ОвенДнес не трябва прекалено много да се надявате на своето ...

ОвенДнес не трябва прекалено много да се надявате на своето

Хороскоп за 4 декември 2021 г.

Овен
Днес не би трябвало прекомерно доста да се надявате на своето омагьосване и умеене да убедите Вашия обичан човек в каквото и да било, с помощта единствено на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден сходно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, в случай че се добави и усмивка към тях...
Телец
Да си изясните кои точно аспекти в живота Ви изискват внимание в този момент, не е по този начин елементарно. Изпаднали сте от водовъртежа на събитията и към този момент от много време не се усещате в естетика с обкръжаващия Ви свят. Това, което в този момент би трябвало да извършите, е да взе участие интензивно в темп и заниманията на обичаните си хора. Присъединете се към тях, когато са заети с рутинните си дейности или предложете помощта си в работата им в къщи. Когато още веднъж се окажете в центъра на дейните дейности, ще разберете върху какво би трябвало да се концентрирайте.

Близнаци
Не Ви ли се коства, че със своята обич и грижа задушавата обичания си човек? Той се задъхва във Вашите обятия и си мечтае единствено за едно: за глътка пресен въздух. Звездите не Ви приканват да обичате своя обичан човек по-малко, само че никак не си заслужава да звъните по 100 пъти дневно на мобилни, с цел да се убедите, че е добре, напряко не си заслужава.

Рак
Помислете, за какво не Ви харесва у Вашия човек тази или онази линия. Може би с нея изцяло може да се помирите, в случай че им сложите друго наименование?... Например не плямпало, а обшителност; не измамник, а мечтател. Днес е удобен ден за опити и самовнушения. Опитайте!

Лъв
Имате поддръжник - човек, който мисли, че Вие на практика имате всичко, с цел да извършите живота му по-добър и през днешния ден е подготвен да Ви каже това. Може би желанията му произлизат от региона на романтиката, а може и да е надъхан по-делово. Бъдете справедливи и се вглеждайте повече в стеснителните персони, които не се изявяват, единствено с цел да привлекат Вашето внимание. Ще се наложи да вземете самодейността в свои ръце, с цел да измъкнете от подобен човек самопризнание, само че в случай че имате желание да станете за някого недостигащото звено, то спомагателните старания за това си заслужават.

Дева
Днес Вашия обичан човек ще заприказва с Вас на някаква много сериозна тематика, и то толкоз сериозна, че и сами ще се учудите, тъй като от него изобщо не сте очаквали такива думи. Ще се наложи дружно да се оправяте с казуса и да обсъждате какво да решите. В последна сметка всичко ще приключи повече от сполучливо.

Везни
Това е доста сполучлив и плодотворен ден, който може да посветите на фамилните отговорности, оправяне на някои неща в дома си и решение на битови проблеми. По начало всички представители на Вашия знак са разтропани, действени, проведени и сте в сътояние и най-ленивите да вдигнете за героизъм ( в полза на истината – не за дълго). Ако предпочитате проведено забавление, по-добре се доверете за подготовката на някой различен. Вие към всичко се отнасяте по този начин съществено, че дори и приятелско събиране може да превърнете в формален банкет.

Скорпион
Толкова самотно и зле ще се почувства Вашия обичан човек през този ден, че единствено Вашето престояване паралелно с него, без значение дали ще е морално или физически, ще може да му помогне най-малко малко. Затова се постарайте, да не се отделяте нито крачка от него. Така ще бъде по-добре за него, и по-спокойно за Вас.

Стрелец
Посветете този ден в правенето на проекти: на околните дни, не днешната вечер и на далечното бъдеще. Може да планирате и самото сформиране на проектите, в случай че желаете по-късно всичко, което замисляте, да може да реализирате сполучливо. Защо тогава да не замислите повече неща? Вечверта прекратете планирането и преминете към реализация на това, което към този момент сте замислили, изключително в случай че се касае за вечеря с някого.

Козирог
Днес звездите не Ви предлагат да злоупотребявате с алкохола, изключително в наличието на своя обичан човек, и без значение от неговото държание. В случай и на най-малката нетрезвост, ще загубите способността за съответна реакция на дейностите на своята половинка, което може да провокира голям брой недоразумения.

Водолей
Днес ще Ви чакат радостни открития и приятни попадения в персоналния живот. Не сте и могли да си помислите, че всичко може да се окаже по този начин просто. Какво пък: хванете шанса си с две ръце и го дръжте крепко, че току-виж се премислил, изплъзнал се и се скрил в незнайно направление.

Риби
Да се промени предишното е невероятно, та по тази причина би трябвало да го приемете и да свикнете с него. Това, което сте създали (или не сте направили), ще се размие във времето, а това значи, че е пристигнало време да гледате напред и да оставите всички неприятни мемоари зад тила си. Докато изчаквате да утихнат всички негативни страсти, Вашето самообладание ще помогне, да преодолеете най-трудното, а хората, които Ви обичат, ще Ви отвлекат от несъответствуващите мисли по най-хубав метод. Срещайте се с другари и непрестанно си напомняйте, че Ви чака прелестно бъдеще.

Източник: dnesplus.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg