Овен Днешният ден не предразполага към активност в деловата сфера. По-голяма

...
Овен
Днешният ден не предразполага към активност в деловата сфера. По-голяма
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 16 август

Овен
Днешният ден не подготвя към интензивност в деловата сфера. По-голяма част от времето си ще пропилеете в несъществени диалози, а може и да похарчите повече пари, в сравнение с можете да си позволите (странно е по какъв начин, само че става).

Телец
Особеното ви “шесто чувство” ще е изключително пленително за човек от противоположния пол. Само внимавайте какво тъкмо ще ви “говори” по повод точно на тази персона. Не се опитвайте да шмекерувате и да прехвърлите дилемите си другиму.

Близнаци
Един просто прелестен ден, изключително в случай че сте покрай хората, които обичате. Днес ще сте отворили сърцето си за света. Внимавайте въпреки всичко кого пускате вътре... И не се оставяйте на леността да ви завладее, а действайте. Разходките по далечни места ще ви харесат.

Рак
Неспокоен ден. Навсякъде ще се усеща напрежение. Ще се пробвате да контролирате възприятията и държанието на хората към вас, а това единствено по себе си е много изтощително, пък и до каква степен е морално...

Лъв
Ще ви се коства, че има нещо, което пропускате и това няма да ви дава успокоение. Седнете и умерено помислете, ще разсеете напрежението.

Дева
Имате задоволително сила даже да покорите света. Може да опитате на първо време с индивида, който харесвате. Всъщност нищо чудно това да се окаже много по-трудно. Междувременно не се дразнете за всевъзможни дреболии, култивирайте умерено отношение.

Везни
Днес може да имате възприятието, че губите почва под краката си и това естествено ще ви изнервя до краен лимит. Прекалените размисли и теории в множеството случаи единствено утежняват нещата.

Скорпион
Днес ще можете да покажете на близките какво значи да имаш положителни хрумвания и по какъв начин да ги приложиш на процедура. Хубав ден да се позанимаете със самите себе си и да си извършите някои самоанализи. Няма да ви се мърда доста по всички страни, а би било добре да го извършите. Разходката ще избистри мозъка и сетивата ви.

Стрелец
Определено имате потребност от компания и естествено ще я откриете в лицето на човек, който доста харесвате. Не се впускайте в безсмислени разногласия, можете да вършиме къде-къде по-приятни неща дружно.

Козирог
Опитайте се да видите оттатък очевидното, това ще ви даде ново схващане и ще се почувствате свободни да обичате освен другите, само че и себе си. Един чудноват ден за завършения и наслада.

Водолей
Един малко ленив ден, въпреки че няма да ви свърта на едно място. Не се опитвайте всичко да решавате от позиция на силата. Заядливите ви забележки може да прогонят човек, на който толкоз доста държите.

Риби
Позволете си да бъдете екстравагантни. Нов имидж – нови завоевания, ще ви се стори безумно елементарно. Обаче имиджът би трябвало да се поддържа, а подготвени ли сте за това? Е, най-малко за един ден можете да сте разнообразни и да не спазвате разпоредбите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР