Овен Денят ще ви засипе с телефонни обаждания и желания за

...
Овен
Денят ще ви засипе с телефонни обаждания и желания за
Коментари Харесай

Хороскоп за 17 август: Проблеми застигат 2 зодии

Овен
Денят ще ви засипе с телефонни позвънявания и стремежи за срещи от страна на кого ли не. Имате потребност от стройна организация, с цел да съумеете да се справите с всичко. Добре ще се почувствате, когато разберете какъв брой доста работа сте отхвърлили.

Телец
Трудно ви е да се адаптирате към условията на всекидневието, само че няма по какъв начин, би трябвало да се включите. Бъдете деликатни с кого поддържате връзка, тъй като сте доста податливи на непознати въздействия.

Близнаци
Малко ще ви е мъчно да превключите на работен режим, само че няма по какъв начин, животът продължава. Всъщност денят не е неприятен за вас, даже може да извадите шанс с някои дребни неща. Не забравяйте възприятието си за комизъм.

Рак
Ще усещате известно напрежение, а също така някои стаени страхове може да се пробудят. Бъдете деликатни с яденето и се пробвайте да не употребявате никакъв алкохол.

Лъв
Късметът още се навърта към вас, не го пускайте да избяга. Днес може да ви донесе някоя облага - я от тотото, я от другаде. Само участвайте.

Дева
Ден за работа. Ще имате доста. Потърсете помощ. Ако можете отделете повече време за фамилията, там ще се почувствате в действителност умерено и най-много ще усетите обичта на околните си.

Везни
Много мощен ден, само че изпълнен с много провокации за вас. Може би личното ви подсъзнание ще ви сложи в някаква необикновена обстановка. Опитайте се да дишате надълбоко преди да викате, само че просто се отпуснете.

Скорпион
Днес е по-добре да се занимаете със личните си задължения, общуването с близките няма да е прекомерно резултатно. Ако желаете да вършиме нещо не дигайте доста звук и не се доверявайте на самозвани съветници.

Стрелец
Днес може да сте малко раздразнителни, само че все пак не си го изкарвайте на близките. Опитайте се да сте по-дружелюбни и благи и може да постигнете повече в сравнение с сте очаквали.

Козирог
Ако действате ненатрапчиво, само че упорито и далновидно, имате съществени шансове да постигнете триумф. Добър ден за явяване на изпити и за контакти с чужбина.

Водолей
Денят не подготвя към разформироване, а в противен случай през днешния ден е ден за готовност и деяние. Имайте едно мислено при работа с доста хора, бъдете деликатни в изявленията си.

Риби
Ден единствено за ексцентрични хрумвания. При положително предпочитание може да пристъпите към реализирането им. Нещата ви ще се провеждат добре, а също така може да получите поддръжка от приятелите си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР