ОвенДнес е възможно отново да се изкушите да предоставите непоискани

...
ОвенДнес е възможно отново да се изкушите да предоставите непоискани
Коментари Харесай

Хороскоп за 31 май: Везни, не позволявайте емоциите ви да повлияят на работа

Овен

Днес е допустимо още веднъж да се изкушите да предоставите непоискани препоръки. Най-добре е да не давате препоръки, в случай че не сте помолени за това. Дори и да имате най-хубавите планове в сърцето си, най-вероятно ще бъдете изтълкувани неправилно. Подгответе се за огромен скок в кариерата ви след една огромна ваша изява. Тренирайте речта си пред огледалото, до момента в който не я научите наизуст, с цел да излъчвате нужната убеденост. Вероятно, няма да получите сумата, която чакате тъкмо през днешния ден, само че имайте самообладание и продължете да работите все по този начин старателно. Много скоро ще имате опцията да харчите на воля парите, които сте си спечелили.

Телец

Навярно ще започнете да обмисляте или ще извършите дързък  ход за смяна в живота си през този ден. Ако е по този начин, уверете се, че не действате преждевременно. В своята раздразнителност постоянно хората позволяват съдбовни неточности. Старайте се да не се набивате на очи в службата ви през днешния ден. Вниманието, което бихте привлекли, евентуално ще е негативно, тъй че си вършете работата безшумно и добродушно, без доста показност. Време е да си почините от изтощителното изчисление на всеки един разход в името на спестяването. Позволете си да се поотпуснете през днешния ден.

Близнаци

В случай, че сте в дълготрайна връзка, ще се стремите още веднъж да запалите искри сред вас и обичания човек. Ако сте несемейни, ще бъдете въодушевени да мислите дълго и настойчиво за опцията да се ангажирате най-сетне. По всичко наподобява, че денят ви ще премине отлично и доста продуктивно. Работата ви по планове ще върви добре, само че не забравяйте да си вършиме дребни почивки. Бизнес покупко-продажбите ще вървят добре през днешния ден, по този начин ще си насрочете среща за договаряния с вашите сътрудници в бизнеса. Обърнете внимание на периода на договорите, които подписвате.

Рак

Тъжни мисли може да ви обземат през този ден в персонален проект. последните седмици на този месец. Вероятно сте били засегнати от обичан човек и в този момент преживявате тежките слова. Освободете се от непотребните нерви, не си заслужава! Не се опитвайте да спорите с сътрудниците си по дадени бизнес въпроси, защото най-вероятно ще останете разочаровани. Игнорирайте клюките и разискването на хора, които не участват измежду вас, с цел да си нямате проблеми по-късно. Няма смисъл да се разстройвате от финансовите си проблеми, мислейки какво да вършиме. Решението е да запретнете ръкави и да работите на две или три места, в случай че се наложи, с цел да може да изплатите всичките си задължения и сметки.

Лъв

Може да почувствате неочаквана смяна в обичта си към някой през днешния ден. Вероятно е човек, който не заслужава повече да отделяте време за него. Въпреки това бъдете повече от справедливи, тъй като преценката ви би могла да се окаже неправилна. Мечтаете за смяна и нов ред в работата ви, то тогава бъдете изобретателни и създайте нещо нетипично с вашият почерк на работа. Ще оберете овациите и всички ще стартират да гледат на вас с друго око. Трудностите с финансите по време на рецесия са нещо всекидневно за съвсем всички, тъй че и да се оплаквате, няма да измененията нещата. Трудните времена ще отминат, както след бурята изгрява слънцето.

Дева

Неясно възприятие на безпокойствие може да ви сполети през този ден. Не си губете времето, пробвайки се да анализирате или прекомерно да мислите от кое място може да пристигнало това възприятие. Избягвайте да се притеснявате, връзката ви не е застрашена. Има възможност някои ваши сътрудници да ви помолят за подпомагане и по-късно ще пожелаят обилно да се отблагодарят. Постъпете благородно, тъй като положителната известност коства повече от златото. Проблемите с парите могат да преобладават в живота ви този ден, само че това няма да е напълно ваше лично занятие. Партньорът или непосредствен родственик също може да стои зад казуса. Въпреки това с духа си, вие бързо ще отскочите от тази крах.

Везни

Трудни и тежки отговорности евентуално ви предстоят в персонален проект през днешния ден. Все отново няма потребност да се депресирате. Някой, който е покрай вас, ще бъде подготвен да ви даде нужната поддръжка, в случай че я поискате. Трудните времена в никакъв случай не траят постоянно. Борбата с съперниците ви няма да е по никакъв начин лека. Очаквайте подли номера от някои ваши сътрудници и приказки зад тила ви. Просто, гледайте в профил и деликатно наблюдавайте държанието на всеки един и доста неща ще ви станат ясни. Не позволявайте страстите ви да повлияят на покупко-продажбите и работата ви, откъдето идват приходите ви. Импулсивните решения няма да са положителни за вас, тъй че се въздържайте от бързи и недомислени дейности.

Скорпион

Няма възможност да ви се провалят проектите за някакво дълготрайно пътешестване или летуване. Може би ще имате известни различия с половинката си по отношение на дестинацията. Бъдете безапелационни, поставяйки стоманените причини във ваша изгода. Отметнете по-голямата част от работата ви, защото на следващия ден ще ви бъде извънредно с напрежение. Извинете се на ваш сътрудник или шефа ви, в случай че сте позволили някаква неточност или има известно закъснение, което спъва работата ви. Парите ще ви намерят през днешния ден. Оглеждайте се за изгубени пари по пода или улицата, доста е евентуално да намерите пари през днешния ден. Също по този начин, ненадейно ваш непосредствен може да ви върне парите, които по-рано сте дали на заем.

Стрелец

Този ден наподобява обещаващ във връзка с всички сантиментални завършения. Добавете към своята съобразителност естествения си сексапил и вие ще бъдете сигурен победител. Въпреки това, не преувеличавайте доста, изключително що се отнася до интимните въпроси. Относително добър работен ден, само че вътрешни проблеми могат да  попречат на работата ви и да се почувствате подтиснати. Не допускайте нервни прояви от ваша страна, с цел да не се стигне до остри конфликти на работното ви място. Предишните ви вложения ще доведат до добра възвръщаемост, облекчавайки финансовата ви тежест. Трябва обаче да се въздържате да инвестирате парите си в голям брой места.

Козирог

Трудни и тежки отговорности евентуално ви предстоят в персонален проект през днешния ден. Все отново няма потребност да се депресирате. Някой, който е покрай вас, ще бъде подготвен да ви даде нужната поддръжка, в случай че я поискате. Трудните времена в никакъв случай не траят постоянно. Борбата с съперниците ви няма да е по никакъв начин лека. Очаквайте подли номера от някои ваши сътрудници и приказки зад тила ви. Просто, гледайте в профил и деликатно наблюдавайте държанието на всеки един и доста неща ще ви станат ясни. Не позволявайте страстите ви да повлияят на покупко-продажбите и работата ви, откъдето идват приходите ви. Импулсивните решения няма да са положителни за вас, тъй че се въздържайте от бързи и недомислени дейности.

Водолей

Може да бъдете сигурни, че през днешния ден обичаните ви хора ще ви оказват помощ обилно от сърце. Бъдете признателни и компенсирайте по най-благороден метод техните доброжелателни старания. Вашата злост към клюките ще ви накара да се нахвърлите гневно към сътрудник, който има неприятно отношение към различен, за който се грижите. Проявете хладнокръвие, тъй като отговорната страна скоро ще бъде изправена пред доклад за неправдата. Днес има признаци, че финансовото ви положение ще се усъвършенства доста. Трябва обаче да се опитате да инвестирате общата сума в някои сигурни средства. Този ден дава обещание да бъде доста задоволителен финансово.

Риби

Ако ви е мъчно да балансирате сред кариерата и любовния си живот, не се тормозете. Звездите ви оферират взаимни отстъпки през днешния ден, без да е належащо да се обяснявате за своите отсъствия от работа или пропуските в връзките с колегата си. Вероятно, през днешния ден ще намерите отговорите, които търсите, без да чувствате даже най-малката колебливост. Вие ще реагирате твърдо на разклоненията от пътя през днешния ден, ръководени от своята вътрешен глас. Вашата динамика ще ви помогне да постигнете финансовите си цели. Амбициозните, само че реалистични финансови цели за себе си ще ви накарат да постигнете триумф през този ден.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак, а не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР