Овен Ден, в който ще ви се иска най-много да се

...
Овен
Ден, в който ще ви се иска най-много да се
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за 6 февруари

Овен
Ден, в който ще ви се желае най-вече да се забавлявате. Изведете децата на разходка или по магазините (ако можете да си го позволите). Ден, в който вие ще би трябвало да поддържате настроението на равнище.

Телец
Първата част от деня е много прочувствена и объркана, само че по тази причина пък следобяд ще можете да се усмихвате на отминалите часове. Чувството за комизъм постоянно оказва помощ.

Близнаци
Подгответе се овреме, тъй като близки родственици или съседи може да решат да ви изненадат и ще се почувствате конфузно, в случай че нищичко не сте приготвили. Днес е вашият ден да участвате в шерване проблемите на битието.

Рак
Малко по-нервен е днешният ден, тъй като е обвързван с предоставяне на пари, а това никому не е прелестно. Ще би трябвало някак да се справите с ситуацията. Може пък внезапно да получите някое преференциално предложение, въпреки че би трябвало да внимавате да не ви подведат.

Лъв
В изблик на другарски усеща през днешния ден може да деянията напряко глупава благотворителност. Понякога е добре да оставяте хората сами да си учат уроците, без да им се натрапвате. Не всички работят с вашата шеметна експедитивност.

Дева
Все още не можете да се отърсите от тягостните си настроения и интуиции. Не допускайте черни мисли да разстроят деня ви. Проявете уважението си към по възрастните като ги посетите или най-малко се обадите по телефона.

Везни
Днес ще търсите провокации и нека цялата ви другарска група споделя желанията ви. Ако не съумеете да отидете на някое вълнуващо място, то най-малко можете да измислите нещо ексцентрично дружно.

Скорпион
Днес ще би трябвало да докажете, че сте съществени, солидни и на вас може абсолютно да се разчита. Забравете за развлеченията най-малко за няколко дни и се отдайте на работата, в случай че желаете да получите наградата, който желаете.

Стрелец
Ще имате по-скоро домашни задължения и грижи към фамилията. На работното си място не давайте ухо на слуховете, единствено ще ви скапват настроението.

Козирог
Интересен ден, въпреки че може и да не го възприемете тъкмо по този начин първоначално. Опитайте да запазите самообладание и не се опитвайте да налагате мнението си.

Водолей
Ще се разкъсвате сред желанията, отговорностите и осъществяването. Ще би трябвало да търсите равновесие сред нещата, а може би и помощ. Ще би трябвало да си признаете, че не с всичко можете да се справите сами.

Риби
Днес е хубаво да отделите време, с цел да си изясните връзките с хората към вас. Вие в действителност виждате нещата от всички гледни точки, само че май имате потребност от повече увереност, с цел да тръгнете да действате.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР