Овен Днес ще имате повече неща за вършене от вчера. Не

...
Овен
Днес ще имате повече неща за вършене от вчера. Не
Коментари Харесай

Хороскоп за днес – 7 февруари

Овен

Днес ще имате повече неща за извършване от през вчерашния ден. Не си мислете, че всичко са оставили на вас, просто по този начин се е случило. Може да сте малко по-раздразнителни от нормално, само че да му мислят близките, вие мъчно ще измененията настроението си.

Телец

Този ден ще ви даде схващане за настоящия миг въз основа на минали действия. В такива моменти човек се сеща за кармата и нейното въздействие. Важното е да не вършиме взаимни отстъпки със съвестта си.

Близнаци

Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към фамилията, направете някои благ жест, ще трогнете всички. Само не прекалявайте с доста мазните храни и с пиперливите приказки.

Рак

Грижите за материалното още веднъж ще са на дневен ред, не позволявайте да ви разстройват, през днешния ден би трябвало да потърсите другите измерения на нещата. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на ориста си, тя няма да ви изостави.

Лъв

Късметът най-накрая разтваря крила над вас. Ще се отворят идеални благоприятни условия за реализация, ще можете да сбъднете някои от фантазиите си. Важното обаче е да подредите целите си, с цел да не се разпилявате на вятъра.

Дева

Днес ще сте в много войнствено въодушевление, само че и възторг няма да ви липсва. Готови сте да извършите чудеса от смелост единствено поради една концепция. Дано съумеете да убедите и другите в грандиозността на вашите замисли.

Везни

Днес ще сте малко разсеяни и мъчно ще се занимавате с неща, изискващи неизменност. Самият ден не допуска рутинна работа. Намерете вид, при който да вършите нещата за малко време, с цел да имате и резултати.

Скорпион

Малко обезпокоени ще сте през днешния ден. Сигурно прекомерно доста неща са ви на главата и се чудите с кое по-напред да се захванете. Най-важното е да не се преуморявате. Не прекалявайте с работата, по-добре потърсете някой да ви помогне.

Стрелец

Трябва да погледнете по-отвисоко на нещата, с цел да не се дразните, че у дома е постоянно е разбъркано и мръсно. Не си разваляйте деня поради някои битови неуредици, въпреки и не толкоз дребни. В последна сметка на следващия ден всичко ще бъде наред.

Козирог

Хубав ден да се погрижите за роднините си и изключително да отдадете респект на предците си. Може да е с едно простичко вътрешно възприятие на признателност за това, което са ви предали.

Водолей

Сериозно разминаване сред думите и делата ви се следи. Изглежда сте давали повече обещания, в сравнение с сте в положение да извършите. След обяд ще би трябвало да помислите и за някои несъблюдение периоди, хващайте се на работа, до момента в който към момента ви имат доверие.

Риби

Днес ще сте изключително чувствителни към мнението на близките. Може ли да се поддавате на сходни страсти, вие сте справедливи и ви е ясно по какъв начин стоят нещата, няма потребност да се обиждате на нечии инцидентни забележки.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР