ОвенИ през днешния ден не сте се простили с желанието

...
ОвенИ през днешния ден не сте се простили с желанието
Коментари Харесай

Хороскоп за понеделник

Овен

И през днешния ден не сте се дали прошка с желанието да надделявате над всекиго и всичко. Няма да е ненужно, в случай че деянията повече възприятие за действителност. Обладани сте от деятелност и прецизна поредност в дейностите, с цел да достигнете триумфа. В служебно и персонално отношение не се обрисуват никакви спънки и всички от знака могат да се надяват на резултат от взаимоотношение с администрацията. Нещото, от което ще извлечете облаги, е, че разширявате кръга на новите сътрудници в бизнеса. Не се дразнете от тяхната към момента некомпетентност. Практичността ви е на върха. Бързо ще схванете в коя област следва ново развиване. Чувствате се разграничени сред фамилията и приятелите.

Телец

Понеделник ви носи цялостен джоб и прелестно въодушевление. Деловите ви инициативи все по този начин дават обещание облаги и благополучие, само че не забравяйте, че дължите триумфите си на другарска поддръжка. Не се карайте с хората, с които работите. Необвързаните в любовта са под въздействие на огнен знак - Лъв или Стрелец. Обърнете внимание на личните си стремежи. Мнозина към момента не са наясно по какъв начин да решат комплицирана интимна обстановка - да продължат връзката или уверено да я скъсат. Компромисът е необходим, макар че може да не свърши работа, само че не и половинчато решение. Практични триумфи водят до повишаване на престижа. Ще обърнете неприятностите в своя изгода, стига да упорствате.

Близнаци

Отново сте в добра форма и можете без задръжки да потънете в работа. Не се разсейвате с фантазии, а се концентрирайте върху неотложните си задания. Професионалният ден ще протече сполучливо, още повече че на работното място не ви чакат кой знае какви изненади. Ще би трябвало по този начин да балансирате, че да заделите време за всички на работното си място. Понеделникът е добър за предприемачите от знака и ще им донесе прилични облаги. През днешния ден може да ви прониже обич от пръв взор. Внимавайте, в случай че е земен знак Телец или Дева. Помъчете се да отделите време и за себе си. Шеги с приятелите, смях и възобновяване са добре изразени в понеделник.

Рак

Понеделник е добър за работа и бизнес. Преодолели сте припряността от предходните дни и нещата към вас най-накрая ще се подредят съгласно желанията ви, в случай че през днешния ден, типично за вас, не хабите на вятъра непотребна нервна сила. Ако зародят някакви различия или разногласия, то запазете успокоение и ги оставете за различен ден. Пречките ще бъдат от административен темперамент и в случай че би трябвало да извадите документ или да действате посредством инстанция, по-добре отложете. Раците ще бъдат на равнище във всяко отношение с деловите си сътрудници. Действате с хъс, с премерена доза възторг и с доста деятелност. В полето на любовта - неприятни изненади. Увлечение по земен знак ще ви донесе отчаяние.

Лъв

През днешния понеделник поради вашата несдържаност и огромна сензитивност ще се обтегнат връзките с околните ви. Преувеличавате проблемите, с които ви товарят сътрудници и близки. Звездите закрилят положителното ви име и бдят над професионалните ви каузи. Просто изчакайте естествения ход на нещата и отново ще сте на върха. В много връзки се усещате изчерпани и разбирате, че би трябвало да предприемете нещо ново, само че евентуално не ви доближават сили. Вие би трябвало и можете да се адаптирате към новата обстановка, с цел да продължите да вървите сполучливо напред. Опитайте се да наблегнете вашата осъзната отговорност към работата си. Само по този начин ще си осигурите нова опция за парични приходи.

Дева

Вие се пробвате да извършите доста неща едновременно през днешния ден. Оптимизмът ви кара да чувствате, че можете да извършите всичко. Бъдете деликатни и практични. Разчупете оковите, които сами си поставяте. Резултатите просто ще ви изненадат. В работата си бележите триумфи. За едни те са свързани с популярност, за други - с покачване, а за немалка част - с финансово стабилизиране. Не се главозамайвайте още при първия лъх на триумфа и не прибързвайте, с цел да не сбъркате. Нови контакти в бизнеса и нова обич повдигат самочувствието ви. Доверете се на сътрудниците си. И през днешния ден, както през почивните дни, не ви свърта на едно място. Иска ви се да разчупите всекидневния ход на нещата.

Везни

През днешния ден стартира интервал на няколко положителни попадения в професионалната сфера. Може да е плод на сполучлива инвестиция или на бизнес, обвързван с другари, родственици или съдружници. В деловите инициативи ненадейно ще ви помогне родственик, евентуално мъж. Не забравяйте, че поддръжка в деловите инициативи би трябвало да търсите на първо място във семейството си. Някой, който заема по-висок пост от вас, ще се опита в някаква обстановка да ви покаже кой командва, само че вие няма да го вземете кой знае какъв брой драговолно. Интуицията ще ви подскаже по какъв начин да постъпите, тъй че да е най-добре. Научете се да се преборите със своята незадълбоченост и самоувереност. Неочакван подарък ще ви развесели.

Скорпион

Понеделник ви носи случки и прибързани решения поради неналичието на време на работното място, които обаче няма да се окажат съдбовни. По-скоро може да се каже, че ще бъдат оценени по достолепие и в работата макар неприятностите, ще бележите прогрес. Желаната от вас автономия е към този момент факт, заемете се с реализирането на личните си хрумвания, само че бъдете по-пестеливи. Стабилизирате се финансово и можете да разширите търсенията и контактите си, само че въпреки всичко не прибързвайте с ненавременни разходи. Желанието ви за флиртове може да ви докара до такава степен да се поддадете на ухажване на воден знак. Опитайте най-малко вашите усеща и стремежи да бъдат споделени.

Стрелец

Ще подобрите сигурността на работата си през днешния ден. Прагматичният ви разум ще успее да реализира инвестиция за в бъдеще. Защитавайте вашите триумфи. Не си губете времето с приятни компании, а гледайте да привършите изостаналите задания, тъй като новите към този момент чукат на вратата. Следобедът за някои носи самопризнание и може би покачване и по-голяма финансова непоклатимост, само че не е изключено да се наложи и някакъв огромен компромис. Ще разширите контактите си. Днес може да разчитате на положителната си памет и на триумф в интелектуалните занимания, както и на възможни изпити или състезания. Ако сте влюбени в персона от зодия Дева или Везни, то знайте, че ви чака единствено прелестно преживяване.

Козирог

И през днешния ден ще сте разкъсвани сред многочислени задължения, признати много безгрижно. Внимавайте, има заплаха да пренебрегнете значимите за сметка на тези, които търпят отсрочване. Стремежът да печелите повече ще ви подтиква да си играете с близките и да ги водите като кукли на конци, с цел да извършват желанията ви. Вероятно задачата ще бъде достигната, само че по-късно може да платите за непочтеността. За сметка на това сте в чудесно здраве и имате изключителна сила. Не пропускайте да я употребявате рационално. Примамливи оферти от ваши познати ще ви накарат дълго да размисляте. Ако желаете да спечелите, би трябвало да се опрете на помощта на съидейници. Наблегнете на чара и обаянието си, с цел да нямате провали.

Водолей

Днес имате опция да получите някакви пари, които макар желанието си да изхарчите, ще се опитате да инвестирате в нещо. Това ще е най-разумната ви позиция, тъй като ще си мислите, че парите ще идват при вас и в идващите дни много леко, а това напълно няма да е по този начин. На някои на следващия ден може да се наложи да създадат обилни покупки. На мнозина звездите вещаят в този ден да завоюват от игра на шанса или сполучлива договорка. Мнозина в работата са подложени на нов тип тествания, само че ще се оправят с триумф. Ще получите непредвидена помощ от другари за споразумяване на финансови въпроси. В дома е допустимо да избухне скандал.

Риби

Понеделникът за вас е богат на събития, които даже и да не желаете, ще се сипят едно след друго. Ако запазите трезвия си взор върху нещата, ще съумеете да удържите на ритъма. Звездите ви вещаят триумф във всички области и материално благоденствие. Днес вашият оптимизъм, подплатен с положителни пари, е извънредно мощен. Въпреки това не рискувайте повече, в сравнение с можете да понесете, и не надминавайте границата на рационалната достатъчност. Намалете малко темпото, не се задълбочавайте толкоз в настоятелен грижи. От вашата воля и увереност зависи по-нататъшният ви триумф. На мнозина или се отваря път в чужбина, или вършат действия за това. В любовта нещата са без изненади. Внимавайте с Рак и Риба.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР