ОвенИмате цял един ден, в който изцяло може да се

...
ОвенИмате цял един ден, в който изцяло може да се
Коментари Харесай

Хороскоп за 15 януари 2022 г.

Овен
Имате цялостен един ден, в който напълно може да се посветите на своето обичано занятие - другарство с другите хора. Привечер се подгответе, малко да си отдъхнете от това. Възможно е дори да Ви се прииска да се уедините. Даже и у представителите на подобен буен и разговорлив знак понякога се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха желали да бъдат. Не се съпротивлявайте на своето предпочитание - помислете за това като за късмет да си отдъхнете.
Телец
Дори в обстановка, близка до сериозната, не губете хладнокръвие. Спорните въпроси решавайте по легален и почтен път. Не проявявайте непотребна експанзия и не се опитвайте да подкупите заобикалящите Ви със своето омагьосване. Където и да се намирате, не забравяйте възприятието за дълг, дисциплинираност и персонална отговорност. Навреме изпълнявайте рекомендациите на лекаря, началника или представителите на властта. Не забравяйте, че Вашият триумф зависи от съдействието с други хораи не се стремете към еднолично ръководство и цялостен надзор над нещата.

Близнаци
На Вашия обичан човек през днешния ден ще се наложи, дълго и многословно да Ви изяснява някаква явна от негова позиция истина, която би трябвало да разберете и от половин дума. Впрочем, в случай че след обърканите пояснения въпреки всичко съумеете да изпитате някакви усеща, значи не всичко е било на вятъра.

Рак
От време на време всеки от нас получава опция да се окаже в светлината на прожекторите, изключително що се отнася до връзките. Става въпрос да започнете, прекратите или да ги изведете на кардинално ново, съществено равнище. Сега е настъпил Ваш ред, а Вие несъмнено ще извлечете оптималната изгода от този късмет. Добрите вести се заключават в това. Че няколко благоразумни небесни светила остават нащрек, и ще са повече от щастливи, в случай че съумеят да Ви окажат поддръжка. За всичко, което би трябвало да извършите, се вслушвайте в личната си вътрешен глас.

Лъв
През този ден доста ще Ви се желае да залепите на своя обичан човек някакъв етикет, който незабавно да Ви изясни всички особености на неговия темперамент. Напримет трудохолик. Или страхливец. Това не би трябвало да се прави: индивидът е доста по-разностранен и забавен, в сравнение с Вие желаете да си визиите.

Дева
Самота в тълпата - това е за Вас. Даже паралелно с обичания човек, ще се чувствате неразбрани и никому ненужни. Постарайте се по никакъв метод да не показвате настроението си пред своя обичан човек, тъй като може да реши, че всичко е поради него, и да се разстрои. А, в полза на истината, няма никаква виновност.

Везни
През този ден Вашия обичан човек ще желае в цялостен растеж да прояви своята ерудираност, грамотност, логичност и други потребни умствени привички, които на процедура не има. Обратната страна на медала е, че той изцяло може да стартира да се самоутвърждава за Ваша сметка, а това към този момент не е добре...

Скорпион
Самият факт, че преди малко сте разреши на някого да Ви поздрави обществено, е към този момент огромна крачка за Вас. Наистина, имате цялостното съображение да се поглезите с една вечеря в ресторант, или да извършите за себе си някаква друга приятна дреболия.Но хайде да не забравяме, че получавате това подучване по доста уважителна причина. Напред! Не се отхвърляйте!

Стрелец
Денят е доста подобаващ за занимания, изискващи внимание, търоение и старание.Не разчитайте, че ще съумеете да пистигнете поставените цели в къси периоди - ще се наложи дълго да се потрудите. Деловите връзки ще се подреждат на пръв взор хармонично, само че не очаквайте от своите сътрудници безгранична лоялност, с цел да не се разочаровате. Денят е обвързван със съблазни и изкушения. Новите изкушения не са по този начин мимолетни, както би Ви се желало да мислите, а зародилите се през този ден благосклонности бързо ще прераснат в съществено възприятие.

Козирог
Предстои Ви ден, който е изключително удобен за комерсиална активност и отпочване на работа по лични бизнес-проекти. Вашите благоприятни условия доста се усилват с помощта на увереността в личните сили. Преговорите ще бъдат сполучливи и ще имате опция за подписване на преференциални договори. Бъдете по-решителни и не се ограничавайте с полу-мерки, тъй като триумфите Ви през днешния ден може да бъдат в действителност колосални. Не по-злес са нещата в областта на персоналните връзки, където царят непоклатимост и взаимно схващане. Отложете неприятните диалози и се наслаждавайте на общуването с индивида, който Ви е безценен.

Водолей
Днес ще Ви се стори, че това, с което се занимавате дружно със своя обичан човек от толкоз дни, е задоволително скучно, и сатова се постанова да измислите нещо ново, радващо и забавно, и то - желателно дружно, с цел да можете по-късно дружно да се радвате.

Риби
Днес Вашия обичан човек ще бъде изключително ослепителен и запаметяващ се, и то - освен за Вас, само че и за близките. Вие ще се чувствате като половинка на най- същинската звезда, а това много ще Ви ласкае. Но и ще Ви плаши, тъй като въпреки всичко това е и избрана отговорност...
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР