да преживеете тази година, да я осмислите, а когато се почувствате сигурни действайте.


Везни

Дали от атмосферата около Коледа, или пък поради наближаващите уютни и прелестни дни, декември несъмнено има какво да ви предложи! Въпросът е дали вие сте склонни да излезете от зоната си на комфорт, с цел да видите какво са ви подготвили звездите, или предпочитате да вървите по отъпкани пътеки.
Скорпион

Голяма част от Скорпионите ще стартират да търсят освен това в секса, с изключение на прелестно превозване. За едни това може да бъде духовна връзка, а за други бебе. Хубавото е, че във всички случаи ще получите схващане и поддръжка.
Стрелец

Декември се обрисува като парещ месец в любовен проект, макар ниските температури на открито. Може да става дума за нова обич, колкото и да не ви се има вяра. Понякога мисълта за смяна е доста по-страшна от действителността. Вашите сантиментални жестове ще ви водят на невероятни места.
Козирог

Бъдете умни и не се връзвайте на всичко, което някой ви споделя. Любовта ви би трябвало да е премия и да се печели мъчно, за това не давайте елементарно сърцето си, макар че ще се опитат да ви го " откраднат " по всевъзможен начин. Преценете дали си коства.
Водолей

Всичко е добре, когато свършва добре. Не се тормозете за нищо, тъй като това е вашият месец. Каквото и да се е случило (или изобщо нищо да не се е случвало през миналата година), декември ще ви донесе цялостен куп страсти, които ще ви връхлетят с цялостна мощ. Имайте самообладание!
Риби

От опит глава не боли! Дайте късмет да желанията си и опознайте индивида, който се пробва да стигне до вас. Никога не знаеш по кое време и къде можеш да срещнеш своята половинка. Бъдете отворени към нови хора и не бъдете сюрпризирани, в случай че на хоризонта се появят цели два обекта, от които да избирате.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР