ОвенДенят е свързан с понижаване на жизнената Ви активност и

...
ОвенДенят е свързан с понижаване на жизнената Ви активност и
Коментари Харесай

Хороскоп за 7 декември 2021 г.

Овен
Денят е обвързван с намаление на виталната Ви интензивност и през днешния ден няма да сте по този начин енергични, само че пък ще сте по-сговорчиви от нормално. Ще съумеете да оправите някакви отдавнашни различия, съвсем без да преживявате, че се постанова да вършиме отстъпки. Не са изключени непредвидени предложения и оферти за присъединяване в всемирски мериориятия – не се отхвърляйте от тях, в случай че желаете да се радвате на нови запознанства. Може да се замислите за промяна на работата. Днес ще се радвате и на нови хрумвания.
Телец
Съсредоточете се върху приемане на материални богатства. Вероятно е решение на имуществени въпроси и подписване на преференциални покупко-продажби. Възможно е приемане на пари за по-рано свършена работа, или връщане на остарял дълг. Малко напрегнати ще станат връзките в трудовия колектив и Вашите победи ще провокират злоба у заобикалящите Ви. Денят е подобаващ за пътешестване, а също за започване проучването на непознат език или култирата на друга страна. Отношенията с околните се основават на взаимна поддръжка. Не проявявайте нарцисизъм.

Близнаци
Изпълнението на ежедневните Ви отговорности през този ден се облекчава. Възможно е да Ви се почви добра компания или угодлив асистент, с който прелестно да прекарате деня. Това е подобаващ миг, с цел да придадете на свършената по-рано работа красива и привлекателна форма. Хубаво би било да въведете в ред своето работно място, а също и да се оправите с дребните си задължения. Ако организирате курс на лекуване, спазвайте инструкциите на лекаря, а и снабдяването с нужните медикаменти няма да съставлява никаква компликация.

Рак
Изключително мъчно ще бъде за Вашия обичан човек да предприеме някаква решителна крачка към Вас или встрани от Вас. И в този и в оня случай по-късно ще Ви чака напълно различен живот, или най-малко напълно друг от този, с който от дълго време сте привикнали.

Лъв
Днес ще Ви се стори, че на Вашия обичан човек не му е по този начин забавно да поддържа връзка с Вас, както преди. Възможно е това да бъде лъжливо чувство, обвързвано с това, че просто има неприятен ден и натоварването му е прекомерно огромно. Съгласете се, че при такова състояние човек не може да усеща нищо друго, с изключение на зверска отмалялост.

Дева
Денят е обвързван с проблеми в фамилните връзки и ще Ви бъде доста мъчно да се договорите с околните си. Даже и при най-романтичните фамилни връзки ще възникне напрежение, а кавгите при проблематичните двойки ще бъдат с удвоена периодичност. Постарайте се да установите същинската причина за различията, а това е изцяло по силите Ви. Не би било зле да намерите време за своето занимание, колкото и безсмислена загуба на време да наподобява това на заобикалящите Ви. Днес тъкмо обичаното занятие би помогнало за повишение на настроението Ви, а и да се примирите с това, което не можете да поправите.

Везни

Скорпион
Планирането - това е ключ към Вашия триумф. Затова си отеделте задоволително време за обсъждане на всички елементи. Датите, точното време и друга значима информация, се нуждаят от изключително внимание, тъй че фокусирайте вниманието си върху това, да можете да синхронизирате нещата и те да бъдат по едно и също време. Колкото по-рано можете да извършите това, толкоз по-добре. През втората половина на деня, нещо непрекъснато ще Ви отвлича. Постарайте се да сведете до най-малко своето присъединяване в работата на другите хора.

Стрелец
Яснотата не е нещо, което може да създадете със свои ръце. Нея или я има, или я няма. За благополучие, след дългия интервал на неизясненост, през днешния ден ще видите чисто и ясно небе и ще обърнете внимание на това, какви се явявате в действителност и върху какво би трябвало да концентрирайте своето внимание. Трябва да започнете да действате. След краткотрайното мъртвило би било непростимо да не се възползвате от удобния миг. Трябва да извършите избор и отговора към този момент Ви е прочут. Затова вземете дефинитивно решение до довеждане докрай на деня.

Козирог
Касичката Ви би трябвало от дълго време да е цялостна с прелестно звънтящи монети, грижливо събирани от Вас за круиз. Днес е извънредно време да решите съществено, какво, дружно със фамилията си, ще вършиме през този месец. Посветете този ден на търсене на информация и в правене на сметки. Може и да решите нещо - всичко се случва! Впрочем, много занимателен ще се окаже и самият развой на търсене...

Водолей
Рискувате да започнете работа в непозната територия? Не се стеснвайте да задавате въпроси на хора, които са били там преди Вас и без бавене си купете някой справочник. Когато се окажете на избраното място, не се опасявайте, да се доверите на своя инстинкт, даже и това да опонира на благоразумието в смисъл на обичайното схващане. Следвайки своята вътрешен глас, може да превърнете пробната концепция в доходно дружество.

Риби
Днес няма да се наложи да обяснявате на своя обичан човек, за какво се каните да постъпвате по този или оня метод, или за какво желаете от него това или това. Той и самичък ще разбере прелестно ситуацията и ще постъпва тъкмо като Вие сте си мечтали..Затова звездите Ви предлагат, да цените момента.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР