ОвенДнес ще бъдете удивителен целител за своя любим човек. Никакъв

...
ОвенДнес ще бъдете удивителен целител за своя любим човек. Никакъв
Коментари Харесай

Хороскоп за 20 януари 2022 г.

Овен
Днес ще бъдете изумителен целител за своя обичан човек. Никакъв доктор и нито едно лекарство няма да могат да му оказват помощ по този начин ефикасно, както Вашата целувка или поглаждане по болното място. А пък положителната и ласкава дума напряко ще стане панацея. Почувствайте се като положителния лекар Охболи...
Телец
С убеденост може да кажете, че в живота Ви се случва нещо, за което не знаете, даже и да не можете да го посочите. Но това няма доста да Ви тормози, в случай че индивидът, който сте смятали за собствен съдружник не премине на противоположната страна. Имайте поради и това, че някой може да се пробва да Ви направи прелестна изненада. Работата е в това, че най-хубавото, което може да извършите в тази ситуация е, да запазите успокоение.

Близнаци
Днес на Вашия обичан човек му следва да Ви помогне в някаква не лека работа и той сполучливо ще се оправи с тази не лека задача. А триумфът ще бъде толкоз пагубен, че за Вас ще остане единствено опцията да се удивлявате в бързината му на намиране на решения.

Рак
Днес на Вашия обичан човек може да не му хареса, че отделяте прекомерно доста време и сили на образование, работа или някакво друго занятие, което не го касае непостедствено. Ще се наложи да му потвърждавате тяхната нужда, и то в действителност по 10 пъти.

Лъв
Ще постъпите много умно, в случай че забележителна част от този ден посветите на размишления за предишното и разбор на своите неточности. Денят е прекрасен и по още една причина: разрешава да си извършите безгрешни заключения, да се разделите с илюзиите и розовите очила, и дружно да се оправите с проектите си за бъдещето. Отношенията с обкръжаващите се трансформират: Вие по нов метод ще би трябвало да поставите акцентите, а ролята Ви става все по-значима. Денят е подобаващ за запознанства и начало на романи: Купидон и стрелите му се намират на Ваше разположение. За срещи избирайте места с хубава музика.

Дева
Днес на Вашия обичан човек няма да бъде елементарно да схване всичко, което вършиме и говорите, съществено. Ако не планирате да употребявате своето амплоа на смешник, ще се наложи да бъдете доста безапелационни, с цел да избегнете неразбирането.

Везни
Не се опасявайте през днешния ден да се решите на рискована, недомислена и малко откачена крачка. Знайте че тъкмо това е, което Ви е нужно в този момент! Може да Ви помогне да забравите тъгата, да измененията нещо в връзките ви, които в този момент са в застой, както и да почувствате себе си Личност.

Скорпион
Смелото и рисковано начинание се оказва извънредно сполучливо, и ще постигнете резултати, за които по-рано сте могли единствено да мечтаете. Конкурентите Ви ще умират от злоба, а съдружниците ще ликуват и мигновено ще Ви изберат за собствен водач. Успехът ще позвърти главата Ви, само че няма да пречи да си вършиме дълготрайни проекти. Чувствате се победител, а това усилва Вашата прелест за противоположния пол. Няма да усещате дефицит на искащи да се срещнат с Вас, или неотложно и вечно да свържат своята орис с Вашата. Но защото сте освен безпределно обаятелни, само че и доста мъдри, и по тази причина избягвате безрасъдните дейности.

Стрелец
Днес ще би трябвало да деянията чудеса от устойчивост и непримиримост.Те ще са Ви повече от нужни при общуването с Вашия обичан човек, въпреки че през този ден дадената задача напълно няма да може да бъде наречена лека. Ако се справите с нея, можете самоуверено да си подарите орден. Макар и шоколаден.

Козирог
Денят е подобаващ, с цел да разширите своя кръг от познати. Може би към този момент е време да се визиите на родителите на своя фаворит? Обсъдете този въпрос. И в случай че решите, постарайте се да му извършите доста положително усещане.

Водолей
Днес бъдете подготвени за цялостен куп предложения, благоприятни условия и особени молби. Те по своему са привлекателни, само че просто няма да можете да отговорите на всички. Трябва да забавите ход и да поемате по-малко задължения. В последно време са се случили прекалено много събития и затова има заплаха да загубите чувството за вероятност или да започнете да възприемате близкия човек като даденост, а това е напълно недопустимо. Отдайте желания на разновидностите, които се основават на дълготрайни цели. За страдание, може да Ви се наложи, да минете без развлечения.

Риби
Има висшестояща фигура, която провокира у Вас злост? Днес няма да се наложи, да се срещате с този човек. Той може и по-нататък да Ви работи на нервите, само че това ще стане единствено при положение, че му позволите. А не му позволявайте! Вземете си почивен ден и се насладете на компанията на хората, които обичате, а по-късно се върнете на работа с радикално променено отношение. Щом на другите това е по силите, значи и Вие можете.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР