ОвенБезспорен лидер Проучване от 2017 г. установи, че интелигентните хора

...
ОвенБезспорен лидер Проучване от 2017 г. установи, че интелигентните хора
Коментари Харесай

Кои зодии псуват най-страшно?

Овен
Безспорен водач

Проучване от 2017 година откри, че интелигентните хора псуват повече. Ако това е мерилото, то Овните са гениални. Да стартираме от Куентин Тарантино (27 март).

В персоналния си живот режисьорът управлява езика си, само че пък във филмите му думичката с „ F “ е използвана над 900 пъти. Пребори ги през 2019 година журналистът Гарет Грейвли.

Водещият на Top Gear Джеръми Кларксън (11 април) няма потребност от показване. Той беше уволнен поради грубиянщина. Рут Колева (18 април), Алек Болдуин (3 април) и – о, да! – нежната Кийра Найтли (26 март) са известни с мръсната си уста. Това е знакът, който псува най-вече!

Телец
Твърде учтив е

Телците са релативно културни хора. Те не си разрешават да ръсят обилно с „ благословии “ на обществено място. Е, в случай че това не им е работата, като да вземем за пример на рапъра Криско (11 май).

Макар че на Криско му идва от вътрешната страна и в действителния живот. Устата му не знае граници, даже в случай че се постанова да напсува известни хора като Георги Лозанов или Кристина Патрашкова.

Някои Телци са изцяло безсрамни в приказките. Устата на красивата Меган Фокс (16 май) несъмнено би трябвало да бъде измита със сапун за пране. Актрисата от „ Трансформърс “ е потвърдила, че може да надприказва и пандизчия рецидивист.

Близнаци
Ненадминат в цинизмите

Близнаците могат да бъдат ужасяващо цинични даже без да употребяват вулгаризми. Но пък тези от тях, които са минали психическата граница, са ненадминати по благосъстояние и смелост на речника.

Визираме освен починалата американска тв водеща Джоан Ривърс (8 юни), чийто език не знаеше никакви задръжки. В България си имаме доста изтъкнат образец за Близнак, който по никакъв начин не съблюдава нормите на допустимото говорене.

Много ясно, че става дума за министър-председателя Бойко Борисов (13 юни). Като цяло Близнаците не са най-псуващият знак в зодияка. Те даже не се вписват в челната петорка.

Рак
Не му идва от вътрешната страна

Варненският рапър Гошо от Почивка (7 юли) с извънредно мръсната уста е това изключение, което удостоверява правилото. Раците са хора, които доста почитат себе си и по-малко - близките.

Повечето са уверени, че вулгарният език по тази причина се назовава пошъл – т.е., език на простолюдието, тъй като е предопределен за най-невежите съслойки на обществото.

Не псуват освен, тъй като са хора, за които публичното мнение е значимо (не се полъгвайте по обичаната им фраза „ не заплащам „ налог публично мнение “), а и тъй като рядко им идва от вътрешната страна да нарекат „ пе*ераст “ водача, който ги е засекъл.

Лъв
Не си поплюва

Аристократичната англичанка Хелън Мирън има извънредно безсрамен език, който може да накара таксиметров водач да се изчерви. Актрисата обожава мръсните вицове и ги споделя с ослепително и без капка срам.

Родена на 26 юли, тя има в цялостна мощ хубостта и царствеността на Лъва. Както и неговата безпардонност. Робърт де Ниро, роден на 17 август, също не си поплюва с псувните, от време на време даже и по адрес на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, както направи на премиите „ Тони “ преди 2 година

При Лъвовете псуването е екстравагантен избор, а не на вродена грубиянщина и циничност.

Дева
Псува на маска

В подредения, вежлив и подреден живот на Девите има напълно мъничко място за протест и отклонения. Всеобщо възприето е, че са хора на дълга и реда. Затова е изненадващо, че измежду тях има голям брой псуващи интелигенти.

Те са втората най-мръсноуста зодия, след Овните. Светъл образец е Катето Евро (1 септември), която не се плаши да извади пиперливия речник против персони и институции, които са я вбесили.

Чарли Шийн (3 септември) също е в редиците на каруцарите. Под този знак се е родил и псуващият кореспондент на Българска национална телевизия Александър Марков (8 септември). Случайнос? Едва ли.

Везни
С най-богат речник

Кейт Уинслет псува като каруцар. Точка. Звездата от „ Титаник “ е родена на 5 октомври и, в случай че се съди по характерностите на Везните, не би трябвало даже да знае какво значат половината от думите, които употребява. Везна е и Слави Трифонов (18 октомври), за който се приказва, че знае всички мръсни думи в българския език.

Бившият Министерство на вътрешните работи началник Богомил Бонев (18 септември) е прочут като човек с пиперлив език, въпреки че тези дни обществено се възмути от псуващия кореспондент на Българска национална телевизия. Като % Везните с замърсен език не са доста. Но пък по благосъстояние на речника са номер едно.

Скорпион
Предпочита делата

Звездата на 24 Kitchen началник Гордън Рамзи (8 ноември) е именит каруцар. За него споделят, че не може да си отвори устата, без да каже мръсна дума. Но Гордън е по-скоро изключение, в сравнение с предписание за племето на Скорпионите.

Обикновено когато някой ги раздразни, те не употребяват думи, а каузи, с цел да му го върнат тъпкано. Родените под този знак са интелектуалци. Те демонстрират по-скоро теоретичен интерес към псувните, този горист дял от лексиката.

Все отново, въпреки и да има голям брой свидетелства за противното, Скорпионите също са хора, тъй че от време на време може да ги чуете да наредят някого на майка.

Стрелец
За забавление попържа

Стрелците заемат достойното трето място измежду най-псуващите зодии. Правят го с лекост и за забавление. Ще споменем преди всичко Ицо Хазарта (19 декември).

Президентът на "Славия " Венци Стефанов (28 ноември) също е измежду най-псуващите хора в страната. Сред задграничните звезди дано да споменем американската певица Тейлър Суифт (13 декември).

Синеокият и русокос ангел е безнадеждно цапната в устата. Тя ръси цинизми, като че ли е Грациела от махалата. Каруцарският език повече подхожда на артиста Самюъл Джаксън (21 декември), който има леко бандитски тип.

Козирог
Рядко се изпуска

Мел Гибсън, роден на 3 януари, е културен и образован мъж, само че може да стане чудовищно недодялан и пошъл, когато половинката го ядоса. За това приказва оня прославен запис на диалога му с някогашната му Оксана Григориева.

Козирозите са измежду зодиакалните знаци, които най-добре умеят да си сдържат езика. По принцип при тях гнева не изригва, а акумулира. Така че те доста повече от останалите зодии умеят да гълтат жабите, само че също и да изчакват подобаващия миг, с цел да си отмъстят.

Те псуват умерено и единствено в краен случай. Затова са на последно място по псувни в целия зодияк.

Водолей
С ищах и въображение

Не бива да се подценява в тази ранглиста знака, под който са родени иконични псуващи, като Христо Стоичков (8 февруари). След всички вицове за Камата и неговите попържни, повече от ясно е, че когато един Водолей реши да употребява замърсен език, той става непостижим.

Псувните му се отличават с многообразие, въображение и витиеватост. Роби Уилямс от Take That (13 февруари) е прочут с това си качество. А може би не всички знаят, че британският артист Крисчън Бейл (30 януари) има език на камионджия.

Но мнозина Водолеи са прекомерно добре възпитани, с цел да използват вулгаризми.

Риби
Без неприятни усеща

Карл Лагерфелд (19 февруари) е измежду най-изисканите същества, които в миналото са стъпвали по лицето на Земята. Е таман той е бил легендарен с нецензурния си език.

Като за представител на Рибите Краля на модата е имал извънредно пряк изказ, само че нашата Жени Калканджиева (20 февруари) не му отстъпва и може би даже го надминава с цапнатата си уста.

Ангелчето Джъстин Бийбър (1 март) няма да влезе в Рая, в случай че Свети Петър рече да го прави оценка единствено по приказките му – доста са мръсни! Рибите са знак, който обича да попържа, само че без да влага неприятни усеща. Те са четвъртите най-псуващи в зодияка.

Източник:
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР