Овен Добре си помислете преди да се поддавате на общите настроения.

...
Овен
Добре си помислете преди да се поддавате на общите настроения.
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 24 януари

Овен
Добре си помислете преди да се поддавате на общите настроения. Май през днешния ден е по-добре да сте в съпротива на близките. Отстоявайте себе си и най-важното – не изпадайте в всеобща неуравновесеност.

Телец
Някой, без самичък да осъзнава, утежнява живота ви. Да му говорите за това е неефикасно, единствено ще го обидите. По-добре е да се опитате внимателно да намекнете на въпросната личност да се заеме да “подобрява” живота на някой различен.

Близнаци
Бъдете открити за всевъзможен тип съдействие. Съвместните дейности през днешния ден добре се координират и са обречени на триумф. И не позволявайте на колегата си да не помни за вас, пристрастен в личните си ползи.

Рак
Извоювайте си правото през днешния ден да не ви безпокоят задоволително дълго, с цел да се почувствате в естетика със себе си. Резултатът от това може да е произведение, с което да се гордеете цялостен живот.

Лъв
Полетът на мисълта ще ви накара да се опитате да извършите невъзможното. Това може да ви претрупа физически. Намерете другари, с които да споделите концепциите си.

Дева
Вие сте напряко като Летящия холандец, от самото начало пътувате нанякъде, само че без съответна цел и посока. Доста нехарактерна постъпка за вас, само че май имате потребност от малко неопределеност, с цел да се почувствате добре.

Везни
Днес сте способни на в действителност невероятни импровизации. Колкото по-малко се задълбавате във въпроса – по какъв начин да се изразите най-добре, толкоз по-лесно ще се получава.

Скорпион
Днешният ден може да се окаже не изключително работлив, въпреки всичко понеделник е. Добрата вест е, че ще съумеете напълно бързо да компенсирате каквото се е объркало. А постоянно можете да обвините Меркурий за грешките, нали.

Стрелец
Слънцето към този момент от няколко дни е под лъчите на знака Водолей и това би трябвало да Ви кара да се чувствате доста по-добре и по-леко, въпреки всичко това е знакът на вярата. Изобщо прелестен и благополучен се обрисува днешният ден и в случай че не желае да е подобен - направете го.

Козирог
Май недооценявате щастието, което ви е кацнало на рамото. На първо място – лишавате себе си от удоволствия, а на второ – щастието може и да отлети, щом вие нямате потребност от него.

Водолей
Днес може да се почувствате като Алиса при срещата си с Мартенския заек. Прекалено комплицирана задача ще е да поддържате логичен диалог с хората, които срещате. Денят ще е необичайно под напрежение и не е за препоръчване да си имате алъш-вериш с властта.

Риби
Работата в дух на съдействие нормално облекчава живота. И вие не вършиме изключение. Организирайте домашните си в някакъв тип съревнование и черната работа няма да лежи единствено на вашите рамене. А може да пробвате и в службата дали работи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР