ОвенДнес за вас се отварят шансове за по-висока служба или

...
ОвенДнес за вас се отварят шансове за по-висока служба или
Коментари Харесай

Хороскоп за понеделник

Овен

Днес за вас се отварят шансове за по-висока работа или за някаква смяна. Чувствате, че към този момент е пристигнал моментът за нещо ново, което да изведе бизнеса ви на висота. Но с цел да имате триумф в бизнеса, не разчитайте на досегашната тактика. Потърсете нови пътища за реализация или разнообразни сфери за изява, изключително в случай че сте в персонална година 1, 5 или 8. При родените в края на знака са вероятни реорганизации и по тази причина е добре да не си печелят врагове измежду сътрудниците и началниците. Мерете думите си, бъдете дипломатични, с цел да прокарате концепциите си и да спечелите уважението на врагове и другари. В този смисъл може да откриете добър сътрудник сред неособено харесваните от вас сътрудници.

Телец

Понеделник ще ви завърти във вихъра на бързи и непрекъснати промени, които ще нарушат привичния ви темп и ще ви изнервят, тъй като подреденият ви свят ще се срути. За някои се обрисуват промяна на работното място или промени, които са свързани с понижаване на личния състав. Телците, родени в средата на знака, ще получат късмет за нови позиции в бизнеса и в служебната подчиненост, само че се изисква да проявят разпоредителност, еластичност и в това време - неизменност. Силната ви вътрешен глас ще ви подскаже по кое време да деянията еластичност и да предприемете хитри ходове, с цел да се отбраните от недоброжелатели. Така ще уцелите точния миг за нови победи. Действайте самоуверено.

Близнаци

Понеделникът ще поразсее вродения ви скептицизъм и ще ви сервира много изненади. Мнозина ги чакат промени на всички равнища, множеството от които ще се окажат за ваше положително. Не прибързвайте с решения, взети в края на предходната седмица, тъй като ще има по-добри шансове. Някои ще ги товарят ви с нови отговорности, само че вие сте привикнали да тъчете на няколко стана. Не подценявайте креативните си заложби и не загърбвайте неща, които отлагате от много време. Понеделник като цяло няма да е от най-успешните ви дни, само че въпреки всичко ще ви се дават богати благоприятни условия за покачване на служебното ви състояние, а в случай че го " хванете " в точния миг, ще задържите за дълго положителния си имидж в работата.

Рак

Днес съвсем на всички от знака ще се наложи да излязат от изчаквателната си позиция, с цел да запазят мястото си в работата и да имат късмет за развиване и повишение на приходите. Вече няма да вървят старите ви номера, тъй като обстановката ще изисква да давате повече от себе си. Не се конфронтирайте с Близнаци и Дева, тъй като хора тъкмо от тези зодии биха могли да ви оказват помощ с интелигентен съвет. Следобед евентуално мнозина ще ги обхване мързел и ще стартират да си мечтаят за малко успокоение, което явно ще бъде нарушено или с работни, или с персонални проблеми. Не забравяйте, че действителността не всеки път дава отговор на визиите ви.

Лъв

През първия работен ден е неотложно да употребявате своите професионални умения, с цел да постигнете авансово начертаните от вас цели на работното място. Благоприятно развиване ще имат всички ваши начинания, свързани с креативен или приложни действия. Възможностите ви за реализиране на положителни финансови доходи ще са повече от отлични, тъй че не ги пропускайте. За родените в края на знака е належащо да наложат надзор върху държанието си на работното място, както и в контактите си с околните и приятелите. Не говорете повече от рационалното, тъй като, вместо да извлечете изгоди при воденето на договаряния, можете да си навлечете непредвидени главоболия.

Дева

Понеделникът ще е преуспяващ за тези представители от знака, които съумеят да употребяват негативите в професионалната сфера в своя изгода. Ще разполагате както със сили, по този начин и с ентусиазъм, с цел да предприемете положителни начинания в професионалната сфера. Напълно допустимо е да бъдете натоварени и с спомагателни отговорности от страна на началници и високопоставени клиенти, изключително в случай че заемате и по-отговорни постове на работното си място. Напълно допустимо е да имате потребност от повече развлечения вечерта, с цел да се преборите с първите признаци на пролетната отмалялост и незаинтересованост. Приемайте повече витамини и минерали, както е добре да залагате и на повече придвижване навън.

Везни

Още първият работен ден ще ви даде благоприятни условия, които до неотдавна даже и не забелязвахте в професионалната сфера. Напълно допустимо е някои да получат предложение, на което да не могат да устоят, заради опциите, които им се откриват както в настоятелен, по този начин и в веществен проект. Други ще са способни на огромни подвизи на работното място, само че е неотложно да отделят време и за пълностоен отдих. Родените в персонална година 2 или 7 ще изискват от заобикалящите си неустрашимост и стопроцентова централизация, изключително когато става въпрос за професионалните им задължения. Напълно допустимо е да не съумеете да простите за нанесена ви засегнатост от страна на настоятелен сътрудник или сътрудник.

Скорпион

Днес се пробвайте да бъдете над проблемите си, тъй като единствено по този начин ще можете да извлечете оптимални изгоди. По-голяма част от родените под този зодиакален знак ще се радват на благоприятни условия за осъществяване на положителни облаги в материалната област. При мнозина ще е засилен стремежът посредством нов способ да усилят приходите си. Понеделник ще е сполучлив за тези представители от знака, които не се опасяват да стартират на нова основа да градят професионалния си живот. Не затваряйте досегашните порти след себе си, тъй като един ден може още веднъж да пожелаете да се върнете обратно. Стремете се да бъдете лоялни чиновници, настоятелен сътрудници и началници. В любовта залагайте на компромисите.

Стрелец

Днес съвсем всички от знака ще се радват на положителни благоприятни условия за реализация в професионалната сфера. Сигурен ще е триумфът ви, само че не без да сте минали преди този момент пред компликации и ограничавания, които могат да откажат огромна част от вас да преследвате до дъно ползите си. В взаимозависимост от моментното ви въодушевление и персоналната ви настройка ще са и приходите ви. Реализацията ви на работното място ще бъде с позитивен знак, което и ще ви сложи пред нов вид провокации в професионалната сфера. Родените през ноември ще притеглят вниманието на представителите от противоположния пол. Напълно допустимо е да се стремите към създаване на сигурност освен за себе си.

Козирог

В понеделник главните трендове са свързани с вашата социална интензивност, професионални изяви и взаимоотношенията с сътрудниците по другарство и по бизнес. Има известна възможност някои от вас да решат да работят повече за другите, в сравнение с за себе си. Ще се чувствате най-добре в уюта на дома измежду познатите ви и обичани хора. На брачния си сътрудник може да се доверите, той може да ви помогне, в това число и с хрумвания за скритата природа на нещата към вас, само че не му възлагайте въпреки всичко прекомерни задания и упования. Ако са ви нужни сила и пробивност, с цел да съумеете в публичните си и професионални изяви, знайте, че я имате премного.

Водолей

Днес мнозина от вас ще имат опция да се учат в процеса на това, което вършат, и да проучват и поправят в ход дейностите си. Ще имате и много контакти, и то може би най-вече с млади и с съумели хора, някои от срещите ви ще бъдат безусловно непредвидени. Вероятни са контакти с извънредно забавни и привлекателни представители на противоположния пол. Ако сте почнали нещо огромно и се нуждаете от помощта на авторитетни хора, живейте с мисълта, че ще я получите. Ще сте в положение да се представяте сполучливо и да защитавате личните си проекти и хрумвания. По предписание се радвате на положително здраве, само че не прекалявайте и не стигайте до крайности, с цел да не си докарате сами беди.

Риби

Понеделник е денят, в който можете да постигнете забележителен персонален и професионален прогрес и да планирате и осъществите нужните дейности за това. Още повече че ще ви подкрепя изостреният ви блян за обезпечаване на финанси и благоденствие. Същевременно ще ви влекат и удоволствията, като в интимната сфера съгласно звездите сте неотразими. Занимания с обичани действия и деца също ще ви носят наслада. Ако работата ви е обвързвана с някакви рискове, бъдете доста деликатни. За професионалната си изява и повишение на квалификацията можете да включите сполучливо целия си разсъдък и благоприятни условия. Успешни професионални изяви, изключително в случай че са в сферите на изкуството.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР